Jump to content
Shipfriends

Ενδονησιωτικά Β.Α Αιγαίου


Recommended Posts

:eek: Απο 15 Ιουνίου οι νέες γραμμές με F/D'S :Τ-Π-Κ Χιώτη Τουριστικού Πράκτορα.Κάτι μου λέει ότι θα εγκαινιάσω τις γραμμές με ...μετεπιβίβαση σε ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ & BLUE STAR 2 για Πειραιά;

Καλά άν γίνει αυτό και δεν έρθει το ΜΥΚΟΝΟΣ,θα πήξει στη δουλειά ο εισαγγελέας.

Ες αύριον τα σπουδαία.Και θα πέσει η σχετική αποκλειστική ενημέρωση το βράδυ.Χαρά ο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ!!!

Link to comment
Share on other sites

'Πας να με τρελλανεις,τι ναι αυτα που κανεις...'Αφιερωμενο το σχετικο τραγουδακι....Φιλε ΜΥΚΗΝΑΙ,εχεις ειδικοτητα στα βασανιστηρια...Κανονισε να εχεις καλα νεα το βραδυ,αλλιως μην κανεις ονειρα για ταξιδι με το δελφινι στη Χιο...Θα σε περιμενω εκει με τις καλυτερες διαθεσεις:eek::mad:.Παντως ωραια αυτη η γραμμη,εαν γινει οντως,το καλοκαιρακι θα τη χρησιμοποιησω σιγουρα...να ερθω μια βολτα απο σας να τα πουμε κ απο κοντα:D!

Link to comment
Share on other sites

;) H εταιρεία ονομάζεται FALCON-4; -κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ NTOYBΛHΣ εκ Χίου ορμόμενος.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:(Aπο μετά τις 15/6-15/9)

ΔΕΥΤΕΡΑ:09.00ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΣΑΜΟΣ-ΧΙΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ:09.ΟΟΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΠΑΤΜΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΧΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:09.00ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΣΑΜΟΣ-ΧΙΟΣ

Επειδή δίνει 135 θέσεις και μιά cometta δεν έχει περισσότερες απο 120, θα με αφήσεις να μάθω άν είναι f/d ή falcon;Μα υπάρχει τύπος falcon;

Ζήτησα φωτο με e-mail και φυσικά θα το ανεβάσω.

Τώρα όποιος s/f θελήσει να έρθει,καλώς να ορίσει.

Εάν πάτε Τουρκία,μονοήμερη ή και Σ/Κύριακο δεν χρειάζεται passport.Νέα ταυτότητα με latin χαρακτήρες χρειάζεται.Πάτε με SAMOS STAR, γυρίζετε με το ίδιο ή με KUSANDASI EXPESS,KUSANDASI PRINSESS(Ismail Jem +Giorgagis το 2002 με τίς γνωστές ζεμπεκιές) ή το SULTAN 1 μιά παλιά ακταιωρό που την έκαναν Ε/Γ-Τ/Ρ.Αλλά ένας original s/f θα πρέπει να ταξιδέψει με το samos spirit για Φούρνους-Νικαριά για να το νοιώσει είτε στη γέφυρα είτε καθισμένος στο μικρό καγκελάκι μπροστά απο τη δεξιά βαρδιόλα είτε πάνω στην πλώρη και να τραβήξει τίς φωτό κόστα -κόστα απο την ακτή που θα ταξιδεύει.

Απο τους Φούρνους,αφού θα έχει γευθεί και θα έχει σκάσει απο τις αστακο-μακαρονάδες στην ταβέρνα του Μαούνη,θα πάει μονοήμερη στον Αγιο με το samos sun κι αν είναι διαβασμένος θα προτιμήσει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή για να κάνει αχταρμά με το Ε/Γ-Τ/Ρ ΜΑΡΙΑ ΕΞΠΡΕΣ απο ΑΓΙΟ για -ΜΑΓΓΑΝΙΤΗ-ΤΡΑΠΑΛΟΥ-ΚΑΡΚΙΝΑΓΡΙ να φωτογραφίσει απο το θρυλικό φανάρι του papas το Ικάριο, τη Νάξο και τη Μύκονο αλλά να βοηθάει και η ατμόσφαιρα.

