Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

Νομιζω οτι ειναι εδω και κανενα μηνα ο καπτα Σιδερης ο Λυγνος, επι πολλα χρονια Υπαρχος σε μπλου και αγουδημο. Ο καπτα Λευτερης ο Καρυστινος ειχε παει για εκπαιδευση του νεου πλοιαρχου , αλλα ειναι τωρα σε αδεια. Καλοταξιδη λοιπον η κουκλα του Αρχοντα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στην Τηλεόραση μίλησε ο Λυγνός για την πρωτιά του Ρομίλντα και από

κάτω έγραφε πλοίαρχος Ρομίλντα άρα με κάποια βεβαιβαιότητα πλέον

αυτός ήταν πλοίαρχος.

Καλή χρονιά.

Link to comment
Share on other sites

το παλλας εκανε ποδαρικο σημερα το πρωι στις 5.30.ακολουθησε το τσαμπιον στις 5.45 αλλα με πολυ αργη μανουβρα,πηγε κ εβαλε την πλωρη του στο γυρισμα αναμεσα στο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ κ στο ΡΟΜΙΛΝΤΑ με αποτελεσμα να ριξει πορτα στις6. 6.05 ηρθε ο βενιζελος κ καταποδας ακολουθουσε το μπλου σταρ 2 που με μια εκπλητικη μανουβρα σε ταχυτητα που δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 2λεπτα.6.10 περασε το μυκονος για μεσα κ αυτο εκανε γρηγορη κ ωραια μανουβρα.στα φαναρια απεξω ηταν το μυτιληνη που περιμενε να ερθει να μπει το χιος μεσα πρωτα κ μετα μπηκε!!!τελευταιο εκλεισε την πορτα των αφιξεων το αριαδνη στις 6.45.πρωτη φορα το ειδα να δενει κ μου φανηκε πολυ δυσκολη μανουβρα του σε ενα τοσο κλειστο χωρο.οταν θα φυσαει τα πρωινα θα αντιμετωπιζει μεγαλα προβληματα..

Link to comment
Share on other sites

...στα φαναρια απεξω ηταν το μυτιληνη που περιμενε να ερθει να μπει το χιος μεσα πρωτα κ μετα μπηκε!!!...

Αυτό είχε συμβεί και το καλοκαίρι με τις μεγάλες καθυστερήσεις του Μύκονος. Όταν ταξίδευα εγώ με τον Θεόφιλο, μας κράτησαν μία ώρα απ' έξω! Περιμέναμε την πρωινή κίνηση να φύγει, έτσι έλεγαν. Τελικά μας άφησαν να μπούμε στο λιμάνι κατά τις 8. Το Μύκονος εκείνη την ημέρα αφίχθηκε στις 9.

Link to comment
Share on other sites

νομιζα οταν ειδα το χιος να μπαινει οτι παει για την μεσα θεση πλωρη με πλωρη με το παλλας οποτε ουτε κ το μυτιληνη θα καθυστερουσε!εδεσε ομως με την πλωρη προς την εξοδο.αρα το μυτιληνη μπορουσε να περασει για την μεσα αλλα δεν το εκανε κ περιμενε να ερθει το χιος να δεσει κ μετα μπηκε!σου δεινει την αισθηση δηλ. οτι το χιος ηρθε πρωτο αμα δεν ξερεις τι εχει γινει...

Link to comment
Share on other sites

Η θέα απο τους πάνω ορόφους είναι εκπληκτική. Ετσι κάποιοι τυχεροί θαυμάζουν το λιμάνι πιάτο από τη τζαμαρία του γραφείου τους. Απο τις ασυνήθιστες παρουσίες μέσα στο λιμάνι λοιπόν το Ευρώπη Πάλας στην περιοχή της Παγόδας.

Link to comment
Share on other sites

Η θέα απο τους πάνω ορόφους είναι εκπληκτική. Ετσι κάποιοι τυχεροί θαυμάζουν το λιμάνι πιάτο από τη τζαμαρία του γραφείου τους.

