Jump to content
Shipfriends

Οικογένεια Παναγόπουλου και Κρουαζιέρα


Recommended Posts

Μπορεί ο κ. Παναγόπουλος να αποσύρθηκε από την ακτοπλοία, αλλά.......σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΞΙΑ, όπως δημοσιεύεται στο marinews, φαίνεται να στρέφεται προς κρουαζιέρα μεριά. Περισσότερα εντός:http://www.marinews.gr/article.asp?Newid=3910

Link to comment
Share on other sites

Sumfwna me dhmosieumatata se efhmerida:

Νωρίτερα συναντήσαμε τον Περικλή και τον Αλέξανδρο Παναγόπουλο στο αίθριο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. «Ετοιμαστείτε γιατί επιστρέφω και μάλιστα σύντομα» είπε ο Περικλής Παναγόπουλος σε επιχειρηματικό πηγαδάκι, χαμογελώντας με νόημα. Δίπλα στεκόταν ο Αλέξανδρος, άνετος, φανερά ανεβασμένος και με μεγάλη επικοινωνιακή διάθεση. Απευθυνθήκαμε σε εκείνον και ακολούθησε ο ακόλουθος διάλογος:

-Επιστρέφετε στην ναυτιλία;

-Ναι και μάλιστα πολύ ενεργά.

- Στην ακτοπλοϊα;

- Όχι στην ακτοπλοϊα. Τουλάχιστον για τώρα έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό.

- Στην ποντοπόρο ναυτιλία;

- Όχι γιατί είναι άλλο το αντικείμενο, με τις δικές του δυσκολίες και τη δική του φιλοσοφία.

- Τότε που;

- Τι έχει απομείνει;

- Η κρουαζιέρα.

- Συ είπας!

Σύμφωνα με πληροφορίες το project μελετάει εταιρεία-σύμβουλος σε ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις. Ο Αλέξανδρος στην εταιρεία που θα δημιουργηθεί θα έχει το πλειοψηφικό πακέτο με τον πατέρα του , Περικλή να συμβάλει σε τεχνογνωσία. Οι τράπεζες που θέλουν να χρηματοδοτήσουν το εγχείρημα είναι αρκετές αφού το όνομα της οικογένειας Παναγόπουλου στην «πιάτσα» είναι πολύ δυνατό, συνώνυμο της συνέπειας και αποτελεί εγγύηση για κάθε δανειοδότη, ο οποίος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Gina mhn ksexniomaste rixte kai mia matia edw http://www.simplonpc.co.uk/RoyalCruiseLine.html

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο για πολλούς και διάφορους λόγους!Όμως οι σημερινές συνθήκες δεν είναι ίδιες με την εποχή του "CROWN" Τα μεγαθήρια των εταιρειών και των πλοίων έχουν καταλάβει την παγκόσμια κρουαζιέρα.Από την άλλη μεριά σοβαρός Έλλληνας επιχειρηματίας στο τομέα της κρουαζιέρας δεν υπάρχει κι ας στεναχωρήσω ορισμένους.Η λογική της αρπαχτής κυριαρχεί πλέον στο τομέα αυτό διευκρινίζω, δυστυχώς ;), οσον αφορά τους Έλληνες.Πάντως μέχρι τώρα η οικογένεια Παναγοπούλου μας έχει μάθει να αγοράζει ακριβά και να πουλάει ακριβότερα;) Οψώμεθα των εξελίξεων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Περασαν δυο χρονια απο την τελευταια αναφορα μας στην εταιρεια αλλα απο οτι δειχνουν τα πραγματα στο μελλον θα μας απασχολησει μιας και δειχνει να μπαινει δυναμικα.

Εκτος απο το FOS για το οποιο τα ειπαμε αναλυτικοτερα οι πληροφοριες λενε οτι κοιταει και για την αγορα του αδελφου του IRIS.

Link to comment
Share on other sites

κοιταει και για την αγορα του αδελφου του IRIS.

Μα σύμφωνα με τον Σουηδό, το THE IRIS έχει πουληθεί στην KRISTINA CRUISES (με τα KRISTINA REGINA και KRISTINA BRAHE) και λέγεται KRISTINA KATARINA. Επίσης το πλοίο αναφέρεται και στο site της εταιρίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...