Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Τα εβλεπα χθες το βραδι τα γραφεια φωτισμενα και το θεαμα τους ειναι πραγματικα εντυπωσιακο. Αν δεν ηταν το Highspeed 4 στη γωνια θα μπορουσαν να βγουν μια καταπληκτικη νυχτερινη φωτογραφια απο την πεζοΖεφυρα.

Αφού δε μπόρεσες εσύ, τα έχω καταφέρει εγώ άλλη φορά.

Αληθεια, ποτε θα γινει η μετακομιση?

Εάν διάβαζες κάποια μηνύματα πιο πάνω στις 30-10-07, θα εύρισκες την απάντηση.

Η μεταστέγαση της εταιρείας έχει ξεκινήσει, μέχρι στιγμής ο πρώτος όροφος έχει στεγαστεί.

Μια απορία που είδες το Highspeed 4 στη γωνία?? Στη γωνία είναι δεμένο το Highspeed 5

post-54-12832697047_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά έγινε πολύ όμορφο κι ομόρφυνε παράλληλα την πλατεία Καραισκάκη που πρώτα αυτό το κτήριο φάνταζε σαν φάντασμα έτοιμο να καταρεύσει.

Η μετακόμιση εξ'όσων γνωρίζω αλλά από όσα μας έχει πει κι ο Π100 έχει αρχίσει σταδιακά.ήδη πρέπει να έχουν μετακομίσει κάποια τμήματα ενώ τις προάλλες που πέρασα στο πρακτορείο των εισιτηρίων στο ισόγειο είδα κοπέλες πίσω από το γκισέ οπότε πιθανότατα να λειτουργεί κι αυτό.

Μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω πως η ομορφιά, η επιβλητικότητα και η θέση του στο κεντρικότερο σημείο του λιμανιού ταιριάζουν απόλυτα σε ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Η μετακόμιση προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Στο κτήριο βέβαια εκκρεμούν πολλές εργασίες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά που θα το ομορφύνουν ακόμα περισσότερο (επιπλέον φωτισμός, διαμόρφωση των χώρων έξω από τα εκδοτήρια κλπ).

Το μόνο αρνητικό είναι πως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Π100, η πλευρά που βλέπει προς την είσοδο του λιμανιού είναι “τυφλή».

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον Ορέστη, ότι τα νέα γραφεία της εταιρείας είναι στο πιο κεντρικό σημείο του λιμανιού, άρα και το πιο πολυσύχναστο (με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό).

Η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων είναι ένα ζήτημα για μένα.

Απέξω δεν έχει τίποτα ευδιάκριτο που να κάνει «μπαμ» από μακριά ότι είναι τα γραφεία της εταιρείας. Εκτός δυο σημαιών στη ταράτσα και κάτι μικρά διαφημιστικά πάνω από τα τζαμιά του πρακτορείου. Εάν βάλουν τίποτα μεγάλο απέξω, θα χαλάσει η αισθητική του κτιρίου. Πιστεύω ότι στην εταιρεία κάτι θα βρουν για να δείξουν τη παρουσία τους χωρίς άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα στο κτίριο.

Για αυτό είδα χθες στα παλαιά γραφεία της εταιρείας είδα να κατεβάζουνε χθες πράγματα από το δεύτερο όροφο με «αναβατοριο».

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Στο κτήριο βέβαια εκκρεμούν πολλές εργασίες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά που θα το ομορφύνουν ακόμα περισσότερο (επιπλέον φωτισμός, διαμόρφωση των χώρων έξω από τα εκδοτήρια κλπ).

Αυτή η γιγαντιαία αφίσα χρειαζόταν??

post-54-128326972094_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Για το τέταρτο κτήριο στην 14χρονη ιστορία της, οδεύει η εταιρεία. Πριν το καλοκαίρι θα έχει εγκαταλείψει τη σημερινή της έδρα, ελέω περικοπών.

Link to comment
Share on other sites

Αναζητούν κτήριο στην περιοχή του Πειραιά. Το υπάρχον κτήριο επιθεωρείται από διάφορους υποψήφιους, έχει ακουστεί πως ενδιαφέρεται η COSCO ή για μετατροπή του σε εμπορικό  αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

να πουμε, εστω και καθυστερημενα, οτι η σκεψη της εγκαταλειψης του μεγαρου γιαννουλατου δεν εφτασε ποτε σε φαση υλοποιησης.

 

μαλλον οι διοικητικες αλλαγες προλαβαν τις κτιριακες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Οι νέες διοικητικές αλλαγές στη HSW θα φέρουν αλλαγή στην έδρα της!! Θα είναι η τέταρτη αλλαγή έδρας της HSW, αλλά αυτή τη φορά θα είναι η πρώτη φορά που θα φύγει από τα πέριξ του λιμανιού!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το κτίριο που αφήνουν πισω??  Κάποια στιγμή ειχα ακούσει κάτι για ξενοδοχείο αλλα μου φάνηκε λίγο δυσκολο να συμβεί

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 2/5/2007 at 4:23 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η HSW νοίκιασε για 25 χρόνια το Μέγαρο Τυπάλδου που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.

Απο την Αξια

Στα 12 χρόνια τελικά,έφυγε να υποθέσω οτι κάτι θα ειχε αλλάξει τόσα χρόνια λόγω κρίσης.

Ξέρουμε απο ποιά εταιρεία/ποιόν το είχε νοικιάσει?

Link to comment
Share on other sites

On 3/15/2019 at 1:35 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Στο τέλος Νοεμβρίου είχαν φύγει οι οικονομικές υπηρεσίες της HSW και πήγαν στα γραφεία της Attica και αυτό το ΣΚ θα μετακομίσουν οι υπόλοιπες υπηρεσίες της HSW στα γραφεία της Attica.

PANAGIA EKATONTAPILIANI ξέρεις εάν τελικά όλο το προσωπικό της HSW μεταφέρθηκε στα γραφεία της Attica δίπλα στο Ωνάσειο?  κάπου διάβασα οτι θα πάρουν και κάποιο κτίριο δίπλα ... ξέρεις ποιό είναι? 

Link to comment
Share on other sites

margaritis  ευχαριστώ για την απάντηση... είχα διαβάσει μία συνέντευξη του Πασχάλη που έλεγε οτι θα "επεκταθούν" και σε ένα διπλανό κτίριο... μάλλον αυτό θα εννοούσε και ο Panagia Ekatontapiliani...  περίπου οι μισοί της HSW έφυγαν με την εθελουσία οπότε μάλλον χώρεσαν όλοι στο τωρινό κτίριο το οποίο είναι αρκετά μεγάλο... 

Edited by CATHA
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...