Απο Πυθαγόρειο για Πάτμο κάθε πρωί με f/d και συνεχίζεται για Λέρο με το patmos star ή με Dodekannissos express ή Pride μέχρι Ρόδο σε 5 ώρες και όλα τα νησιά,έως Καστελόριζο,Αστυπαλιά με το Κάλυμνος ή το Κάλυμνος star,Τήλο με το cat του Δημάρχου,Σύμη με όλα τα Σύμη 1,2, Ευτυχία, Πανορμίτης κ.α

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Μυκήναι, σκέφτομαι να κάνω ένα πέρασμα από Φούρνους και θα θελα να δοκιμάσω το samos spitir. Ξέρεις τι ώρες ξεκινάει/γυρίζει από Άγιο ή Καρλόβασι σε Φούρνους; Οι βραδυνές αφιξοαναχωρήσεις των Αγουδημόπλοιων προυποθέτουν διανυκτέρευση σε Ικαρία που δεν βολεύει, μήπως συνδυάζεται με τα πρωϊνα του corsica express ή του Νησος Μύκονος;

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ aris

Tώρα που σταματήσανε τα ποδόσφαιρα,το samos spirit θα έρθει στα ίσια του.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

ΕΚΑΣΤΗΝ: ΤΡΙΤΗΝ/ΤΕΤΑΡΤΗΝ/ΠΕΜΠΤΗΝ/ΣΑΒΒΑΤΟΝ/ΚΥΡΙΑΚΗΝ:

07.00 απο ΦΟΥΡΝΟΥΣ δια ΘΥΜΑΙΝΑ-ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΒΑΘΥ(12.15)

14.15 απο ΒΑΘΥ δια ΚΑΛΟΒΑΣΙ-ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ-ΘΥΜΑΙΝΑ-ΦΟΥΡΝΟΥΣ(19.15)

ΕΚΑΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ:

05.00 απο ΦΟΥΡΝΟΥΣ δια ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ(08.00-08.30) δια ΠΑΤΜΟΝ 11.30

16.00 απο ΠΑΤΜΟΝ δια ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ(19.00)-ΦΟΥΡΝΟΥΣ(22.00)

Υ/Γ:Πολλές φορές κάθε Κυριακή και Πέμπτη φορτώνει απο Φούρνους για Πυθαγόρειο και διανυκτερεύει.Είπα του πράκτορα να μου στείλει όλα τα δρομολόγια και του star και του spirit και του sun και των f/d's αλλά θα είναι στην Αθήνα μέχρι την Τρίτη,οπότε μέσα στη βδομάδα θα τα περάσω οπως και δήποτε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μια πιο αναλυτική ματιά στα δρομολόγια του falcon 4 της SEA MARCONI LINES που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα δρομολόγια. Το σκάφος ήδη βρίσκεται στη Χίο πάνω από μια βδομάδα και έχει ξεκινήσει η διαφήμιση στον τοπικό τύπο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Χίος (09:00) – Οινούσσες (09:15/09:25) – Ψαρά (10:50/17:10)– Οινούσσες (18:35/18:45)– Χίος (19:00)

ΠΕΜΠΤΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ

Χίος (08:00)– Μύκονος (10:10/10:20)– Τήνος (10:35/15:15) – Μύκονος (15:30/15:45) – Χίος (17:55)

ΤΕΤΑΡΤΗ

Χίος (08:30) – Βαθύ (10:00/10:10) – Πάτμος (11:45/15:15) – Βαθύ (16:50/17:00) – Χίος (18:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χίος (08:00) – Βαθύ (09:30/09:40) – Καρλόβασι (10:10/10:20) – Φούρνοι (11:00/15:00) – Καρλόβασι (15:40/15:50) – Βαθύ (16:20/16:30) – Χίος (18:00)

Ειδικά για το Χίος - Μύκονος κτλ. διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ένα δελφίνι θα καταφέρνει να διασχίζει το μισό Αιγαίο με ασφάλεια και άνεση για τους επιβάτες του... Για το σκάφος γνωρίζουμε τίποτα από που μας ήρθε?

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο,πολυ καλα τα δρομολογια!Ακομα κ αυτο με προορισμο τα Ψαρα,αξιζει(κανεις το μπανακι σου,τρως κ επιστροφη).Πιστευω αρκετοι Χιωτες θα τα τιμησουν κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου.Πατριωτη,για τις τιμες ξερεις τιποτα?

