Jump to content
Shipfriends

Lev Tolstoy (ΙΜΟ 7625809)


Recommended Posts

Allo ena rossidaki erxete ston xoro mas.... den einai para mono to m/s farah
http://www.faktaomfartyg.se/lev_tolstoy_1981.htm to opoio agorase i easycruise tin proigoumeni evdomada.... an den kano lathos tetarti... kai prokeitai na mpei sto aigaio......

____________________________________________________________________________________________________

(1981, latter Natasha, Palmira, The Jasmine, Farah, Easycruise Life, Ocean Life)

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Κάθε Τετάρτη προγραμματισμένο για Σάμο ώρα 15.00,με αναχώρηση κάθε Πέμπτη το πρωί 3.00.Πρώτη φορά η Σάμος σε προγραμματισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια-προσεγγίσεις.Μας είχε έλθει για πρώτη φορά ως the JASMIN το καλοκαίρι του 2006 αν θυμάμαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για να δούμε πως μοιάζει το Easycruise Life στο λιμάνι του Πειραιά, με τα χρώματα της Easycruise.

Προσέξτε τη «προβολή» που κάνει το πλοίο για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα;);)

"Reunite the Parthenon Marbles"

Χθες ήταν τα εγκαίνια του πλοίου

Κερδίζει ο Στέλιος τις εντυπώσεις

Ήταν όλοι εκεί. Στο υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο του Στέλιου Χατζηιωάννου στο λιμάνι του Πειραιά δυναμικό παρών έδωσαν χθες βράδυ στελέχη του εμπορικού κόσμου της πόλης αλλά και του τομέα των κρουαζιερόπλοιων. Κύκλοι του εμπορικού κόσμου δήλωναν ενθουσιασμένοι από την πολιτική του Στέλιου που εμπιστεύεται επιχειρήσεις του Πειραιά για προμήθειες υλικών των πλοίων του αλλά και από το γεγονός ότι ζητά πάντα το καλύτερο. Μάλιστα σημείωναν με νόημα ότι ο Πειραιάς θα γνώριζε άνθιση αν άλλαζε η πολιτική αντιμετώπισης των κρουαζιερόπλοιων. Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς η κλήρωση 10 καμπίνων στη λαχειοφόρο αγορά τα έσοδα της οποίας ο Στέλιος Χατζηιωάννου διέθεσε για τα παιδιά με κινητικά και άλλα προβλήματα στην ΕΛΕΠΑΠ

Ενώ αύριο ξεκινάει τις 7 ημέρες κρουαζιέρες του. Το πρόγραμμα του είναι αυτό

Edited by proud_ionian
2 σε 1
Link to comment
Share on other sites

'Εβγαλαν τη Σάμο την πραμονή αυθαίρετα απο το πρόγραμμα, χωρίς καμιά αιτιολογία. Μάλιστα ο εμπορικός σύλογος Σάμου με σχετική του απόφαση,θα είχε τα καταστήματα ανοιχτά κάθε Τετάρτη.Δεν πειράζει.Ας αλλάξουν και τον χάρτη ώστε να μην διαβάζει ο καθένας μας λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Κατσε φιλε μου, το οτι εβγαλαν τη Σαμο απο το προγραμμα δεν σημαινει ουτε οτι εχουν προσωπικα με το νησι, ουτε οτι υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο να πληγει το νησι σας. Για να βγει ενα προγραμμα κρουαζιερας -ειδικα κρουαζιερας- λαμβανονται υπ' οχιν παραγοντες που ουτε καν μπορεις να φανταστεις. Πιστευω λοιπον οτι για να αλλαξει το προγραμμα, κατι αλλο εχει συμβει.

Link to comment
Share on other sites

Ενώ αύριο ξεκινάει τις 7 ημέρες κρουαζιέρες του.

To πλοίο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τα ταξίδια του, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμο.

Η εταιρία προσφέρει σε όσους είχαν κανονίσει κάποια κρουαζιέρα όχι μόνο refund ή άλλη κρουαζιέρα στο μέλλον αλλά ακόμα και διαμονή σε ξενοδοχεία ανα την Ελλάδα, κάτι το οποίο έχει κόστος μεγαλύτερο από μια κρουαζιέρα της EasyCruise. Μπράβο Stelios....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όπως ανάφερα αλλού, το Easy Cruise Life ο ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά. Ελπίζω ότι η τρίτη φορά θα είναι και φαρμακερή. Δηλαδή όταν θα ξανά φύγει από το Πειραιά να είναι για το ξεκίνημα των κρουαζιέρων του και όχι προς την επισκευαστικη ζώνη.

Να δούμε θα ξεκινήσει το Σάββατο (17 Μαΐου)??

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

στην πατρα ηταν σημερα δεμενο στο 5 με την πλωρη προς τον κυματοθραυστη. οποιος δεν κοιτα τα οργανα του εωσφορου:D, το παιρνει χαμπαρι μονο οταν κατεβαινει για ψωνια στο κεντρο και ετσι βλεπει το καμαρι χωρις να ειναι εξοπλισμενος:mad:

εκεινο που μου αρεσε και ειναι λιγο "πιασαρικο" ειναι οτι στην τσιμινιερα και στο πριμνιο αλμπουρο υπαρχουν κατι σπινθιριζοντα λευκα φωτακια που οταν τα βλεπεις απο μακρια νομιζεις οτι εχουν αναψει βεγγαλικα.

Link to comment
Share on other sites

opou to mprosta aristera den anavei :)
Star της ημερας το easycruise life που ηταν απο το πρωι στο 5 και μεχρι τουλαχιστον τις 21.00 ηταν ακομη εκει.
αποψε μετρησα 5 να δουλευουν. ενα στο αλμπουρο και 4 στην τσιμινιερα (και το μπρος αριστερα).
Link to comment
Share on other sites

Για την απιθανη κρουαζιερα που κανει δεν διαβασα σχολια,,,,,,,.......,,,,,, :P:p:p (μαλον τσαμπα πρεπει να την δινουν!!! 2 μερες εδω στο Κιατο και αλες 2 στην Κορινθο και μια μερα για να ερθει στον Ισθμο :D) LOLLLLLLLLLLL

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Το Easycruise Life ήταν τελευταίο από τα 4 κρουαζιερόπλοια της ντάνας στην Ακτή Ξαβεριου (Easycruise Life, The Aegean Pearl, Blue Monarch & Ocean Majesty), που ήταν φωταγωγημένο τα βράδια. Από αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι σβηστό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Το Easycruise Life ήταν αρχικά να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 28/03/09. Μετά έγινε 21/04/09 (στο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει από το site της εταιρείας, όταν ήταν διαθέσιμο) και τώρα βλέπω ότι είναι να ξεκινήσει στις 01/06/09 (από το πρόγραμμα των προσεγγίσεων των κρουαζιερόπλοιων του ΟΛΠ). Φαίνεται ότι η κρίση το έχει επηρεάσει

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται ότι στην Easy cruise μας ακούνε. Μετά το ανέβασμα του νέου προγράμματος με τις κρουαζιέρες του Easy cruise Life. Έτσι και χθες το Easy cruise Life παρέμεινε αναμμένο χθες το βράδυ στο Πειραιά μετά από πολύ καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...