Jump to content
Shipfriends

Fast Ferries


Recommended Posts

6 hours ago, Petros P said:

Λύθηκε η συνεργασία δλδ ;

 

43 minutes ago, ΝΟΜΙΚΟΣ said:

Γνωρίζουμε το λόγο;

το παραδοξο δεν ειναι οτι διελυσε ο αρραβωνας. το παραδοξο ειναι οτι υπηρξαν ανθρωποι που πιστεψαν σοβαρα οτι μπορει να λειτουργησει μια τετοια συνεργασια.

σα να εχεις στο ιδιο υπουργειο τον παυλο πολακη και τον κωστα χατζηδακη

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Fast Ferries ανακοινώνει τη δρομολόγηση του επιβατηγού οχηματαγωγού ταχυπλόου HELLENIC HIGHSPEED για την περίοδο από 31/5 έως 23/9 σε αντικατάσταση του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, με ελαφρώς διαφοροποιημένα ωράρια αφιξοαναχωρήσεων. Επιβάτες με εισιτήρια του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, επιβιβάζονται με τα ίδια εισιτήρια στο HELLENIC HIGHSPEED.

Τα νέα ωράρια δρομολογίων έχουν ως ακολούθως:

Από ΡΑΦΗΝΑ: 08:05 για ΤΗΝΟ (10:15-10:25) - ΜΥΚΟΝΟ (10:50-11:10) - ΝΑΞΟ: 12:00

Από ΝΑΞΟ: 16:20 για ΜΥΚΟΝΟ (17:10-17:25) - ΤΗΝΟ (17:50-18:00) - ΡΑΦΗΝΑ: 20.15

Link to comment
Share on other sites

Από τις πιο σοβαρές και νοικοκυρεμενες εταιρείες στον χώρο που νοιάζεται πράγματικα για τον επιβάτη.Χωρις τυμπανοκρουσιες έχει καταφέρει στα νησιά που εξυπηρετεί να είναι από τις πρώτες επιλογές χάρη στην συνέπεια της.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά θα τα πάει το hellenic highspeed με πολύ άνετα δρομολόγια και χωρις καθυστερήσεις μεγάλες, που θα το βοηθήσουν πολύ. 

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς κάτι λιγότερο σοβαρό από τη συγκεκριμένη εταιρεία η οποία εδώ και τόσα χρόνια έχει δώσει εξετάσεις στη συνέπεια και την αξιοπιστία. Καλοτάξιδο λοιπόν το hellenic high-speed 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

H Black Friday έφτασε και φέτος στην Fast Ferries 

Η Black Friday έφτασε και φέτος στην Fast FERRIES και είναι Red Friday!

Την Παρασκευή 29.11.2019 από τις 00.00 έως τις 23.59 για 24ώρες, αγοράστε τα εισιτήρια σας για οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμείτε να ταξιδέψετε κερδίζοντας έκπτωση 30%.

Η έκπτωση παρέχεται σε όλες τις θέσεις επιβατών. Στα εισιτήρια, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ταξιδιού.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά των εισιτήριων τόσο από το www.fastferries.gr όσο και από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο πρακτορείο σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον σε όλες τις ενεργές κάρτες FastFriends την Παρασκεύη 29.11 θα προστεθούν 30 πόντοι ως Red δώρο!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Οπως είδα στον χθεσινό ΝΙΚΗφορο αγώνα της αναπτυξιακής ομάδας (sic) του Ολυμπιακού με το Μαρούσι, η Fast Ferries είναι χορηγός στη φανέλα των Κυπελλούχων Σαπόρτα του 2001 :) 

Link to comment
Share on other sites

Από το 2017 η Fast Ferries είναι χορηγός στο Μαρούσι

On 10/20/2017 at 7:39 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Eυχαριστήρια ανακοίνωση του Γ. Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ προς την «Fast Ferries»

Το ΔΣ του Γ.Σ. Αμαρουσίου και η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την παραδοσιακή οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία FAST FERRIES, η οποία είναι χορηγός της ανδρικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης. Η οικογένεια του Γ.Σ.Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα περήφανη που προσελκύει σε συνεργασία τέτοιες ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες δείχνουν τον δρόμο της επιτυχίας μέσω της υγειούς ανάπτυξής τους. Ευχόμαστε για τα πλοία της FAST FERRIES να είναι πάντα καλοτάξιδα και καλότυχα.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...

