Neptune Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Απο πανω κατεβαινε με 27-30,5 αλλα μαλλον λογω οικονομιας. Αδειο πρεπει να εχει μεγιστη 35-36
speedrunner Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 tha doume se liges meres pou tha vgalei ta dromologia tou. apo ekei tha doume thn taxythta tou.
gpap2006 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Τελικα βγηκαν τα δρομολογια του? Ποτε ξεκινα με το καλο?
LEFTERIS68 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 12/7 Πρώτο δρομολόγιο.Τα δρομολόγια άνοιξαν και ξαναέκλεισαν μέχρι την Δευτέρα.
speedrunner Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 kserei kaneis ti dromologia parousiase xthes h aegeanspeedlines gia to speedrunner II?
LEFTERIS68 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Θα στα αναφέρω αύριο φίλε speedrunner γιατί τώρα που γράφω είμαι σπίτι και δεν τάχω μαζί μου.Μιά πρώτη γεύση να σου πω που θυμάμαι 3/7-10/7 εβδομάδα γνωριμίας με τα νέα λιμάνια της εταιρείας , ήτοι 08.10 Πειραιά-Πάρο-Θήρα 17.00 Θήρα-Πάρο-Πειραιά Κατόπιν μπαίνει στα κανονικά που είναι λίγο πολύπλοκα και θα σας τα γράψω αύριο. Ειχα την τύχη σήμερα να επισκεφτώ το πλοίο και είδα πολλά συνεργεία να το έχουν πλακώσει στη δουλειά και από γκαράζ και κάτω αλλά και στο ξενοδοχειακό.Έχω την εντύπωση πως το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ικανοποιητικό όχι βέβαια σαν τα High speed αλλά ούτε και σαν τους Αιόλους που είναι ένα απέραντο λεωφορείο.Αρκετά μεγάλα καθίσματα και άνετα σε σειρές τα ακριανά των παραθύρων ενώ τα μεσαία κάτι σαν "παγκάδες" με τραπεζάκι στην μέση.Πρύμα έχει μάλλον τις πιο προνομιακές θέσεις της οικονομικής με τραπεζακια και καρέκλες περιστρεφόμενες που βλέπουν έξω. Φωτεινό πολύ περισότερο από το Ι.Στην διακεκριμένη θέση υπάρχει άπλα πολύ με δερμάτινα καθίσματα που έχουν και φωτάκι γι αυτούς που θέλουν να διαβάζουν το βράδυ και ένα πολύ καλό bar.Μου έκανε εντύπωση η γέφυρα, αν και ομολογό πως δεν έχω δει καμία αντίστοιχη highspeed αλλά από άλλα ταχύπλοα (Θαλασσινή κ.α.)σαφώς πιο "διαστημική". Η χαρά του πράκτορα ένα ασυνήθιστα μεγάλο και νέτο γκαράζ σε σημείο που σε προβληματίζει πως θα γεμίζει με τέτοιο μικρό προτόκολλο.Υπάρχει εξωτερικός χώρος για τους επιβάτες διακεκριμένης.Αυτά εν ολίγοις.Θα μου πείτε και καμιά φώτο?Αν σας πω ότι είχα μηχανή μαζί μου και αρχικώς ντράπηκα να βγάλω φωτογραφίες, ενώ όταν έσπασε ο πάγος με τον καπτα Κυριάκο έπεσα πάνω στον φίλο μου τον καπτα Μαθιό και ξεχάστηκα ?Τέλος πάντων θα το δούμε στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ να σημειώσω πως όλοι οι αξιωματικοί μου είπαν ιδιαίτερα καλά λόγια για την συμπεριφορά του πλοίου στον καιρό.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Το Speedrunner II θα αναχωρεί από την Ακτή Τζελεπη, με πιθανότερη θέση ανάμεσα στο Highspeed 2 και Αίολος Κεντερης ΙΙ
Panagia Ekatontapiliani Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Σήμερα το Speedrunner II ήρθε στο λιμάνι και έδεσε στην Ακτή Τζελεπη.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Το πρωτόκολλο του Speedrunner II είναι μόλις 574 επιβάτες. Δεν έχει πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την αύξηση του πρωτοκόλλου από 574 σε 720 επιβάτες.
