Jump to content
Shipfriends

Elobey X (ΙΜΟ 7392490)


Recommended Posts

λογω των ισχυρων ΒΑ Α ανεμων που πνεουν στο ριο τις τελευταιες μερες, οι καβοι του χρηστος δεν αντεξαν. εκοψε καβους και ειχε στενες επαφες με τον καμπερο. αρκετη ωρα αργοτερα πηγαν ανθρωποι της πλοιοκτησιας και των δυο και τα μαζεψαν. να υποθεσω οτι μετα απο 15 μηνες παροπλισμου, οι καβοι του χρηστος ειχαν γινει "αχυρα";.

το dete εχει και φωτογραφιες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μιλώντας υποθετικά.....

Το ρυμουλκό CHRISTOS XXII αυτήν την ώρα στον Κορινθιακό με αναγραφόμενο προορισμό το Ρίο.

Επειδή είμαι ολίγον ...καχύποπτος τύπος B) , και καθ' όσον το Ρίο δεν προσφέρεται και για πολλές εργασίες ρυμούλκησης, μήπως το CHRISTOS (ρυμουλκό) πάει εκεί για το CHRISTOS (παντόφλα), για το οποίο πολλοί από εμάς παραξενευτήκαμε χθες που δεν ακολούθησε τα ΚΑΜΠΕΡΟΣ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ στα "ξένα" ???

εννοω για τα τρια που εννοουμε ολοι. καμπερο, αργοναυτη και χρηστο. για τα αλλα δεν εχω ακουσει τπτ.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Απο εδω και πέρα οτι λέει ο σείριος θα ειναι για εμας ευαγγέλιο :D . Πράγματι σήμερα, κατα τις 10:00 το πρωί η ρυμούλκηση του χρήστος είχε ξεκινήσει

Link to comment
Share on other sites

Εχει περασει και την Πατρα και ο προορισμος στο AIS ειναι πλεον Καζαμπλανκα.Με την ταχυτητα που παει εχει να ριξει τρελη προσπαραση στον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ που κουβαλαει τα αλλα δυο

Link to comment
Share on other sites

Αν και η φωτογραφία δεν είναι καλή, ας δούμε ωστόσο την αναχώρηση του ΑΙΑΣ από την χώρα μας.

Μία από τις ιστορικές πλέον παντόφλες του μεγάλου μας λιμανιού, και -αν δεν κάνω λάθος- αυτή που έκλεισε την αυλαία για αυτού του είδους τα πλοία, που ομόρφαιναν με την παρουσία τους την ακτή Ποσειδώνος και δίνανε ένα χρώμα άλλης εποχής στο λιμάνι του Πειραιά.

1_06.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Christos H (ΙΜΟ 7392490)

(1976, ex- Χρήστος, Αίας)

Το νέο όνομα του πλοίου από 01-04-2011, είναι το CHRISTOS H. Φέρει πλέον σημαία Sierra Leone, ενώ ως πλοιοκτήτρια εταιρεία του αναφέρεται η γνωστότατη μας SGE SHIPPING CO ;) .

Η εταιρεία SGE SHIPPING CO που φέρεται να έχει αγοράσει το ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 4, είναι σύμφωνα με το equasis η ίδια που εμφανίζεται ως πλοιοκτήτρια και των ΘΑΣΟΣ Ι και ΘΑΣΟΣ IV τα οποία όπως γνωρίζουμε αναχώρησαν από την χώρα μας με προορισμό το Μαρόκο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

μηπως μπορει να μου πει καποιος τα δρομολογια που εκανε ο αιας για σουβαλα αγκιστρι αιγινα? (δλδ τις ωρες) (υπο την hsw)

Link to comment
Share on other sites

Ποια περίοδο θέλεις να μάθεις????? Εαν εννοεις τη τελευταία χρόνια που είχε μείνει μόνος του. Τα ωράρια πότε δεν ήταν σταθερά αλλά συνήθως είχε το πρώτο δρομολόγιο από Πειραιά για Σουβαλα στις 06:30, μετά είχε για Αίγινα Αγκίστρι γύρω στις 11:00 και το τελευταίο στις 16:30 για Σουβαλα Αγκίστρι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Δευτερη νιοτη περναει η παντοφλα που ξαναβαφτηκε ασπρη εκει κατω στην Αφρικη.Ειναι η πρωτη φωτο που βρισκουμε απο την παντοφλα απο τη μερα που εφυγε απο τη χωρα μας.

 

post-1819-0-70527100-1397424583_thumb.jp

 

Η φωτο απο το flickr και τη somagec και ειναι τραβηγμενη το περασμενο Νοεμβριο

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Ένα μικρό βίντεο με αναχώρηση του Αίαντα πίσω στο 2007. Είναι από μια παλιάς τεχνολογίας και δυνατοτήτων φωτογραφική μηχανή, δεν ξέρω πως φαίνεται στις οθόνες σας αλλά το παραθέτω για αρχειακούς λόγους.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...