Jump to content
Shipfriends

Απόλλων Εξπρές (IMO 7235915)


Recommended Posts

  • Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στη θέση του IONIS...

Μηπως ειναι στη θεση του Σαντα Μαρια Ι; Το Ιονις νομιζω δεν εχει σταματησει. Μα καλα τοσα λεφτα εχει πια αυτη η Αλβανια και μαζευονται ολοι σαν τις μυγες :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Το θετικο ειναι οτι ο Αρκουμανης δειχνει να σεβεται την ιστορια του βαποριου.Οχι μονο κρατοντας το ονομα του αλλα προσεχοντας το μιας και απο την φωτογραφια φαινεται περιποιημενο εξωτερικα χωρις ιχνος τρεξιματος κατι που γενικως δεν συνανταμε συχνα στα βαπορια που δρομολογουνται στην Αλβανια

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Πήγες Ηγουμενίτσα ...βρε αχαρακτήριστε... και δεν πετάχθηκες μέχρι Αλβανία να φέρεις και μια φωτό της Απολλωνάρας?:P

Μεχρι να πεταχτει ο Neptune προς τα συνορα,υπαρχουν οι Ιταλοι να μας το βγαζουν φωτο.Εδω μανουβραροντας στο Μπαρι.(copyright Ery ADRIATICA,archivio e foto di ERALD.S - www.naviearmatori.it)

DSC05674.JPG

Link to comment
Share on other sites

Παρόλο που είχε ειπωθεί ότι το Απόλλων θα αντικαταστούμε το Santa Maria I, για όσο διάστημα χρειαζόταν για την επισκευή του.;)

Αλλά επειδή τα δεδομένα αλλάζουν εύκολα, μετά τη λήξη της ναύλωσης του Ιονις από το Βεντούρη, η εταιρεία του Αρκουμανη αποφάσισε να δέσει τον Απόλλων και να ταξιδεύει το Ιονις, πιθανότερα επειδή είναι πιο οικονομικό πλοίο (θέμα κατανάλωσης);)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Τα δρομολόγια που είχαν βγει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη γραμμή Ηγουμενίτσα Μπρίντιζι ακυρώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο προσεχώς θα δρομολογηθεί και πάλι Μπάρι Δυράχιο προκειμένου να διπλώσει το ομόσταυλο πλέον ΙΟΝΙS. Και ίσως τελικά καλύτερα για την εταιρεία έτσι μιας και στη γραμμή του Μπρίντιζι νομίζω ότι έχουν μαζευτεί αρκετοί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Το ΑΠΟΛΛΩΝ ξεκίνησε γύρω στις 15.00 σήμερα από την Ηγουμενίτσα για τον Πειραιά, για τον δεξαμενισμό του όπως μας έχει αναφέρει ο enas chiotis, και αυτή τη στιγμή περνάει δυτικά της Ζακύνθου (AIS B)), εννέα μήνες σχεδόν μετά τις περσινές προσεγγίσεις του :) στο νησί.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δε κατάφερα να πάω στο δεξαμενισμό του Άγιος Γεώργιος, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω το δεξαμενισμό του αδελφού του, δηλαδή του Apollon. Ετσι χθες το πρωί το Apollon ανέβηκε στη δεξαμενή του Περάματος για ένα καθαρισμό και ένα βάψιμο στα ύφαλα. Έτσι σήμερα το πρωί έπεσε από τη δεξαμενή και αφού πήρε καύσιμα στη ράδα του Πειραιά, το απόγευμα αναχώρησε για το Δυρράχιο

Link to comment
Share on other sites

Ένα ευχαριστώ για τις φωτογραφίες του Απόλλωνα από τον δεξαμενισμό του, μιας και εμφανίστηκε στα μέρη μας σα κομήτης.

Πραγματικά επρόκειτο για έναν "σούπερ εξπρές" δεξαμενισμό αφού το πλοίο ούτε 24ωρο δεν κάθησε στην δεξαμενή και μόλις δύο ημέρες στα μέρη του Πειραιά. Και από ότι είδα στις φωτό του Π100 δεν έγινε και λίγη δουλειά στο πλοίο.

Γιατί αλήθεια τόση πολύ βιασύνη ? Ούτε η μπογιά φαντάζομαι δεν θα πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει. :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Κι όμως το πλοίο δεν μπήκε στο λιμάνι. Αυτή την ώρα βρίσκεται σταματημένο (αγκυροβολημένο ???) στον κόλπο στα νότια της Ηγουμενίτσας.

Προσωπικά, αν και -όπως ίσως γνωρίζετε :rolleyes:- παρακολουθώ αρκετά το AIS, δεν έχω ξαναδεί άλλη φορά επιβατηγό πλοίο σε αυτόν τον κόλπο. Μπορούμε να πιθανολογήσουμε τον λόγο ???

post-929-128326985616_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο διανυκτέρευσε στον κόλπο - όρμο - ράδα (διαλέγετε και παίρνετε B)) της Πλαταριάς στα νότια της Ηγουμενίτσας, όπου και βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι και αυτήν την ώρα.

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα.....

Link to comment
Share on other sites

Μήπως περιμένει να αδειάσει κάποια θέση (που θα φύγει το Polaris) στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να ξεχειμωνιάσει?? Εκτός εάν μετά την αγορά νέου πλοίου από τη European Seaways, έρθουν τα χειρότερα για το πλοίο

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως μαλλον το πιθανοτερο ειναι να μαθουμε ασχημα νεα απο το πλοιο. Η καλυτερη περιπτωση ειναι να βρεθει αγοραστης... Η χειροτερη και πιθανοτερη... δεν τη λεω ακομα :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
παράλληλα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος θα κάνει τα καλά της ΕΛΜΕΣ (Ζακύνθους κτλ), όπως ξανάκανε στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά μόνο για την περίοδο από 1/8/2010 έως 30/8/2010. :eek:

Να και ενα καλο νεο για το πλοιο το οποιο λιγο πολυ το ειχαμε ξεγραμμενο.

Κραταω παντως και μια επιφυλαξη.Αναρρωτιεμαι παντως αν αξιζει τον κοπο να το δρομολογησουν μονο για ενα μηνα.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα το πρωι που πηγαινα για τη δουλεια συγκινηθηκα που τον ειδα στην κιτρινη.

Εστω και για λιγες μερες ομορφαινει ο Πειραιας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...