Jump to content
Shipfriends

Ionian Bridge (IMO 7356252)


Recommended Posts

Με βάση αυτό που έγινε με το Denia Ciutat Creativa και το γεγονός πως το πλοίο φτάνει την Πέμπτη στη Malaga, πιθανολογώ πως η ναυλώτρια τελικά δεν είναι η Inter Shipping αλλά η Balearia και θα αντικαταστήσει το Denia Ciutat Creativa στη γραμμή Malaga - Melilla. Στο σύστημα της Balearia φαίνεται ακόμα το πρώην Ionian Star από τη Malaga, και την ίδια στιγμή φαίνεται και στην Denia. Πιστεύω όμως πως θα γίνουν οι σχετικές αλλαγές.  

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Έτσι κι έγινε, και επίσημα στο σύστημα της Balearia το Duba Bridge. Βραδυνές αναχωρήσεις από τη Malaga(2245) και μεσημεριανές από τη Melilla με άφιξη στη Malaga στις 1930. 24 χρόνια μετά τη μετασκευή του Ionian Star / Denia Ciutat Creativa και 21 μετά τη μετασκευή του Ionian Bridge / Duba Bridge, τα 2 πρώην πλοία της Strintzis Lines συνεχίζουν να κάνουν καριέρα στη Μεσόγειο με το δεύτερο να αντικαθιστά το πρώτο.  

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με το Ferrybalear το Duba Bridge είναι εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Τους έσκισε βασικά. Σημειωτέον πως για τη γραμμή αυτή δημιουργήθηκε μια καινούρια -διαχειρίστρια φαντάζομαι- εταιρεία με το όνομα Maritima Alboran και πρόκειται για σύμπραξη της Balearia με την Peregar,  η τελευταία είναι εταιρεία που με το roro Festivo συνδέει τη Malaga με τη Ceuta αλλά και τη Melilla. Σύμφωνα με την εφημερίδα που παρέθεσα παραπάνω, η δρομολόγηση του Duba Bridge απελευθερώνει το Festivo ώστε 2 φορές την εβδομάδα να συνδέει τη Malaga με τη Ceuta αλλά και από τον Ιούλιο να επεκτείνει το δρομολόγιο μέχρι το Tanger Med. Φυσικά υπάρχει και η επιδότηση της γραμμής της Melilla, κάτι που εξηγεί την άμεση αντίδραση της Balearia με το να μετακομίσει το Denia Ciutat Creativa.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Έχει ακυρώσει τα δρομολόγιά του και για τα επόμενα ΣΚ, αναχώρηση από Denia για Ibiza την Κυριακή το βράδυ. Και μάλιστα για να κάνει χώρο στα ταχύπλοα που μπαινοβγαίνουν στο μικρό λιμάνι της Denia, περνάει το Σάββατο στη ράδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δε στεριώνει πουθενά το βαπόρι, από την περασμένη εβδομάδα στην Almeria με καθημερινές αναχωρήσεις στις 1230 για τη Melilla, και βραδυνό δρομολόγιο επιστροφής από την Αφρικανική πόλη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Όντως, δεν γνωρίζουν την αιτία της βλάβης αλλά φαίνεται πως μέχρι τις 20 του μήνα έχουν αφαιρεθεί τα δρομολόγιά του. Ένα από τα σχόλια είναι πως τους έκανε εντύπωση πως κατάφερε να δουλέψει τόσες εβδομάδες χωρίς πρόβλημα. Κατά τα φαινόμενα, η ναύλωση τρέχει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 1/16/2019 at 10:35 PM, Nick the Greek said:

Κατά τα φαινόμενα, η ναύλωση τρέχει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 

 

Κουβάς εκτός αν επεκτάθηκε, το πλοίο συνεχίζει τα δρομολόγιά του από την Almeria.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...