Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω απ΄αυτά που υπάρχουν στο παρακάτω site σχετικά με το μέλλον του συγκεκριμένου πλοίου;

http://www.shipspotting.com/modules/myalbum/photo.php?lid=452346

Το πλοίο αυτό είχε αγοραστεί στις αρχές του 1990 για λογαριασμό της συνεταιριστικής εταιρίας Λαϊκής Βάσης Epirus Lines με έδρα την Ηγουμενίτσα. Αρκετοί κάτοικοι της Ηγουμενίτσας (και όχι μόνο) είχαν αγοράσει μετοχές της Epirus Lines. Στην πορεία και για λόγους που ποτέ κανείς δεν έμαθε η εταιρία έγινε "μπουχός" και έμειναν όλοι τους "με τις μετοχές στο χέρι".

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

H Epirus Lines είχε αρχικά κινηθεί για να αγοράσει ένα καταμαράν από την Austal με μεταφορική ικανότητα για 450 επ. και 85 ΙΧ και παράδωση το 1995. Όταν δεν προχώρησε το σενάριο αυτό έφερε το 1995 το κουφάρι του ΠΥΡΡΟΣ, το οποίο έχει καθελκυσθεί το 1988.

Ο τωρινός πλοιοκτήτης του, φαίνεται να έχει προβλήματα καθώς η ιστορική θαλαμηγός του Tίτο, το Galeb που είχε αγοράσει το 2000 για να μετατραπεί σε mega-yacht, εχει κατασχεθεί για χρέη προς ναυπηγείο της Rijeka.

http://www.visit-montenegro.com/article559.htm

http://www.ybw.com/auto/newsdesk/20060430133154mbynews.html

Mένει να δούμε αν το ΠΥΡΡΟΣ θα σπάσει το ρεκόρ διάρκειας ατελούς ναυπήγησης που κατέχει το NOAHS ARK/TAYΓΕΤΟΣ με 25 χρόνια...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η αληθεια ειναι οτι απο αυτη την φωτο μου εφερνε σε ταχυπλοο τυπου TAURUS αλλα τελικα βλεποντας τις παραπανω εικονες ουτε καν ταχυπλο δεν ειναι:P Υπαρχει καποιο σχεδιακι για το πως θα κατεληγε αν ολοκληρωνονταν η μετασκευη?(μπα ε...)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Έκπληξη για μένα σήμερα στην Σαλαμίνα, αφού για πρώτη φορά είδα το πλοίο σε "κανονική στάση", 1, 2, 3, φωτό, και όχι όπως ήταν τόσα χρόνια, γερμένο - μπαταρισμένο, σε κατάσταση "προσάραξης".

Να υπογραμμίσουμε βέβαια και την αναγραφή του ονόματος στον καθρέφτη του πλοίου το οποίο δεν υπήρχε παλιότερα.

post-929-128327001607_thumb.jpg

Μήπως (δεν ξέρω, ρωτάω) όλα αυτά σας φαίνονται ως προετοιμασίες για κανένα ...ύστατο ταξίδι ??? Εδώ που τα λέμε, καιρός του θα 'τανε.....

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τυχαία μπήκα στη Κυνόσουρα στις 12/07/2010 και βρήκα λαβράκι. Στις 10.30 και ενώ η δεξαμενή του Περάματος είχε κατέβει για να μπει το SARONIC STAR το μάτι μου έπεσε στο PYRROS το οποίο το βγάζαν ρυμουλκούμενο απο τη γνωστή θέση που ήταν καιρό τώρα, μπροστά απο του Παναγιωτάκη. Μέσα σε 20 λεπτά το είχαν γυρίσει και πήρε ρότα ...... για Aliaga, τον δρόμο της καταστροφής του. 1, 2, 3, 4, 5.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...