Jump to content
Shipfriends

Celestyal Crystal (ΙΜΟ 7827213)


Recommended Posts

Εκανε στροφη 180 μοιρων και ειναι δεμενο με την αριστερη μπαντα γιατι αρχικα ηταν δεμενο με την δεξια μπαντα. Ηδη ξεκινησαν να κοβουν τις λαμαρινες εκει που θα γινουν τα μπαλκονια στην αριστερη πλευρα

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το πλοίο σήμερα πραγματοποιησε δοκιμαστικό στο Σαρωνικό για αρκετή με τις ταχύτητες του να μην είναι μεγάλες! Μετά το πέρας του δοκιμαστικου ήρθε και έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά στην εξωτερική πλευρά της παγοδας

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που φτιάχτηκαν τα μπαλκόνια του πλοίου, γνωρίζουμε αν έχει επηρεαστεί η ορατότητα προς τα πρύμα από τις βαρδιόλες? Γιατί για παράδειγμα το Ν.Ρόδος που έχει τη λέμβο πλώρα, οι πλοιάρχοι (τουλάχιστον στην Κόρινθο που τους έβλεπα) έβγαζαν το κεφάλι έξω από τις βαρδιόλες για να δούν!

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται οτι επηρεάζεται η ορατότητα σε αυτή τη περίπτωση. Πιθανολογώ ομως οτι εγκαταστάθηκε και ενα σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στη μέση του πλοίου. Να υπενθυμίσω οτι βοηθά και κάποιος Αξιωματικός από τη πρύμνη.

Link to comment
Share on other sites

Το Celestyal Crystal αυτή την ώρα αναχωρεί από το Πειραιά για την κρουαζιέρα που κάνει για να πάει στη Κούβα. Όσο το είδα από πλώρα δεν πρέπει να έχει θέμα το οπτικό πεδίο του πλοίαρχου από τα μπαλκόνια στις καμπίνες

Link to comment
Share on other sites

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησεμια πρωτότυπη εν πλώ παρουσίαση της νέας δισκογραφικής του δουλειάς «& πετάω ψηλά», στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Celestyal Cruises και του αγαπημένου τραγουδιστή το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η εταιρεία στα κρουαζιερόπλοια της, ο Ηλίας Βρεττός ήθελε να μεταφέρει την υπέροχη ατμόσφαιρα των συναυλιών του καλοκαιριού και στην παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφορεί από την Cobalt. Η πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα βραδιά εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους και τους celebrities που γιόρτασαν μαζί με τον Ηλία Βρεττό, καθώς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal. Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρουσίασε ο απολαυστικός Θέμης Γεωργαντάς ενώ την βραδιά προλόγισε τιμητικά ο Καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου, Πλοίαρχος Ιωάννης Φουντουκάς.

Πηγη: Portnet

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...

Το Celestyal Crystal χθες ξεκίνησε τη τελευταία κρουαζιέρα του στο Αιγαίο για τη φετινή χρονιά. Μετά το πέρας αυτής της κρουαζιέρας θα έρθει στην επισκευαστική ζώνη για να κάνει εργασίες συντήρησης πριν φύγει για την διετή απασχόληση του στη Κούβα.

Link to comment
Share on other sites

Το Celestyal Crystal ολοκλήρωσε το δεξαμενισμο του στη Μάλτα τη Πέμπτη (13/10). Από εκεί αναχώρησε με προορισμό την Αγκωνα, όπου χθες ξεκίνησε για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα της ναυλωσης 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Celestyal Crystal είναι από τη Πέμπτη στη Βαρκελώνη. Το πλοίο αναμένεται να καθίσει μέχρι τη Τετάρτη 2/11/16 στη Βαρκελώνη όποτε θα αναχωρήσει για τη Κούβα με ενδιάμεσο σταθμό στο La Palmas.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...