Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η εταιρεια παντως δειχνει ενα σοβαρο προσωπο.Εχει μια στεθερη παρουσια στη γραμμη και αντικαθιστα τα πλοια τη στιγμη που πρεπει ανανεωνοντας οσο μπορει το στολο της χωρις φανφαρες και τυμπανοκρουσιες,

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 years later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ευχαριστεί την Salamis Cruise Lines για την εισφορά της και αυτή τη χρονιά, προς το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μετά τη διοργάνωση της Φιλανθρωπικής Κρουαζιέρας "Ταξίδι Ζωής", με το πλοίο Salamis Filoxenia, με προορισμό τη Μύκονο για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Πολύ πιθανόν να είναι το Vikingland, γιατί ταιριάζουν ολα τα χαρακτηριστικά με την ανακοίνωση της εταιρείας, αλλά και επειδή η Stena Line που το είχε ναυλωμενο σε λίγο καιρό θα το αποδεσμεύσει. 

Link to comment
Share on other sites

Ειναι αυτο γιατι εχει και αγγλικη σημαια και ειναι και το GRT που λέμε 😛 Toση πολη κίνηση εχει απο Λαυριο η μηπως το βαλουν σε καμια αλλη γραμμη?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Σύμφωνα με ανάρτηση της Salamis Lines στο Facebook η γραμμή της Θεσσαλονίκης – Λεμεσός – Χάιφα θα συνεχίσει

Quote

Σημαντική ώθηση στο εμπόριο της Κύπρου έδωσε η νέα εμπορική ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα, που λειτούργησε η Salamis Lines, με το Rο/Rο πλοίο “AKRITAS”. 

Στους έξι μήνες λειτουργίας της, η νέα αυτή γραμμή αποδείχθηκε πολύ επιτυχής και χρήσιμη για τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος την αγκάλιασε και τη χρησιμοποίησε για τις εμπορικές του δραστηριότητες. 

Η Salamis Lines, αφού εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον επιχειρηματικό κόσμο για την ανταπόκριση του, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία αυτής της γραμμής κάθε βδομάδα, στηρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Σε συζήτηση τρίτων άκουσα, χωρίς να έχω τη δυνατότητα να το επιβεβαιώσω, ότι η εταιρεία ζητά υπερβολικά ποσά για να στείλεις φορτηγό στην Κύπρο, προωθώντας έτσι τη δική της μεταφορική. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...