Σχεδόν 2 χρόνια μετά το φιάσκο με τη Συνεργασία του, με την οικογένεια Στεφάνου & το Super Express Θεωρώ πως ο Παναγιωτάκης μετά την φυγή Blue Star,Seajets & αναδίπλωση Golden star  γίνεται το αφεντικό στη Ραφήνα με 3 συμβατικά & 1 ταχύπλοο!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει ανανεωθεί σημαντικά, αρκετά ευχάριστος σχεδιασμός αλλα ατα δρομολόγια ακολουθεί πρότυπα Ατρικα, χωρις πίνακες δρομολογίων αλλα με συχνότητες εκτέλεσής αυτών (πλην του thunder που τα έχουν γράψει). 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εδω ο στόλος των συμβατικών της Fast Ferries ταυτόχρονα στο λιμάνι της Μυκόνου, παρεα με το Flying Cat 4. Ο Θεολόγος αναχώρησε για Τήνο-Ανδρο-Ραφηνα, η Αικατερίνη λίγο αργότερα για Νάξο-Κουφονησια(btw πολυ κίνηση η Αικατερίνη και από Ραφήνα αλλά και για Νάξο-Κουφονησια) και το Fast Ferries Andros για Πάρο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μια καλοκαιρινή Κυριακή στη Μύκονο με όλο το συμβατικό lineup της Fast Ferries επί σκηνής. Αν κάτσει και το σκεφτεί κανείς, η Fast Ferries έχει κυριαρχήσει στη γραμμή της Ραφήνας χρησιμοποιώντας πέρα από το Θεολόγος Π, ένα πλοίο μετρίων δυνατοτήτων που απέτυχε στο Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα(το Κατερνιώ δηλαδή) και ένα πλοίο που στο Ιόνιο είχε προβλήματα, δεν αγαπήθηκε και στο τέλος οι πλοιοκτήτες του έψαχναν να το ξεφορτωθούν(Fast Ferries Andros). Κι όμως, η Fast Ferries με ατού της τη συνεχή και αξιόπιστη παρουσία στη γραμμή ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλευόμενη αποφάσεις άλλων(αποχώρηση της HSW από τη Ραφήνα, κόντρα Seajets - Golden Star, απαξίωση της γραμμής του Πειραιά), έχει φτάσει να είναι ο μπόσης(που λέει κι ο Τσιφόρος). Η έλευση και του Thunder σημαίνει πως δεν στέκονται στα κεκτημένα και καλά κάνουν, στασιμότητα = οπισθοχώρηση. Η στήριξη από πλευράς Μυκόνου όσον αφορά το επιβατικό κοινό είναι δεδομένη και ανταμοίβει μια σταθερά καλή προσφερόμενη υπηρεσία, αφιερωμένη στα τρία νησιά της γραμμής. Με φόντο τη Μύκονο λοιπόν τα 3 συμβατικά, αναμένουμε με περιέργεια το πως θα μοιραστεί ο στόλος του χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα η εταιρία φαίνεται πως κάνει σταθερές και μελετημένες κινήσεις, δεν μένει στάσιμη, προσπαθεί συνεχώς να αναπτυχθεί και συντηρεί τοσο επιμελώς τα πλοία της!!! Η γνώμη μου απο εκεί και μετά είναι ότι βγαίνει κερδισμένη και από το deal Golden star-Seajets!!! Όσο για τα πλοία νομίζω πως "Ανδρος" & "Κατινάκι" δεν έχουν καμία σχέση με την πορεία τους στο Ιόνιο και είναι πλέον πολύ πιο αξιολόγα και μαζι με τον "Θεολόγο" κάνουν αχτύπητη Ομάδα, όσο για το "Thunder" ένα πολύ όμορφο και γρήγορο ταχύπλοο που κι εκεί έπεσε πολύ χρήμα και τίποτα δεν θυμίζει το πλοίο που ήταν στην Τουρκία !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Από το site της εταιρείας στα δρομολόγια του Thunder μπορείς να επιλέξεις τη θέση που θέλεις να κάτσεις σε όλες τις κατηγορίες θέσεων όπως ακριβώς γίνεται και στην Alpha Lines.Μακάρι να δούμε κι άλλα ταχύπλοα από την εταιρεία όταν βελτιωθούν οι συνθήκες μιας και σε επίπεδο θυμίζει Ηellenic με τα Highspeed...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ωραία όλα αυτά που ανέφεραν αλλά φαίνεται πως η εταιρεία δε στοχεύει μεσοπρόθεσμα σε μεγάλη ανάπτυξη,ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει το δικό της κοινό όπως αναφέρουν.Για παράδειγμα αν είχαν άλλο ένα ή δύο ταχύπλοα και έβαζαν το ένα από Πειραιά 12:00 για Πάρο Ιό Θήρα και ένα από Ραφήνα 12:00 για Άνδρο Τήνο Μύκονο Πάρο χωρίς να πέφτουν πάνω στα συμβατικά τους και σε ώρες άλλων πλοίων θα πήγαιναν εξαιρετικά.Χώρος υπάρχει ακόμα,αλλά με την ανάπτυξη της Seajets δε πιστεύω πως θα υπάρχει για πολύ και πρέπει να το εκμεταλλευτούν...

