Jump to content
Shipfriends

Celestyal Crystal (ΙΜΟ 7827213)


Recommended Posts

  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Σε κανενα 40ημερο θα μας την κανει για τα μερη του Φιντελ :P

μάλιστα αμα ισχύουν αυτά που ανέβασαν στο internet..θα βαφτεί...ετσι!

 

CC-Cristal-Cruising_lr.jpg

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Το Louis Cristal αναχώρησε χθες ανανεωμένο για την Κουβα

Ολοκληρώνονται οι επιθεωρήσεις ασφαλείαςκαι αναβαθμίζεται το Louis Cristal από την Cuba Cruise πριν διασχίσει τον Ατλαντικό για να ξεκινήσει τις κυκλικές κρουαζιέρες στην Κούβα.
Σε συνεργασία με την Louis Cruises, προχωρά η απαραίτητη εκπαίδευση του πληρώματος στις εγκαταστάσεις για νέους τρόπους ψυχαγωγίας, όπως δορυφορικά συστήματα για αθλητικά κανάλια της Βόρειας Αμερικής και άγκιστρα οροφής για τις παραστάσεις εναέριου τσίρκου.

Το Louis Cristal θα ξεκινήσει την νέα σαιζόν στις 16 Δεκεμβρίου 2013 με επταήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική από την Αβάνα/Κούβα και το Montego Bay/Jamaica. Οι κρουαζιέρες θα συνεχιστούν ως τις 13 Μαρτίου του 2014. Θα πιάνει σε έξι λιμάνια, επιτρέποντας έτσι στους επιβάτες να επισκεφθούν τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO του νησιού, τέσσερα εθνικά πάρκα, όπως επίσης και τις διάσημες παραλίες και πόλεις της αποικιοκρατίας.
Το πλοίο διαθέτει 480 καμπίνες και σουίτες, σαλόνια και εστιατόρια, καζίνο και ανοιχτά καταστρώματα, καθώς και μια γωνιά internet, Wi-Fi και περιαγωγής GSM κινητής τηλεφωνίας. Κάθε κρουαζιέρα θα έχει στο πρόγραμμα κουβανέζικη κουζίνα και παραδοσιακή διασκέδαση από τοπικούς μουσικούς και χορευτές.

Η αναχώρηση του Louis Cristal έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου από την Ελλάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης.
«Είμαστε στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος» δήλωσε ο Dugald Wells, πρόεδρος της γραμμής. «Έχουμε ένα εξαιρετικό πλήρωμα στο Louis Cristal και οι ομάδες μας της Κούβας και του Καναδά προετοιμάζονται για την άφιξη του πλοίου στο νησί».

 

Στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook έγραψαν αυτά για την αναχώρηση του πλοιου

 

The Louis Cristal sails today winter season Cuba Cruises what a dream! we wish to the Master and all on board a wonderful season and look forward to having you home in the spring. Bravo to the Louis Flag in Cuba - bravo to all onboard. Save seas ans happy passengers

 

Το Σάββατο κατά τις 14:30 το Louis Cristal ξεκίνησε να αναποδιζει προς τη κεντρική λεκάνη, που ξεκίνησε να στρέφεται κατά 180° γύρω από τον άξονα του, έτσι ώστε η δέσει με τη δεξιά μπάντα στη προβλήτα, για να τοποθετηθούν κάποια σωστικά. Τέλος μπορείτε να δείτε τη τσιμινιέρα με το σινιάλο της Cuba Cruises

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Σε λίγο παραπάνω από 2 μήνες το πλοίο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες κρουαζιέρες για λογαριασμό του Louis από το Λαύριο. Αναμένεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του στις 18 Απριλίου (Μεγάλη Παρασκευή)

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το πλοιο τελειωσε τις υποχρεωσεις του απο τη φετινη ναυλωση στη Κουβα και εχει ξεκινησει το ταξιδι της επιστροφής του. Την Παρασκευη θα ειναι στο Λας Παλμας για ανεφοδιασμο και με τελικο προορισμο το Λαυριο, οπου αναμενεται να φτασει τη Μ.Πεμπτη το βραδυ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Το Louis Cristal εδω και 3 βδομαδες ξεκινα απο Πειραια καθε Παρασκευη.

Η  αφιξη του  στο λιμανι του Πειραια σημερα νωρις το πρωι


Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Τελευταία προσέγγιση εχθές στην Σύρο, ολοκληρώνοντας τις κρουαζιέρες του για φέτος στο Αιγαίο.

Την Κυριακή θα είναι στα πέριξ της Σύρου και την Δευτέρα για μπανάκι στο ΝΕΩΡΙΟΝ. Μετά πλώρη για Κούβα για την χειμερινή του ναύλωση.

gallery_2440_429_129293.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έφτασε απόψε στην Ερμούπολη και αύριο θα δεξαμενιστεί.

Όπως είχα ήδη αναφέρει, αναμενόταν την Κυριακή το βράδυ, αλλά λόγω της παράτασης δεξαμενισμού του Olympic Champion έφτασε σήμερα και φούνταρε νότια της γαιδουρόνησου.

Αύριο θα ανέβει στην μεγάλη "Βιολαντώ Γουλανδρή"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...