Jump to content
Shipfriends

Elobey XI (IMO 7627534)


Recommended Posts

παρακαλουνται οι πανταχου "παντοφλολαγνοι" να δωσουν τα φωτα τους για τις παρακατω παντοφλες:

στο ριο,καπου το 95-96?

poio einai.JPG

--------

(1977, ex- Καμπέρος Ι, Γεώργιος Κ)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Ψάχνωντας στο παντοφλάδικο μου ( συλλογή φωτό αποκλειστικά απο παντόφλες) το βρήκα! Είναι το ΚΑΜΠΕΡΟΣ 1, που τώρα είναι βαμμένο άσπρο με κόκκινο-πορτοκαλί(?) στο κάτω μέρος. Τότε μάλλον είχε άλλο όνομα.Οσο για το άλλο της Κυνόσουρας, λόγω μεγέθους υποθέτω μήπως είναι κάποιο της γραμμής Παλούκια-Πέραμα ή Φανερωμένη-Μέγαρα που έκλεισε τα 35?

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

ηθελα να ρωτησω το καμπερος 1 σε ποια γραμμη τωρα δουλευει,ή εν πασει περιπτωση που βρισκεται.οσο για αυτο της κυνοσουρας υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι το αγαπητος α που ηταν στην κερκυρα?

τελος αμα ειναι ευκολο και δεκτο απο μερους σου να μου στειλεις καμια αλλη φωτο του πλοιου αυτου στο [email protected]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

το βιονικο (aislive compatible) ματι μου εντοπισε το μεσημερι του σαββατου μια κοκκινη παντοφλα (καμπερος ι κατα 99,999%) να ειναι φουνταρισμενη ενα μιλι απο τα ισθμια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η γνωστη παντοφλα του Ριου KAMPEROS I περασε σημερα το απογευμα μεσω Ισθμου με προορισμο το Αλιβερι της Ευβοιας.Επειδη δεν θυμαμαι να υπαρχει καποιο πορθμειο εκει (μπορει και να κανω λαθος βεβαια) μηπως εχει γινει καμια πωληση και ταυτοχρονη αλλαγη ρολου στη παντοφλιτσα?

Link to comment
Share on other sites

Στο Αλιβερι/Μυλακι υπαρχει εργοστασιο της Lafarge το οποιο διαθετει μια προβλητα με γλυστρα. Εκει εχω δει το Παναγια Τ -αν θυμαμαι καλα- να φορτωνει φορτηγα με εξοπλισμο της ΔΕΗ που ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατο να κανουν μεγαλο ταξιδι μεσα στους ελληνικους δρομους λογω βαρους και διαστασεων. Πολυ πιθανον να μιλαμε για καποια παρομοια επιχειρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Σε μία όμορφη φωτογραφία από το shipspotting βλέπουμε το πλοίο δεμένο σε κάποιο λιμάνι.

Η ερώτηση είναι αν πρόκειται πράγματι για το λιμάνι της Αίγινας όπως αναφέρεται στον υπότιτλο (Aegina Town 10/2004) ή αν πρόκειται για λάθος. Θυμάται κανείς το πλοίο το 2004 να ταξιδεύει στον Αργοσαρωνικό ???

Link to comment
Share on other sites

Από την φωτογραφία μπορώ να κρίνω ότι το πλοίο είναι στο λιμάνι της Αίγινας, δεμένο μπροστά από τα εκδοτήρια. Τώρα από όσο θυμάμαι ποτέ δε πρέπει να έκανε τακτική γραμμή το Καμπερος Ι στο Σαρωνικό. Η παρουσία του στην Αίγινα μπορεί να οφείλεται σε κάποια μεμονωμένη μεταφορά???

Link to comment
Share on other sites

Το προηγούμενο όνομα του πλοίου ήταν ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ, και εμφανίζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

ΓΕΑΣ 03/2001:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ Ε/Γ-Ο/Γ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.».