Οσο για το θεμα της ασφαλειας που λες,τα δελφινια σαν να εχω ακουσει πως ταξιδευουν μεχρι 5 μποφορ..Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια,μπορει να κανω λαθος.

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά για το Χίος - Μύκονος κτλ. διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ένα δελφίνι θα καταφέρνει να διασχίζει το μισό Αιγαίο με ασφάλεια και άνεση για τους επιβάτες του... Για το σκάφος γνωρίζουμε τίποτα από που μας ήρθε?

Εδώ τεριάζει η παροιμία <όταν περνάς το τσανταρλί κράτα λιβάνι και κερί>

γιατί και κερί και λαμπάδες θα πρέπει να κρατάνε οι επιβάτες της διαδρομής αυτής.Αλλά στο διαδικαστικό του πράγματος είναι δυνατόν ένα δελφίνι να πάρει άδεια για τέτοιους πλόες?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικα η διαδρομη Χιος - Μυκονος το εφαγε το δελφινακι:mad: Δεν του εδωσαν αδεια για το συγκεκριμενο κομματι κ μαλλον εγκαταλειπει κ ολα τα υπολοιπα δρομολογια κοινως το αποχαιρεταμε.Περισσοτερα προσεχως.

EDIT : Ιδου κ τα περισσοτερα http://www.dimokratiki.org/?p=813

Link to comment
Share on other sites

Ο 'ΚΟΜΗΤΗΣ' παραμενει δεμενος μπροστα απο μια γωστη καφετερια κ καθε τοσο,βλεπω καποιους να μπαινουν κ να βγαινουν...Αγνωστο αν θα ξεκινησει ποτε.

post-709-128326966511_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Το Dodekanisos Express θα κάνει δυο δρομολόγιο μέχρι τη Μυτιλήνη

Quote

Τη Πέμπτη 18/10/18 από Ρόδο για Κω Κάλυμνο Πάτμο Μυτιλήνη.

Τη Παρασκευή 19/10/18 από Μυτιλήνη Χίο Βαθύ Κω Ρόδο

Τη Δευτέρα 22/10/18 από Ρόδο για Κω Βαθύ Χίο Μυτιλήνη.

Τη Τρίτη 23/10/18 από Μυτιλήνη Πάτμο Κάλυμνο Κω Ρόδο

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό τα δυο δρομολόγια του Dodekanisos Express είναι προς εξυπηρέτηση των αθλητών των νησιών του Β.Α Αιγαίου να μεταβούν στη Κω για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες το Σαββατοκύριακο 20-21/10/18.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο τη σύνδεση Σαμοθράκης με το Λαύριο και αυτό μόνο για 12 δρομολόγια τον χρόνο, ενέκρινε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών την Παρασκευή στην Αθήνα, παρά τις προτάσεις που κατέθεσε το διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, ύστερα από την προτροπή του Υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν στον υπουργό προ 15ημερου, κατά την επίσκεψή του στο νησί περιελάμβαναν συνδέσεις με την Λήμνο, την Καβάλα και τα Τουρκικά παράλια και ζητούσαν να επιμηκυνθεί η επιδοτούμενη σύνδεση με το Λαύριο πέραν του τριμήνου που ανακοινώθηκε πέρσι, χωρίς όμως να εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον. Ο Πρόεδρος των επαγγελματιών Σαμοθράκης Γιάννης Γλήνιας, σχολίασε απογοητευμένος την είδηση, χρησιμοποιώντας τη γνωστή παροιμία περί… μεταξωτών υφασμάτων. Είπε επίσης ότι η ασυνεννοησία μεταξύ όλων των φορέων και η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Σαμοθράκης από όλες τις κυβερνήσεις, εξασθενούν κάθε προοπτική ανάπτυξης του νησιού.

Link to comment
Share on other sites

Την σύνδεση της Σαμοθράκης με την Καβάλα και την Λήμνο επανέλαβε ως υπόσχεση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής που επισκέφτηκε το νησί με αφορμή την απελευθέρωσή του την περασμένη Παρασκευή. «Αρκεί να βρεθούν διαθέσιμα πλοία και ενδιαφερόμενος πλοιοκτήτης» συμπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γαλατούμος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...