Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Azamara Cruises παρουσιάζει το Azamara Quest!
Πηγη: www.portnet.gr
 

Η Azamara Cruises* έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της στον τομέα των υπερπολυτελών κρουαζιερών με την προσθήκη του πλήρως ανανεωμένου κρουαζιερόπλοιου Azamara Quest το οποίο από τις 7 Ιουνίου έως και τις 22 Νοεμβρίου 2008 θα πραγματοποιεί 15ήμερες κρουαζιέρες σε Ανατολική Μεσόγειο (Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο & Αίγυπτο) και Μαύρη Θάλασσα με λιμάνι αναχώρησης ή άφιξης τον Πειραιά.
Με χωρητικότητα 30.277 τόνων και δυνατότητα φιλοξενίας 694 ατόμων, το Azamara Quest σε συνδυασμό με το Azamara Journey θα επισκέπτεται περισσότερους από 200 προορισμούς σε 70 και πλέον χώρες, παρέχοντας εν πλω εκλεπτυσμένες υπηρεσίες και προϊόντα σε δρομολόγια και προορισμούς που μέχρι σήμερα ήταν δυσπρόσιτοι σε όσους επιθυμούσαν κάτι περισσότερο από τα τετριμμένα.

Εκτός από την προσέγγιση προορισμών που έχουν περιορισμένες υποδομές για να υποδεχθούν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, η Azamara Cruises διαφέρει και στις παροχές της εν πλω. Σε κάθε καμπίνα ή σουίτα διατίθεται υπηρεσία μπάτλερ, φρεσκοκομμένα λουλούδια, φρέσκα φρούτα, είδη προσωπικής φροντίδας Elemis, βαμβακερές ρόμπες και παντόφλες, ενώ όλες οι καμπίνες διαθέτουν εσωτερικό μπάνιο, επίπεδη τηλεόραση, τηλέφωνο, mini-bar, στεγνωτήρα μαλλιών και αυτόνομο σύστημα ψύξης/θέρμανσης.

Πέρα από τις εξαιρετικά εκλεπτυσμένες υπηρεσίες στην καμπίνα τους, οι επιβάτες της Azamara Cruises έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γεύματα μεσογειακών επιρροών στα ρεστοράν πέντε αστέρων “Aqualina” και “Prime C” καθώς και ελαφριά γεύματα στα “Breeza”, “Windows Café” και “Mosaic Café”. Χάρη στο μοναδικό κελάρι που διαθέτει το Azamara Quest οι επιβάτες του μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία κρασιών, να συμμετάσχουν σε σεμινάρια με θέμα το κρασί ή ακόμα και στις ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας.

Ειδοποιός διαφορά στις παροχές εν πλω, αποτελεί το AstralSpa, ένας πρωτοποριακός χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης που εξασφαλίζει απολαυστική πολυτέλεια και περιποίηση καθώς και θεραπείες spa εφάμιλλες αυτών που προσφέρουν μερικά από τα πιο γνωστά Spa στον κόσμο. Για θεραπείες όπως βελονισμό, μικροδερμοαπολέπιση και θεραπείες περιποίησης προσώπου, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν είτε το υπαίθριο spa relaxation lounge είτε την ειδικά διαμορφωμένη σουίτα αισθητικής ενώ όσοι έχουν επιλέξει σουίτες για τη διαμονή τους μπορούν να απολαύσουν ορισμένες από τις υπηρεσίες του Spa και στην διακριτικότητα του χώρου τους.

Στις κρουαζιέρες για την περιοχή της Μεσογείου, η Azamara Cruises είχε συμπεριλάβει αρχικά το Λαύριο ως λιμάνι αναχώρησης ή άφιξης στις Μεσογειακές κρουαζιέρες, αλλά κατόπιν μεγάλης ζήτησης τόσο από Έλληνες όσο και ξένους επιβάτες, το λιμάνι αφετηρίας ή τερματισμού των κρουαζιέρων που θα πραγματοποιηθούν στη Μεσόγειο θα είναι τελικά ο Πειραιάς. Οι υπόλοιποι ελληνικοί προορισμοί που θα επισκέπτεται το Azamara Quest είναι το Ηράκλειο, η Χίος, η Σαντορίνη, το Ναύπλιο, το Γύθειο και η Ιτέα.

Ο Πειραιάς θα αποτελεί το λιμάνι αναχώρησης ή άφιξης στις Μεσογειακές κρουαζιέρες

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
H Azamara Cruises pou einai 8ugatrikh ths Celebrity Cruises ti plhrwmata exei mesa se gefura kai mhxanh? Ellhnes h kapoia allh latsona?

Αν δεν κανω λαθος,το καλοκαιρι που προσεγγιζε Χιο το Quest,ειχα ακουσει για ελληνα πλοιαρχο.

Να δουμε και τις προσεγγισεις για το 2009.Το A.QUEST ξεκιναει μαζι με τον ΔΙΑΓΟΡΑ:D(μαλιστα 2 Μαιου,λογικα,θα βρεθουν μαζι στην Χιο)με τους εξης ελληνικους προορισμους:Πειραιας-Χιος-Μυκονος-Σαντορινη-Ροδος-Βολος-Ναυπλιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Αλλαξε ονομα η εταιρια σε Azamara Club Cruises...,οπως εδηλωσε ο προεδρος της Larry Pimentel,για να ειναι πιο ευηχο και εντυπωσιακο στον κοσμο...Το 2010 τα πλοια της εταιριας θα προσεγγισουν 140 λιμανια σε συνολο 50 χωρων(3-4 μονο προσεγγισεις για την Χιο αυτη την χρονια,μας χορτασανε:D).Απο το infomare.it

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Μετα απο καιρο το AZAMARA QUEST ξανα στην Χιο σημερα,με την πλωρη να κοιταει το REX.

Ηταν κι τελευταια φορα της ΑΖΑΜΑΡΙΑΔΑΣ στην Χιο αφου απο την επομενη σεζον η εταιρια δεν θα προσεγγιζει την Μυροβολο.

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Για restyling παει η εταιρια τα QUEST και JOURNEY.Θα αλλαχτουν στο εσωτερικο χρωματα,ταπετσαριες,επιπλα,πισινες,χαλια(και κιλιμια :P)και θα υπαρχουν αλλαγες σε καζινο,σπα και χωρους πληρωματος.

Το πρωτο πλοιο θα παει 7/11 στο Καντιθ για τις αλλαγες και το δευτερο στις 6/1/2013 στην Σιγκαπουρη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 years later...
  • 3 months later...
  • 3 years later...

Σφίγγα οι καινούριοι αγοραστές της Azamara, αρνήθηκαν οποιοδήποτε σχόλιο για τα σχέδιά τους όσον αφορά το μέλλον της εταιρείας. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο τραπέζι.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...