Jump to content
Shipfriends

Marin (IMO 8912376)


Recommended Posts

Εχει σταματησει μικρε Proud. Και ειναι εν πλω για κατω. Τωρα δε ξερω αν θα ερθει Πατρα η θα περασει και απο δω πρωτα. Με την εκπληκτικη ταχυτητα των 14 κομβων βεβαιως βεβαιως

Link to comment
Share on other sites

Την επομενη Πεμπτη με Παρασκευη μαλλον ερxεται στο Ελλαντα και παει Πατρα αμεσως. Δε θα το δουμε σε πρωτη φαση στον Πειραια. Θα μπουνε τιποτα Superfast.com σινιαλια η κανενα Joint Service οπως στο Blue Star Horizon?

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη, αλλα 12 δρομολογια το μηνα σημαινει 3 περιπου την εβδομαδα. μπορει να το κανει αυτο βαπορι που πηγαινει με 17 κομβους;

Το πλοίο θα είναι την Παρασκευή 09/02 στην Πάτρα και θα ξεκινήσει δρομολόγια το Σάββατο. Θα εκτελέσει 12 δρομολόγια σε διάστημα ενός μηνός (6 κυκλικά ταξίδια). Το ταξίδι του υπολογίζεται στις 42 ώρες.

Πλοίαρχος είναι ο Δημήτρης Παπατσάτσης (παρέλαβε και έφερε στην Ελλάδα το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.) και Α' Μηχανικός ο Σπύρος Δημητρίου (ΑΒ' Μηχανικός στο SF VI μέχρι πρόσφατα)

Link to comment
Share on other sites

Η επίσημη ανακοίνωση από την Ναυτεμπορική:

"Τη δρομολόγηση του φορτηγού - οχηματαγωγού (RoRo) Marin στη σύνδεση Πάτρα - Βενετία (Porto Marghera) – Πάτρα, που θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2007, ανακοίνωσε η Attica Group.

Το RoRo Marin θα ενισχύσει την παρουσία της Attica Group στις γραμμές Ελλάδος - Ιταλίας, όπου με τέσσερα πλοία Superfast και ένα πλοίο Blue Star συνδέει καθημερινά τα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας με το Bari και την Ancona."

Link to comment
Share on other sites

στο 3 της πατρας την προηγουμενη παρασκευη.

ηξερα οτι ηταν μικρο αλλα παραειναι ρε παιδι μου. ποσο παιρνει; παιρνει 40 κομματια; τοσα παιρνει και το Επτανησος. τοσο μικρο χρειαζονταν;

οπως ειναι στενο μαι ψηλο (για το μηκος του) πιστευω οτι θα χορευουν καλα.

post-13-128326962098_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

που μπορουμε να μαθουμε τα δρομολογια του. οσες φορες το εχω πετυχει πατρα ειναι δεμενο. θελω μια φορα να δω μανουβρα αφιξης και αναχωρησης. με τρωει η περιεργεια μιας και ειναι μονοπροπελο.;)

btw σημερα ηταν 10 ραμπα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 8 months later...

Μόλις διάβασα στη Ναυτεμπορική οτι το πλοίο πουλήθηκε αλλά το δημοσίευμα δυστυχώς δεν αναφέρει το νέο αγοραστή. Γι αυτό μάλλον και η ακινησία του τόσες μέρες.

Σε συμφωνία για την πώληση του οχηματαγωγού πλοίου (RoRo) Marin που δραστηριοποιείται στην Αδριατική θάλασσα, έναντι συνολικού τιμήματος 8.450.000 ευρώ τοις μετρητοίς, κατέληξε η Attica A.E. Συμμετοχών. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2008 με την παράδοση του πλοίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, από την πώληση αυτή το εκτιμώμενο λογιστικό κέρδος θα ανέλθει σε περίπου 2,2 εκατ. ευρώ και θα περιληφθεί στα αποτελέσματα του α' τριμήνου 2008.

Μετά την αποπληρωμή του τραπεζικού δανεισμού και διαφόρων άλλων σχετικών με την πώληση εξόδων, τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου θα ενισχυθούν κατά περίπου 5,8 εκατ. ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

κοιμοταν στο 3 αποψε, μπροστα απο το επτανησος.

το τελευταιο βραδυ μου, στην πατρα το περναω, κι οσοι με πικραναν πολυ, τωρα που φευγω απο τη marfin, ολους τους συγχωραω.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
...last, but not least το επιβλητικο και θηρειωδες:D:p marin, πρυμνιοδετημενο στ 15 μεση.
Και πράγματι χθες ήταν η last μέρα της καριέρας του Marin στην Attica. :D

ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

07/02/2008

Ολοκλήρωση της πώλησης και παράδοση του Roro Marin

Η Διοίκηση της ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ επιθυμεί να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της πώλησης του πλοίου RoRo Marin στην Compagnie Maritime Marfret. Η παράδοση του πλοίου έλαβε χώρα χθες στην Πάτρα.

Tο συνολικό τίμημα πώλησης του πλοίου Marin ανέρχεται σε Ευρώ 8,52 εκατ., τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου θα ενισχυθούν κατά Ευρώ 5,90 εκατ. περίπου και το λογιστικό κέρδος από την πώληση θα ανέλθει σε Ευρώ 2,33 εκατ. περίπου, το οποίο θα περιληφθεί στα αποτελέσματα του α' Τριμήνου 2008.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 months later...

Τα ταξιδια που αναφερω συνεχιστηκαν μεχρι προσφατα ενω τωρα το πλοιο εχει αναχωρησει απο τη Μασσαλια με προορισμο την Pointe-a-Pitre στη Γουαδελουπη. Προκειται φυσικα για Γαλλικη αποικια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...