Jump to content
Shipfriends

Celebrity Solstice (ΙΜΟ 9362530)


Recommended Posts

  • 8 months later...
  • 1 month later...

Το Celebrity Solstice το νέο απόκτημα της Celebrity Cruises παρουσιάσθηκε την περασμένη Τρίτη στη Νοτια Φλόριντα των ΗΠΑ.

Πηγή: SEANATION

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 122.000 τόνων είναι το πρώτο στην βιομηχανία της κρουαζιέρας που θα περιέχει το Lawn Club, μια έκταση 2.130 τ.μ. καλυμμένη με φυσικό χλοοτάπητα, καθώς επίσης και μια σειρά παροχών όπως την έκθεση φυσητού γυαλιού Hot Glass Show, 10 διαφορετικά εστιατόρια, μοναδικές επιλογές διασκέδασης που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το υπερσύγχρονο θέατρο του πλοίου και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής, εισάγοντας για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία καμπίνας, την Aqua Class.

Η τελετή ονομασίας του Celebrity Solstice θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου, εν μέσω σειράς προγραμματισμένων ταξιδιών για πράκτορες, μέλη του Τύπου και άλλους φορείς, ενώ θα την παρθενική του κρουαζιέρα θα πραγματοποιήσει στις 23 Νοεμβρίου, με οκταήμερη περιήγησή του στην Ανατολική Καραϊβική

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εδώ μπορείτε να δείτε (από ΤΑ ΝΕΑ) μια μίνι παρουσίαση του πλοίου και συνέντευξη του έλληνα πλοιάρχου.

ΥΓ. Ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια των αναγνωστών στο κάτω μέρος της σελίδας....

Edited by stelios
ΥΓ
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυριο η πρώτη του (αν δεν κανω λάθος) άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά ( Π100 το νου σου :D ). Αν προλάβω μετά τη δουλεία θα έχετε και φωτό ή αν κάνω τον ήρωα και πάω το πρωί :eek:. Αυτή τη στιγμή ο ρουφ και το seascanner το δίνουν ανοιχτα του Σουνίου με άφιξη στις 8:00

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ και πανέμορφο πλοίο !!!

Αν και ορκισμένος εχθρός των ...πολυκατοικιοειδών :D ναυπηγικών κατασκευών, θα ομολογήσω ότι απέμεινα πολύ ώρα και το χάζευα.

Ίσως να ήταν και η ώρα που βοηθούσε (ξημερώματα σήμερα), και με όλα τα φώτα του ακόμα αναμμένα, ήταν ένα πράγματι όμορφο θέαμα. :)

Link to comment
Share on other sites

Όντως εντυπωσιακό πλοίοB). Μια λεπτομέρεια που μου άρεσε πολύ ήταν το «Χ» που σχηματίζεται στα τζάμια στο ύψος της πρώτης τσιμινιέρας αλλά και ο καθρέφτης του πλοίου.

Σιγά μη τα έβρισκα όλα καλά;):D. Ένα αρνητικό είναι οι δυο τσιμινιέρες που είναι μικροσκοπικές για το μέγεθος του πλοίου:mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Πρώτη φορά που είδα από κοντά αυτή την σειρά πλοίων και ομολογώ πως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Σε καμιά περίπτωση όμορφα, αλλά σίγουρα με αρκετά έξυπνο χρωματισμό και συμπαθητικό προφίλ, θεωρώ ατού τις διπλές τσιμινιέρες στη σειρά σαν παλιά υπερωκεάνεια. Είσοδος στο Λιβόρνο τις πολύ πρωινές ώρες της 16ης Μαίου του 2011.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 4 years later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...