Jump to content
Shipfriends

Flyingcat 3 (IMO 9177442)


George

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Μετά τις τελευταίες συνεχείς βλάβες των δελφινιών της HSW, αποφασίστηκε να επισπεύθει η έναρξη των δρομολογίων του Flying Cat 3 στο Σαρωνικό. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου αλλά εάν είναι έτοιμο από τα χαρτιά μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη Παρασκευή (11/05/18)

Link to comment
Share on other sites

To πλοίο αναχώρησε πριν από λίγο από το ναυπηγείο και ειναι αυτή τη στιγμή στο Σαρωνικό για δοκιμαστικό

edit: με το καλημέρα 40.2 μίλια !

Edited by hayabusagr
Link to comment
Share on other sites

Ο Δήμαρχος Ύδρας είχε αναρτήσει στο ΦΒ την περασμένη εβδομάδα (λόγω και των απανωτών βλαβών) πως ο εκπρόσωπος της HSW τον είχε διαβεβαιώσει πως μέχρι 10/05 θα είχε μπει στα δρομολόγια.

Στο σύστημα δεν υπάρχει κάτι. Αν δεν σκάσουν νέες βλάβες, δεν το βλέπω πριν την προγραμματισμένη έναρξη (01/06), άντε στην καλύτερη, με βάση και τις κρατήσεις το τριήμερο.

Φαντάζομαι ότι και λόγω του Spetsathlon θα μπορούσε πάντως να έχει μπει και για αυτό το τριήμερο

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 5 months later...

Και αυτη τη στιγμη γυρνάει προς τον Πειραιά.Από τη πορεία του δείχνει ότι ταλαιπωρείται αρκετά από τον καιρό. Για ποιό λόγο πήγε στη Σύρο; 

Edited by pie
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Η ημέρα σήμερα διακαιωματικά ανήκει στο WCJ.Όμως εγώ δεν θα ξεχάσω το Flyingcat 3 και τους 48 κόμβους του σε απευθείας δρομολόγιο Σαντορίνη Πειραιά το 2008;.3 ώρες και κάτι λεπτά σε ένα ταξίδι που έμοιαζε με αεροπορική πτήση.Πόσο κρίμα να είναι ανενεργό αυτό και το FC4.Ήταν το μόνο που θα μπορούσε να σταθεί στο πανίσχυρο WCJ.Η HSW απαξίωσε τα τελευταία χρόνια όλα της τα ταχύπλοα ενώ αυτά θα μπορούσαν να φέρουν πολλά κέρδη.

ΥΓ.Ταχουμε ξαναπεί το γνωρίζω.Αλλά τα Highspeed και τα Flyingcats είχαν αγαπηθεί από  τους νησιώτες(δεν αναφέρομαι σε τουρίστες.)

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

48 κόμβους είχε πιάσει και στο πρώτο του δρομολόγιο στις ελληνικές θάλασσες στη γραμμή Ραφήνα - Τήνος ως ΑΘΗΝΑ 2004 μόλις το είχε παραλάβει η GOUTOS LINES. Το θυμάμαι σα χτες, Πάσχα 1998, Σάββατο του Λαζάρου, ήμουν μέσα πρώτο δρομολόγιο, νεότευκτο ήταν τότε, στη γέφυρα με τον καπτα-Δημήτρη τον Παρασχάκη, κάναμε για Τήνο 1 ώρα και 35 λεπτά απευθείας "πτήση". Έχεις δίκιο γι'αυτό το σκάφος, ο Γιώργος ο Γούτος το διαφήμιζε τότε ως "το αεροπλάνο του Αιγαίου". Άλλες εποχές τότε... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το αρχικό πλάνο ήταν να μείνει αμοιβο πλοίο για να καλύψει κάποια βλάβη αλλού πλοίου. Τώρα με τη καταστροφή του Flying Dolphin 18, προβλέπω ότι θα δραστηροποιηθει στο Σαρωνικό ως τρίτο πλοίο στη γραμμή της Υδρας. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...