Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πανέξυπνος και διορατικός άνθρωπος. Η αναγέννηση της Hellenic οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνον . Μακάρι να τον ακούν κάποιοι στην ακτοπλοΐα μας και  επίσης στο μέλλον να τον ξαναδούμε με δικιά του εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

On 6/6/2018 at 9:44 AM, thanosp said:

Άκυρο, κάνουν overrun στο άσπρο φόντο και δεν φαίνονται επειδή είναι γραμμένα με λευκή γραμματοσειρά.

On 6/6/2018 at 9:44 AM, thanosp said:

Τις ώρες της Κυριακής μπορεί να τα δει κάποιος?

Να αναφέρουμε πως το πρόβλημα με την προβολή των δρομολογίων διορθώθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Το Higspeed 6 πωλήθηκε πρόπερσυ,το 7 φέτος και πραγματικά απορώ με τον σχεδιασμό της εταιρείας.Τι και άλλαξε αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας ο σχεδιασμός και οι στόχοι για τα higspeed έπρεπε να ήταν ο ίδιος.Τα Higspeed όλα αυτα τα χρόνια δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό brand name στις Κυκλάδες το πιο ισχυρό στα ταχύπλοα.Άλλωστε η εταιρεία τα προηγούμενα χρόνια στηριζότανε κυρίως στα ταχύπλοα και όχι στα συμβατικά.Ήταν ένα πολύ δυνατό χαρτί για την εταιρεία και πολλοί Κυκλαδίτες αλλά και τουρίστες τα είχαν σαν πρώτη επιλογή εδώ και πολλά χρόνια.Το να εξαφανίσεις και να απαξιώσεις ένα brand name σαν τα Higspeed πραγματικά πιστεύω θέλει πολύ κόπο.Το 2010 όταν πωλήθηκαν τα 2 μικρά η εταιρεία ορθώς πιστεύω αγόρασε το 6.Ένα ταχύπλοο από τα καλύτερα που έχουν έρθει με μεγάλη χωρητικότητα και ανώτερο από τα 2 Champion.Η HSW με τα Highspeed 4,6 και 7 μαζί με τα Flyingcat 3 και 4 πραγματικά θα ήταν leader σε όλες τις γραμμές και όπου αυτή ήθελε.Μη ξεχνάμε πως η εταιρεία το 2008-2009 είχε το γατάκι no 3 στις Δυτικές εώς Σαντορίνη και Αμοργό και είχε τεράστια επιτυχία.Λανθασμένα αυτή η γραμμή εγκαταλείφθηκε και παραδόθηκε στη Sea Jets στα πολύ κατώτερα Sea Jet 1 και 2 τα οποία έφεραν πολλά κέρδη στην εταιρεία τους και ουσιαστηκά την ''ανέβασαν''.Κατα τη γνώμη μου το Highspeed 7 πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμη και τωρα τα Highspeed έχουν ισχυρό όνομα αφου κάθε μέρα έχουν πολύ καλες πληρότητες!Πέρυσι δύσκολα έβρισκες με το Hellenic Highspeed εισητήρια!Πάντως πλοία σαν το 4,5(οχι 7) δύσκολα θα ξαναυπάρξουν στην Ελλαδα αν πωληθούν!Θα ήθελα υπερβολικά να έβλεπα η εταιρία να έπερνε νεοτευκτα ταχύπλοα σαν τα προανεφερθέντα αλλα που τέτοια τύχη...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όλοι δουλεύουν για τον Ηλιόπουλο ! Κατάρχήν 2 μέρες που το πλοίο δεν κάνει δρομολόγια. σίγουρα οι επιβάτες θα προωθήθηκαν στο Champion Jet.
Εκτος αυτού ομως μέχρι και αυτή την ώρα τα επόμενα δρομολόγια ουτε καν φαίνονται στο σύστημα κρατήσεων, ουτε στην ιστοσελίδα των Μινωικών.

Αρα η Seajets πουλάει και πλοίο που δεν υπάρχει (Sifnos jet) αλλά την ίδια ώρα προωθεί και το Champion Jet. Εντελώς ακατάλληλη κατα τη γνώμη μου η χρονική 

στιγμή της μεταβίβασης του Hishspeed 7.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
14 hours ago, Neptune said:

To Highspeed 1εκτος του οτι ειχε τα προβληματα απο πριν, η Hellenic καταφερε εστω δουλευοντας το πολυ συντηρητικα σε μονο δρομολογιο και χωρις πιεση να το αξιοποιησει χωρις πολλες ζημιες και παρατραγουδα.

 

13 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Εκτός από τη τελευταία του χρονιά του Highspeed 1 υπήρξαν δυο σοβαρά περιστατικά, οπότε πάρθηκε η απόφαση να πουληθεί Το Highspeed 2 & 3 είχαν αρκετά συχνά μικρό προβληματάκια, 

καλα δε μιλαμε και για τη Stema. 

