Jump to content
Shipfriends

Ionian Bridge (IMO 7356252)


Recommended Posts

  • Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

Το Bridge δεν  πρεπει να βρισκεται και στην καλυτερη κατασταση για να διαμαρτυρονται ακομα και οι Φιλιππινεζοι της Λιβυης.Το αποσπασμα ειναι απο σχετικο αρθρο της Malta Independent

 

.. Μετά την έκθεση, το τμήμα εξωτερικών υποθέσεων στη Λιβύη εξέδωσε μια δήλωση που επιβεβαιώνει τις εκθέσεις και ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα. Επιπλέον, Εξωτερικών εκπρόσωπος Charles Χοσέ είπε ότι οι υπόλογοι θα γίνει επίπληξη.

 
Στην έκθεση που μεταδίδονται από TG5, Φιλιππινέζοι επί του σκάφους παραπονέθηκε για κακομεταχείριση από το πλήρωμα του πλοίου. Αυτοί που πήραν από το λιμάνι της Βεγγάζης εξέφρασε την πιο απογοήτευση. Μια νοσοκόμα, ο οποίος έζησε στη Βεγγάζη, δήλωσε ότι οι καμπίνες ήταν ανυπόφορα ζεστό και υπήρχαν κοριοί στα κρεβάτια. Πρόσθεσε ότι υπήρχε μόνο ένα μπάνιο για πάνω από 200 άτομα.
 
Επιπλέον, ορισμένοι από τους επιβαίνοντες δήλωσε ότι το πλήρωμα καμπίνας αρνήθηκε το αίτημά τους για κουβέρτες και υπήρξε ανεπαρκής παροχή τροφής και νερού για την εξυπηρέτηση όλων των επί του σκάφους. Επιπλέον, Φιλιππινέζους εργαζόμενους ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν διακριτική μεταχείριση σε σύγκριση με ξένες επιβάτες επί του πλοίου και το πλοίο ήταν υπερπλήρεις...
Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Πρωτογνωριστήκαμε σήμερα με το πλοίο. Δεν το είχα δει ποτέ επί Στρίντζη και επί European εμφανίζεται δυστυχώς μόνο πολύ σπάνια στην Ελλάδα. Μου άρεσε πρέπει να πω. Φαίνεται εντυπωσιακό (τουλάχιστο στην όμορφη Σάμη με ήλιο). Εξωτερικά, θέλει λίγη περιποίηση. Την πλωρή κοσμεί ένα Α (= Αρκουμάνης). Πάντως, έσπασε κάθε ρεκόρ αργής αναχώρησης. Για 100 μέτρα, έκανε μισή ώρα ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Πουλήθηκε ή ναυλώθηκε στην Adria Ferries? Ανέβηκαν στο arxipelagos φωτογραφίες πριν λίγο που αναφέρει ο φωτογράφος  "αλλαγή φορεσιάς σε adria ferries"

Link to comment
Share on other sites

Για ναύλωση στην Adria λένε οι πληροφορίες μου. Ουτως η' άλλως η κίνηση στη γραμμή Μπρίντιζι - Αυλώνας που έκανε τελευταία το πλοίο πρέπει να ηταν χαμηλή, οπότε προτιμήθηκαν τα σίγουρα λεφτά της ναύλωσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Και μετα κατα πασα πιθανοτητα για θερινη σεζον Μπριντιζι-Αυλωνα για τη μονοβαπορη πλεον εταιρεια του.Τα δρομολογια θα ανακοινωθουν τις επομενες βδομαδες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πλην του γεγονότος οτι έχει κλείσει το ναυπηγειο αν έχει ειπωθει σωστα εδω, που δεξαμενιζόταν δεν νομιζω να συντρέχει κανενας άλλος λογος να κανει "relocation"??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...