Neptune Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Το πρωτόκολλο του Speedrunner II είναι μόλις 574 επιβάτες. Δεν έχει πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την αύξηση του πρωτοκόλλου από 574 σε 720 επιβάτες. Εχει καποια προβληματα με τα πιστοποιητικα μερικων σωστικων του. Δεν τα εχουνε στειλει ακομα στην εταιρια απ οτι τραγουδουσε ενας μουγκος χθες
LEFTERIS68 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Το πρωτόκολλο του Speedrunner II είναι μόλις 574 επιβάτες. Δεν έχει πάρει την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές για την αύξηση του πρωτοκόλλου από 574 σε 720 επιβάτες. Από σήμερα με κανονικό πρωτόκολλο 720 επιβατών.
vazelo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Τελικα το Πειραιας-Σαντορινη το κανει σε 6 ωρες κ 10 λεπτα οταν πιανει Παρο. το εκανα δυο φορες. Μηπως να ανοιξουμε ενα thread για τις πραγματικες ωρες που κανουν τα πλοια? Και καποιες info απο τον καπετανιο. -Το βαπορι,οπως και τα αλλα monohull καιει τα κερατα του. 30.000-35.000 ευρω σε καυσιμα πηγαινε ελα Πειραιας-Θηρα -Το χειμωνα και εν οψει της νεας σαιζον θα γινουν κι αλλες αλλαγες στο ξενοδοχειακο του, ενω θα μπουν μεγαλυτερα ψυγεια στις μηχανες,κα8οτι περασε σε πιο ζεστες θαλασσες
cortomaltese Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Όταν το ταξίδεψα από Πειραιά για Σίφνο (μέσω Σερίφου) έκανε τέσσερις ώρες ακριβώς (με καλό καιρό). Το "Πήγασος" στα καλά του (επί Βεντούρη) έκανε τη Σίφνο απευθείας, στο δρομολόγιο της Παρασκευής), 4 ώρες και είκοσι λεπτά (άντε τριάντα).
enas chiotis Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Γυμνάσια με τις mes του πλοίου είχαμε σήμερα. Οι συμμετέχοντες (σπουδαστές ΑΕΝ ή ναυτικού λυκείου) που έπεσαν από την τσουλήθρα δημιουργούσαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στις πνευστές σχεδίες. Μόνο το "ήταν ένα μικρό καράβι" που δεν τραγούδησαν.
KARAVI Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Η προσφορά του Ευγενίδη στη εκπαίδευση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα Μπράβο τους !!!!!!!!!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Γυμνάσια με τις mes του πλοίου είχαμε σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι όταν είχε τελειώσει το γυμνάσιο με τους σπουδαστές ΑΕΝ ή ναυτικού λυκείου.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Από χθες το απόγευμα την έχει κάνει από το λιμάνι το Speedrunner II, προφανώς για τον ετήσιο δεξαμενισμό του. Αλλά δε ξέρω που όμως?? Αυλίδα, Σύρος ή καμία Ελευσίνα?? Κανένας που να το είδε??
Panagia Ekatontapiliani Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει το Speedrunner II στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων. Το μοναδικό πλέον βαπόρι της Aegean Speedlines. Ελπίζω να ξαναβρεί παρέα κάποιο άλλο πλοίο της εταιρείας στο λιμάνι. Υ.Γ: Θέλω να δω κατά πόσο θα αυξηθεί η ταχύτητα του πλοίου σε σχέση με πέρυσι.
Neptune Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Υ.Γ: Θέλω να δω κατά πόσο θα αυξηθεί η ταχύτητα του πλοίου σε σχέση με πέρυσι. Χμμμ.. Για πες μας τι ξερεις; Εγινε καποια επισκευη/ρυθμιση η απλα λογω εμπειριας στο σκαφος μπορει να το παμε καλυτερα;
polmyt Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Το βαπορι εχει βγει μαλλον για δοκιμαστικο μιας και εθεαθει να κοβει βολτες στο Σαρωνικο
Panagia Ekatontapiliani Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Χμμμ.. Για πες μας τι ξερεις; Εγινε καποια επισκευη/ρυθμιση η απλα λογω εμπειριας στο σκαφος μπορει να το παμε καλυτερα; Γιατί ήταν να κάνουν κάποιες βελτιώσεις στο πλοίο και θα έκαναν μια καλή επισκευή στις κύριες μηχανές. Φέτος υπολογίζεται ότι θα ταξιδεύει κοντά στα 32 κόμβους από πέρυσι που ήταν κοντά στους 29 κόμβους.
Recommended Posts