για τη HSW μιλαμε, που επι διοικησεων ΙΣΒ και Αγαπητου, διεπρεψε στις βλαβες..

ας θυμηθουμε ενδεικτικα μια μονο χρονια, το 2015

On 6/4/2015 at 10:30 PM, proud_ionian said:

αν κατι ειναι απολυτως ευθυνη της σημερινης διοικησης, ειναι η παρακμη στον τεχνικο τομεα (συνεχομενες βλαβες, πυρκαγιες και λοιπες αβαριες).

 

On 10/6/2015 at 1:32 AM, proud_ionian said:

οποιος ειχε αμφιβολια οτι το μαγαζι εχει βαρεσει διαλυση, τουλαχιστον, στο τεχνικο κομματι, πεισθηκε σημερα.

 

On 10/6/2015 at 10:50 PM, proud_ionian said:

αλλα ειδικα για τη hellenic seaways φετος (και τα τελευταια χρονια), που εχει καταντησει ανεκδοτο.

φετος ειχαμε: δυο φωτιες σε επισκευη πλοιων της εταιρειας. μια, με εναν νεκρο στο hsw5 που παρα λιγο να το βγαλει ctl και τη χτεσινη στον απολλωνα, που μαλλον ειχαν αγιο και δεν εγιναν ολοι καρβουνο.

εχουμε επισης για το 2015: 9 βλαβες σε δελφινια, 2 βλαβες στο flying cat 4, 1 βλαβη στο flying cat 5, 2 βλαβες στο flying cat 6, 2 βλαβες στο highspeed 4 (μια πολυ σοβαρη και μια ξωφαλτση), μια βλαβη στον καταπελτη επιβατων του νησος μυκονος (η τρισχιλιοστη απο το 2005), ενας  ξωφαλτσος στουκος του highspeed 4, μια προσγειωση στον αεροδιαδρομο της τηνου για το flying cat 4, μια προσαραξη του flying dolphin 17, αρκετες βουβες αβαριες (ταχυπλοα που εχαναν τη μιση τους ταχυτητα και την ξαναεβρισκαν μετα απο ωρες) και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν εχουμε παρει χαμπαρι. ολα αυτα ξαναλεω για φετος. <_<

 

Link to comment
Share on other sites

Το FC4 προσέκρουσε στη Ραφήνα με 209 επιβάτες.Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και ούτε το μισό δεν γεμίζει.Την ώρα που από Πειραιά για Σαντορίνη και σίγουρα και για άλλα νησιά δε βρίσκεις θέση ούτε για καρφίτσα.Άλλη μια λανθασμένη κίνηση της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαμόρφωση δρομολογίων μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ
 

Quote

Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ

Θα εκτελέσει δρομολόγιο σήμερα Τρίτη 04/09/2018 από Μυτιλήνη 18:00 προς Χίο 20:45 - 21:15 - άφιξη Πειραιά 05:00.

Αναχώρηση από Πειραιά την Τετάρτη 05/09/2018 και ώρα 08:00 προς Χίο 15:45 - 16:15 άφιξη Μυτιλήνη 19:00.

Στη συνέχεια θα ενταχθεί στα προγραμματισμένα του δρομολόγια.

 Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Θα εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο σήμερα Τρίτη 04/09/2018  από Καβάλα 23:59 προς Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο - Λαύριο.

Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ

ΤΡΙΤΗ 04/09/18: Από ΠΕΙΡΑΙΑ 20:00 προς Βαθύ Σάμου 05:50 - 07:00.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/0918: Από Βαθύ Σάμου 07:00 προς Άγιο Κήρυκο 09:10 - 09:40 άφιξη Πειραιά 18:00.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα ταχύπλοα των γραμμών Αργοσαρωνικού θα εκτελέσουν τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια σήμερα Τρίτη 04/09/2018 από 15:00.

 

Edited by Orestis
Link to comment
Share on other sites

Δωρεάν Εισιτήρια από την Hellenic Seaways για το κολυμβητικό διάπλου Σάμινα

Quote

Οι 100 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στον κολυμβητικό διάπλου θα κερδίσουν ένα δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τον Πειραιά για την Πάρο. 
Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ευγενική χορηγία της Hellenic Seaways Official Fan Page. Το εισιτήριο από τον Πειραιά για την Πάρο θα παραλαμβάνεται από τα γραφεία της Hellenic Seaways ενώ τα εισιτήρια της επιστροφής θα παραλαμβάνονται μετά την ολοκλήρωση του διάπλου από τους διοργανωτές.

 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το βλέπω σαν προσφορά για να τιμήσει τα θύματα του ναυαγίου!! Δεν πρόβαλε η εταιρεία τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά οι διοργανωτές αυτού του αγώνα. Θυμάστε τότε η μητρική εταιρεία της Hellenic Seaways τότε βγήκε να δηλώσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εταιρεία, παρόλο που χρησιμοποιούσε το όνομα της στην επωνυμία της εταιρείας!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...