Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Είναι της μόδας να ταξιδεύουν τα ταχύπλοα με μια μηχανή λιγότερη:eek: Πάντως το Seajet2 δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει σημειώσει μηχανική βλάβη.

Link to comment
Share on other sites

Είναι της μόδας να ταξιδεύουν τα ταχύπλοα με μια μηχανή λιγότερη:mad: Πάντως το Seajet2 δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει σημειώσει μηχανική βλάβη.

Οσο μπορώ να θυμηθώ σπάνια το Seajet2 έφθανε στην Τήνο μετά το HS2.

Τελευταία όμως και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο (1 μέχρι και τις 11 του

μήνα που είμουνα Τήνο), το Seajet2 ερχόταν πάντα μετά το HS2.

Νομίζω ότι όντως κάτι τρέχει... (όχι όμως το πλοίο...:eek:).

Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή την σεζόν, νομίζω ότι έκανε περισσότερα δρομολογια απο άλλες... Αν κάποιος γνωρίζει ας πεί... το τρελάνανε

στο πήγαινε έλα...

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

To SEAJET 2 ερχεται απο Ραφηνα για επισκεψουλα στα Αμπελακια.Το δρομολογια του εχουν βγει απο το συστημα μεχρι την Κυριακη το πρωι.

Ακουσε κανεις τιποτα για καμια βλαβη γιατι μου φαινεται περιεργη η επισκεψη τετοια εποχη

Παρατηρωντας δε τον ρουφιανο βλεπουμε οτι το πρωι ξεκινησε κανονικα το δρομολογιο και στη συνεχεια γυρισε Ραφηνα.Παντως σε ολη τη διαδρομη πανω απο 20-22 κομβους δεν πηγε

post-15-128326975455_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και 13 μηχανες να ειχε παλι δυσκολο θα ειναι το ταξιδι. Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια οπου φιλος με μαζευε με τα κουταλακια σε επιστροφη με απαγορευτικο :D:D

Το πλοιο ειναι πιστοποιημενο ηδη απο τον DNV να ταξιδευει με 3 μηχανες εδω και 5 χρονια (ανεξαρτητα απο το ποιες ειναι αυτες) οποτε δε θα αργησει να ξαναβγει. Ισως απλα κανει μαζι του και ενα ταξιδι η Ελληνικη Επιθεωρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΤΑΧ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» στη Μύκονο

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στο αριστερό υδροτζετ παρουσιάστηκε, σήμερα στις 10.15, στο Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» Ν.Π.10571, λίγο πριν τον κατάπλου του στο λιμάνι της Μυκόνου εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο (Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνας), με 95 επιβάτες.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στις 10:20 και από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου απαγορεύθηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθούνται στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση αυτή μάλλον είναι χθεσινή. Σήμερα το σκάφος ταξιδεύει κανονικά. Χθες πέρασε όλη του τη μέρα στον μεγάλο μόλο του παλιού λιμανιού της Μυκόνου.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως πάλι κάτι δεν πάει καλά? Έφυγε απόψε από Μύκονο με καθυστέριση πάνω από 3 ώρες και το βλέπω τώρα να περνά τον Τσικνιά με 22-23.:confused:

Link to comment
Share on other sites

Χτες το βράδυ έμεινε στη Μύκονο για περίπου 2,5 ώρες, ενώ στη Ραφήνα έφτασε στη 1:50 τη νύχτα. Σήμερα το πρωί στις 7 πριν το δρομολόγιό του, έκανε μια δοκιμή έξω από το λιμάνι, επιστρέφοντας σε 15 λεπτά πίσω. Τελικά αναχώρησε 7:45 (με 5 λεπτά καθυστέρηση). Τώρα ταξιδεύει με 31 - 32. Λίγο πεσμένο είναι, αλλά όχι σημαντικά. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό... :o

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΤΑΧ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» στη Μύκονο

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσιάστηκε, χθες στις 19.43, στο Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» Ν.Π.10571, λίγο πριν τον κατάπλου του στο λιμάνι της Μυκόνου, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα), με 51 επιβάτες.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στις 20:30 και από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου απαγορεύθηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ 129 επιβάτες για Τήνο και 36 επιβάτες για Ραφήνα, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΤΑΧ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» στη Ραφήνα

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» Ν.Π. 10571 παρουσιάστηκε, σήμερα στις 15.20, στο λιμάνι της Ραφήνας, πριν τον απόπλου για Τήνο * Μύκονο * Πάρο, με 189 επιβάτες.

Από τη Λιμενική Αρχή Ραφήνας απαγορεύθηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το πλοίο έρχεται στο Πειραιά

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...