Jump to content
Shipfriends

Paraguana I (IMO 9125891)


Recommended Posts

Να σημειώσω ότι στη πρύμη του πλοίου κάτω από το ρεμετζο του όνομα του πλοίου έχει αλλαχτεί!!! Το τέσσερα αντί να γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες γράφτηκε αριθμητικός. Δηλαδή από Speedrunner IV έγινε Speedrunner 4!! Σύντομα θα αλλαχθεί και στα αλλά σημεία που αναφέρει το όνομα του.
Στο Speedrunner 3 είναι πλέον γραμμένο το 3 με αριθμό αντί για λατινικούς χαρακτήρες στη πρύμη του πλοίου.
Συγνώμη που το ξέχασα και δεν πρόλαβα το edit, αλλά μέχρι χθες που έπεσε από τη δεξαμενή ακόμα με λατινικά ήταν ο αριθμός γραμμένος.
σημερα που περασα απο το πλοιο στην πισω μερια πανω απο τον καταπελτη, που γραφει το ονομα του εγραφε : speed runner 2 και οχι ΙΙ
Όπως και σε όλα τα τχ της εταιρείας. Τελικά δεν πρέπει να μετονομάστηκαν τα πλοία, αφού στις πλώρες και στα πλευρά στις πρύμες υπάρχει ακόμα η λατινική αρίθμηση.

Όλος αυτός ο χαμός από ποστ τόσες μέρες για μια μετονομασία πάνω από τον καταπέλτη; :eek:

Κι εγώ από όσο μπόρεσα και τα είδα με λατινικούς ήταν γραμμένα και από ότι φαίνεται δεν έχουν πρόθεση να τα μετονομάσουν στις πάντες. Οπότε, mods, άντε πάλι από την αρχή να χτίζουν τη Λουκία...Έχετε δουλειά! Μετονομάστε τα θέματα :P:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στο Speedrunner II ακόμα δεν έχει γίνει αυτή η αλλαγή στα σινιάλα, που έχουν υποστεί τα αλλά δυο πλοία της εταιρείας.

Καλό θα είναι να διορθώσουν τα σινιάλα του πλοίου για να είναι ομοιόμορφα με τα αλλά δυο. Γιατί στο Speedrunner II τα κύματα από τη δεξιά πλευρά είναι πρυμα και από την αριστερή πλευρά είναι πλωρα, ενώ στα αλλά δυο από πρυμα και από τις δυο πλευρές

Τα δρομολόγια του Speedrunner II από 17/06/2010 στη γραμμή Πειραιάς Ιός Σαντορίνη έχουν ανοίξει για κρατήσεις.

Υ.Γ: Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ανοικτή τα καταπελτακια των επιβατών κατά τη παρουσία του στην Ελλάδα (γιατί κάποια φορά με ρώτησε ένας shipfriend εάν τα καταπελτακια λειτουργούν)

Edited by Neptune
Link to comment
Share on other sites

Πλέον το Speedrunner II έχει βαφτεί με τα νέα χρώματα τα σινιάλα της Aegean Speed Lines αλλά και με γκρίζο φόντο τα παράθυρα, όπως στα αλλά δυο Speedrunner. Μονό που τελικά δε διόρθωσαν τη διαφορά με τα κύματα που από τη δεξιά πλευρά είναι πρυμα και από την αριστερή πλευρά είναι πλωρα, ενώ στα αλλά δυο πλοία ειναι από πρυμα και από τις δυο πλευρές

Link to comment
Share on other sites

Σημερα αφησε την Ελευσινα και εχει ηδη φτασει στη ραδα.Μαλλον πηγε εκει μιας και δεν μπορει να μπει στο λιμανι λογω του αποκλεισμου απο τις τρατες

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο αφού περίμενε για αρκετή ώρα να έρθει η σειρά του για να μπει στο λιμάνι του Πειραιά (κλείσιμο λιμανιού από ψαράδες, μετά έπρεπε να μπουν και να βγουν όλα τα πλοία που είχαν δρομολόγια) κατά τις 17:45. Ενώ αυτή τη φορά άλλαξε θέση πρόσδεσης, πλέον είναι δεμένο στη θέση που ξεχειμώνιασε το Highspeed 3, να υποθέσω ότι το καλοκαίρι θα έχει αυτή τη θέση??

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το Speedrunner II αναχώρησε το πρωί από το Πειραιά για να πάει για πιστοποιήσεις στα λιμάνια της Ίου Σαντορίνης, μιας και το πλήρωμα έχει αρκετές αλλαγές από πέρυσι. Πριν από αυτά πέρασε και από τη Πάρο και τη Νάξο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ ανακοινώνει ότι, από 1 Οκτωβρίου 2010 ναυλώνει το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΧΠ SPEEDRUNNER II από την εταιρεία AEGEAN SPEED LINES....τι γινετε ρε παιδια για που προοριζετε?? ξερει κανεις τπτ??

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το αστειο ειναι οτι το runner ηταν το μονο που ειχε βγαλει ανακοινωση η ΝΕΛ για την ναυλωση του,δεν θυμαμαι τιποτα για τα EUROPEAN,ΑΛΚΥΟΝΗ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΞΠΡΕΣ :rolleyes: Κι ομως οπως φαινεται(απο 1/10 νομιζω αρχιζε το charter)κατι δεν πρεπει να πηγε καλα στην συμφωνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Τελικα ισχυει η ναυλωση ή οχι?Δεν κινηται τιποτα στο πλοιο ουτε και να φαινεται να υπαρχει προσθεση να δρομολογηθει πουθενα

Από ότι φαίνεται ούτε η ΝΕΛ ξέρει γιατί ναύλωσε το Speedrunner II!!!

Από το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΝΕΛ

Από τη 1η Οκτωβρίου 2010 βάσει συμφωνίας που η εταιρεία έχει συνάψει με την πλοιοκτήτρια Aegean Speed Lines, η εταιρεία σχεδιάζει να ναυλώσει το ταχύπλοο Speedrunner II, το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια γραμμή θα το δρομολογήσει :o .

Επίσης από τη 1η Οκτωβρίου 2010 η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία για ναύλωση του ταχύπλοου Speedrunner II, κατά το χρονικό διάστημα 01/10/2010 έως 19/06/2011.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την υποτιθέμενη ναύλωση του Speedrunner II από τη ΝΕΛ και έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι αυτή η ναύλωση έγινε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και των δυο εταιρειών!!!

Δηλαδή η ΝΕΛ ότι ναύλωσε ακόμα ένα βαπόρι ως προίκα για την επερχόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ενώ η Aegean Speed Lines να μπορέσει να ζητήσει έκτακτη δρομολόγηση για το Speedrunner II για να κάνει ταξίδια το καλοκαίρι χωρίς να μπορούν να τις πουν που ήταν το πλοίο όλο το υπόλοιπο διάστημα (κυριοι το είχαμε ναυλωμένο θα λένε στο ΣΑΣ)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...