Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Υποτίθεται ότι την περίοδο αυτή κάνει τα λεγόμενα εξπρές δρομολόγια. Βέβαια δεν πολυνοιαζονται από την εταιρεία, μονοπώλιο είναι οπότε μπαίνεις μέσα αναγκαστικά και λες και ευχαριστώ 😅

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το πλοίο πλέει και σήμερα με αρκετά μειωμένη ταχύτητα. Το Αριάδνη το προσπέρασε με ευκολία καθώς πλέει με 23,6 κόμβους, εν αντιθέσει με το Μυκονος που αγκομαχάει στα 20. Άραγε η βλάβη δεν προλάβαινε να επιδιορθωθεί στην ολιγόωρη διανυκτέρευση; Κρίμα γιατί είναι το peak της σεζόν και το πλοίο εκτελεί μεγάλα δρομολόγια. 

Edited by proud_ionian
μεταφορά
Link to comment
Share on other sites

Από γνωστό μου που ταξίδευε χθες, η ενημέρωση που είχαν από τους αξιωματικούς του πλοίου, ήταν ότι έχει καθυστέρηση λόγω αυξημένης κίνησης. Ούτε λόγος φυσικά για μηχανικό πρόβλημα.

 

Link to comment
Share on other sites

Σταδιακα ανοιγουν...Αυτη την ωρα με 23.4..Οποτε σε λειτουργια και η 4η μηχανη...Παραπανω δε νομιζω να ανοιξουν...Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει μια μηχανη να θελει λιγη φροντιδα παραπανω μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Προβληματάκια σήμερα με το πλοίο να κινείται με μειωμένη ταχύτητα 10 κόμβων μετά την αναχώρηση από τους Φούρνους προς Καρλόβασι, παραμονή 2 ωρών στο Καρλόβασι για επιδιόρθωση της βλάβης και στην συνέχεια με την κανονική του ταξιδιού (και μέλλον μέγιστη) των 23. Αναχώρηση από το Βαθύ στις 0700. Τσίμπησε ήδη 3 ώρες καθυστέρα για τον υπόλοιπο σιδηρόδρομο!

Edited by SAMAINA
Link to comment
Share on other sites

Ποιος θα το περίμενε ότι ένα πλοίο κόσμημα για την ακτοπλοΐα μας και σημείο αναφοράς θα καταντούσε σε αυτήν την κατάσταση και μάλιστα στα χέρια της Blue Star!

Έχει δίκιο ο @Nick the Greek που στο δελτίο Μυκόνου το αποκαλεί "πρώην Νήσος Μύκονος"!

Με την άδεια σου, φίλε Nick, θα το αποκαλώ και εγώ έτσι, στο εξής. Τουλάχιστον, έστω και λεκτικά, να το θυμόμαστε στα καλύτερά του.

Τρομερή η δυσφήμιση για το πλοίο, έχοντας ταξιδέψει για Σάμο μαζί του τόσες φορές, ειλικρινά δεν το αντέχω...

Link to comment
Share on other sites

Και να σκεφτεί κανένας, οτι επι Hellenic οι μόνες ζημιές που είχε ήταν με τις μπουκάλες του καταπέλτη. Επειδή το ίδιο και χειρότερο ξεπάτωμα αλλά και ποιότητα συντηρήσεων έχει και το ΧΙΟΣ (βέβαια είναι 3 χρόνια νεώτερο), μήπως η εγκατάσταση των σκράμπερς χειροτέρεψε την κατάσταση; Επιπλέον παρατηρείται οτι από τότε η υπηρεσιακή των 25 - 26 κόμβων έχει πάει περίπατο σε αντίθεση με το αδελφό του που την διατηρεί!

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν λογω κοβιντ κτλ δημιουργηθηκε ανωμαλια στη κατασκευη και παραδοση ανταλλακτικων...Οταν τα πραγματα εστρωσαν πλεον ολοι ανα το κοσμο μπηκαν σε αναμονη ..Δεν ειναι οτι δε θελουν να το επισκευασουν φυσικα...Το Μαιο λογικα θα λυθει το θεμα....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...