Το πλοίο εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και η εταιρεία ζητά την αύξηση του εμβαδού χώρου οχημάτων

Δηλώσεις δρομολόγησης 2002

Ε/Γ-Ο/Γ ΚΑΜΠΕΡΟΣ Ι

ΝΠ 5683 ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕ

ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ

Επομένως εαν έλαβε χώρα καποια μετασκευή στο σκάφος αυτή θα ήταν την περίοδο 2001-2002.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Που εκτος απο τη γραμμη του δουλευει κατα καιρους και με ναυλωσεις οπως σημερα που πηγε σε καποια μικρα νησακια(Δρακονερα και Μακρη)μετα τις οξιες.Ξερει κανεις τι θα μπορουσε να μεταφερει εκει?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που το λέτε, θυμάμαι οτι πολλές φορές που περνάω απο την ανατολική αποβάθρα του ρίου, βλέπω μερικές παλέτες με εμπόρευμα που είναι τυλιγμένο με κάτι σαν ζελατίνα. Δίπλα είναι ένα κλαρκ που τοποθετεί τι παλέτες(όσες φορές έχω περάσει) στο Καμπέρος Ι.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Παρελθόν για το Ρίο είναι απο σήμερα το Αργοναύτης και το Καμπέρος.Το απόγευμα με συνοδεία ρυμουλκού έφυγαν απο το Ρίο με προορισμό το Μαρόκο.

Τίτλοι τέλους (για την χώρα μας) και για το ΚΑΜΠΕΡΟΣ Ι. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον φίλο GameManiacGR για το φωτορεπορτάζ του :) , και να προσθέσουμε ότι το ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ που ρυμουλκεί τα δύο πλοία, εκπέμπει πλέον στη συσκευή του AIS ως προορισμό του την Καζαμπλάνκα, δικαιώνοντας έτσι και τον φίλο μας..

Link to comment
Share on other sites

Ίσως το έχω αναφέρει παλιότερα πως, πέραν από τα άπειρα crossings του Rio-Antirrion channel ( :P ) που έχω κάνει σε φάση ταξιδίου, έκανα για ένα διάστημα και "ταξίδια αναψυχής", κοινώς βόλτες, με τον Καμπέρο με μια φίλη που οι δικοί της είχαν το κυλικείο (τις καλές εποχές των κυλικείων). Παρότι οι παλιές παντόφλες μου είναι αδιάφορες σα πλοία σε γενικές γραμμές, το "Καμπέρος", το "Πωλ" (φωτό του οποίου υπήρχε και στο βιβλίο "Εμείς και ο κόσμος" του δημοτικού!) και το Άτζελα (λόγω του accommodation που ήταν μπροστά) τα είχα ξεχωρίσει.

Ψάχνοντας φωτογραφίες του Καμπέρος στο αρχείο, βρήκα ταξινομημένες αρκετές άλλες από παντόφλες, θα ανεβάσω κάποια στιγμή, αφού κι αυτός ο τύπος πλοίου έχει θιασώτες.

gallery_2195_663_343729.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Το πλοιο εκπεμπει πλεον στο AIS σαν ELOBEY XΙ.(τι πρωτοτυπο) :P

Τελευταιο στιγμα του ηταν πριν 13 μερες με προορισμο το Μαροκο.

Αν κρινουμε λοιπον απο το ονομα επιβεβαιωνεται οτι και αυτο το πλοιο το πηρε η κατασκευαστικη SOMAGEC και δουλευει στις κατασκευες λιμανιων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 10 months later...

Οντως εκει το δειχνει αλλα πρεπει να ειναι λαθος το στιγμα.Ασε που η BATA ειναι στην Ισημερινη Γουινεα και δεν παιζει το σεναριο να βρεθηκε μεσα σε μια μερα στην Κινα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετα απο πολυ καιρο το πλοιο εδωσε ξανα στιγμα στο AIS.Φυσικα δεν εχει αλλαξει κατι και βρισκεται ακομα στην Ισημερινη Γουινεα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...