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Εγω παλι μια χαρά την βρίσκω την εταιρεία . Το ότι δεν έχει σκοπούς γιγάντωσης δεν σημαίνει αυτόματα και αδυναμία . 
Μια εταιρεια δεν πρέπει απαραίτητα να γιγαντωθεί για να μην την καταπιεί ο διπλανός. Υπάρχει και η μέση οδός μιας λελογισμένης και νοικοκυρεμένης δραστηριοποίησης στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των θέλω ενός επιχειρηματία . 

Link to comment
Share on other sites

Και γώ μια χαρά τη βρίσκω την εταιρεία και πιστεύω ότι οποία κίνηση κάνει,την κάνει τη κατάλληλη στιγμή και μέχρι τώρα της βγαίνει.Όσον αφορά για παρόμοιες κινήσεις διπλανών πιστεύω πως είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να θεωρηθεί σα μέτρο σύγκρισης.Η golden τότε που πήρε τα μικρά έκανε βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες φυσικά δε πρόκειται να έχουν κέρδος.Όταν δρομολογείς πλοία με μικρότερες δυνατότητες από τον ανταγωνισμό σε συνδυασμό με πλαστά ωράρια και αντί να φτάνεις 12 το βράδυ φτάνεις 5 το πρωί όπως γινόταν συνεχώς είναι βέβαιο ότι το όλο εγχείρημα δε θα πετύχει.Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.Αν βάλεις τα πλοία σε ώρες που δεν έχουν να ανταγωνιστούν κάποιον αλλά σε ανταγωνιστική γραμμή και με σωστά ωράρια που μπορείς να τηρήσεις,θα πετύχει.Το Thunder το έδειξε πέρυσι,και φέτος που δε θα έχει αντίπαλο το Hellenic Highspeed για Μύκονο το οποίο πέρυσι του έπαιρνε 100-150 άτομα το δρομολόγιο,πιστεύω θα τα πάει περίφημα.Απλώς εγώ βλέπω αυτό το κενό σε αυτές τις γραμμές που ανέφερα και αν δεν αρπάξει την ευκαιρία κάποιος τότε σε λίγα χρόνια θα δίνουμε 100€ για Πειραιά Πάρο και θα λέμε φθηνά είναι.Εξάλλου ο ίδιος ο καπετάνιος του Thunder σε μια συνέντευξη του πέρυσι είπε,ότι ελπίζουν να συνεχίσουν σε αγορές ταχύπλοων για να δημιουργήσουν κάτι το οποίο οι άλλοι θα βλέπουν από μακριά.Ευκαιρία είναι.Στη διπλανή πόρτα υπάρχουν δυο ταχύπλοαρες(Osman G1 και Orhan G1) που θα βοηθούσαν την εταιρεία να κάνει αυτό το βήμα παρακάτω…

Σορρυ για το off topic.

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...