Με συγχωρεις Zeppelin, αλλα το παράθυρο σου δεν έχει μεγάλη θέα.;):P

Έχει φτάσει και το Blue Horizon στο Πειραιά, είναι δεμένο στο ντοκ 3. Ενώ από χθες το μεσημέρι είναι εκεί δεμένο και το Αλεξάνδρα Τ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήρθε για καμιά επισκευούλα. Ήρθα για ΤΗΝ επισκευούλα.:(

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί κι αυτό λίγο και στην Παγόδα όπως συνηθίζουν να κάνουν, προφανώς κατεβάζουν τα βαρελάκια.

Link to comment
Share on other sites

Παρακολουθουσα σημερα απο το κοκκινο την εξοδο των Ρομιλντα(15.45 15 λεπτη καθυστερα)-Αριαδνη(16.00 στην ωρα του)-Ν.Μυκονος(16.10 10 λεμπτη καθυστερα)-Κορσικα(16.30 στην ωρα του)-Ν.Χιος(16.30 στην ωρα του)-Ολ.Τσαμπιον(16.30 στην ωρα του) , με ενα γενικοτερο θαυμασμο.....

Αυτο που διαπιστωσα ειναι το εξης το Αριαδνη σε σχεση με το Ολ.Τσαμπιον στη στροφη μετα απο τα φαναρια ειναι παρα πολυ πιο αργο .......

Δεν ξερω βεβαια αν ηταν τυχαιο γεγονος

Link to comment
Share on other sites

Για τον αγιασμό των υδάτων χθες στο λιμάνι, παραβρεθήκαν τα ναρκαλιευτικά του Πολεμικού Ναυτικού ΑΛΚΥΩΝ , ΑΗΔΩΝ και ΚΙΣΣΑ

Καθώς και ένα ρυμουλκό που δε διέκρινα τα διακριτό νούμερο του.:rolleyes::P

Link to comment
Share on other sites

Το Flying Cat 1 επέστρεψε μετά το δεξαμενισμό στην Ελευσίνα, στο λιμάνι του Πειραιά στη Πλατεία Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Highpspeed 3 και Speedrunner II. Ενώ στην Ακτή Κονδύλη προστέθηκε στη ντάνα των Flying Cat, το Flying Cat 6.

Link to comment
Share on other sites

...Πάντως οι θαμώνες του Πειραιά (όλα τα πλοία παροπλισμένα και ενεργά) καλοδέχτηκαν την Ρομίλντα κατ αρχήν και καπάκι το ΒΣ Πάρος με ατέλειωτες σφυριξιές:eek:

Επιτρέψτε μου να διευκρινήσω ότι την ώρα της αλλαγής του Χρόνου, το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ στην Ανάσταση, των Θεοφανείων την ώρα που πέφτει ο Σταυρός και κατά την λιτανεία του Αγίου Νικολάου, όλα τα καράβια σφυρίζουν παρατεταμένα και εορταστικά, όχι για να υποδεχθούν Ρομίλντες και BS, αλλά για να τηρηθεί ένα παμπάλαιο έθιμο και να αποδοθούν τιμές στα εξαιρετικά αυτά γεγονότα.

Link to comment
Share on other sites

Χθες η Ακτή Βασιλειάδη γνώρισε πιένες από τα πλοία. Υπήρχαν το Ροδάνθη, Δημητρούλα, Άνθη Μαρίνα, Διαγόρας, Blue Star Naxos, Μαρίνα & Blue Star 2.

Όπως βλέπετε στο ντέρμπι μεταξύ της G.A Ferries και Blue Star Ferries επικράτησε η G.A Ferries με σκορ 4-3:p:p:D:D

Link to comment
Share on other sites

Η ΕΥΡΩΠΗ μπορεί να την έκανε με ελαφρές προπελιές αλλά την αντικαθιστά επαξίως η ΠΑΣΙΦΑΗ που έχει δέσει στου Κανέλου στην ίδια θέση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...