Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Απόβαση των ... Βίκινγκς την Παρασκευή στο λιμάνι αφου το ηδη ελλιμενισμένο Viking Sea συναντιέται με το Viking Jupiter. Αυτό συμβαίνει αφου κατα την προσφιλή τακτική της εταιρείας, τα πλοία μένουν πάντα στον Πειραιά 2 μέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ας δούμε μια φωτογραφία πάνω από το Νήσος Μύκονος, μια από εκείνες τις ημέρες του Απριλίου, που  έδενε δίπλα στα Κρητικά.  Στο βάθος το Naxos Jet περνά έχοντας μόλις ξεκινήσει για το πρώτο του φετινό ταξίδι. Εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα στο λιμάνι βρισκόταν και ο mr JUST FERRIES, όπου για άλλη μια φορά κατέγραψε πολύ όμορφα στιγμιότυπα.

  

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Πινελιές από το κεντρικό λιμάνι με το Blue Star Delos σε αναχώρηση και μια σκηνή με το Κρήτη ΙΙ να αναποδίζει καθυστερημένο για τη θέση του, περικυκλωμένο από τα υπόλοιπα πλοία του λιμανιού.

Link to comment
Share on other sites

29 Απριλίου και στο μεγάλο λιμάνι έχουμε ένα μικρό χαμό.Μετά από μερικές ώρες στην Σαλαμίνα,λοιπόν, μπαίνουμε από την Ε2 και ξεκινάμε με Mein Schiff 3 , έχοντας πίσω του το Celestyal Crystal και μπροστά του το Horizon.Κατευθυνόμαστε προς τον κόκκινο όπου έχουμε άφιξη Διονύσιου Σολωμού, αρχικά περνώντας μπροστά από το Celebrity Constellation και στη συνέχεια από το Horizon. Στον γύρω χώρο έχουμε βέβαια και το Μεγαλόχαρη XIV, αλλά και το Alexander 5, ενώ μπροστά στον πράσινο βρίσκεται πλαγιοδετιμένο το νεότευκτο Le Bougainville.Και κάπου εδώ αρχίζει μια σειρά από πολλαπλές αναχωρήσεις.Το Horizon είναι αυτό που ανοίγει το χορό , για να ακολουθήσει το Celebrity Constellation με μια κατάπλωρη φωτο κατά την περιστροφή του μέσα στο λιμάνι.Εδώ την στιγμή που περνά τα φανάρια αλλά και αφού ξεκινά την αριστερή του στροφή , ενώ το WC jet περιμένει έξω από το λιμάνι κατά το δεύτερο του( αν όχι τρίτο) δρομολόγιο στα νερά μας. Έτσι αφού περάσει από μπροστά του κατευθύνεται προς τα μέσα.Στο ενδιάμεσο βέβαια είχε προηγηθεί η αναχώρηση του Flying Cat 5 αλλά και του ρυμουλκού Atlas.Ώρα 18:47 και είναι σειρά του Jewel of the seas να αναχωρήσει , ενώ θα περάσουν από μπροστά του ο Φοίβος και ο Άγιος Νεκτάριος Αίγινας.Σειρά τώρα του Μein Schiff 3  να εξέλθει του λιμανιού , με τον ήλιο να πέφτει πάνω του και να συνεχίζει προς τα έξω.Τέλος, και ενώ ο Φοίβος έχει ήδη περάσει από μπροστά μας ξανά, είναι η φορά του Le Bougainville να αναχωρήσει .Εδώ σε ένα ωραίο σκηνικό. Κλείνοντας βλέπουμε το Νήσος Μύκονος να είναι έτοιμο να μπει στο λιμάνι .

Bonus: το Speedrunner III που πέρασε και αυτό μαζί με το Μύκονος προς τα μέσα χωρίς να το φωτογραφίσω, έχοντας το όμως τραβήξει φωτο λίγες μέρες νωρίτερα και περνώντας μπροστά από το Spectrum of the seas.

Και κάπως έτσι, ελπίζοντας ότι δεν σας κούρασα 😄, κλείνει μία από τις μέχρι στιγμής πιο καραβολατρικές μέρες των 19 αυτών χρόνων, τέλεια συνδυασμένη και με την ονομαστική εορτή😄

Edited by Troul
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Και καθυστερη αποπλου να ειχε δωσει ειναι τραγικο ετσι οπως εγινε

Τον βλεπεις τον αλλο οτι παει να ανεβει και εσυ σηκωνεις καταπελτη και μαλιστα γνωριζοντας τη δυσκολια προσβασης στο λιμανι.Οποιος εχει δοκιμασει να μπει και να βγει στον Πειραια καταλαβαινει.Και δεν ειναι οτι ο επιβατης κολοβαραγε εκει εξω και το θυμηθηκε τελευταια στιγμη.

Αν δοκιμαζε να ανεβει το πιο πιθανο ηταν να χτυπουσε.

Για μενα ειναι λαθος ολος ο χειρισμος του περιστατικου

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μετα απο παρα πολλα χρονια ανοιξε η πυλη που ενωνει το σαρωνικο με τα 200αρια κ τα οχηματα που εβγαζε το World Champion jet εφευγαν απο κει κ πηγαιναν για να βγουν απο την πυλη των αιγινιτικων λογω της ταυτοχρονης αφιξης του με το Tera jet 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πρώτη φορά που να κάνει δρομολόγιο από τη συγκεκριμένη θέση, γιατί το έχουμε ξανά δει να δένει σε αυτή τη θέση πέρυσι τον Ιανουάριο, πριν αντικαταστήσει το Εξπρές Πήγασος στην άγονη του Λαυρίου

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
4 hours ago, Nikos_Chania said:

Το πλοίο δενει στην Ε1, ανάμεσα απο Νήσος Μύκονος και Blue Star 2 αντί για την Ε7

Ομοίως το Blue Star Paros δεν έδεσε στα λεμονάδικα, αλλά στην Ε9, διπλα στο Champion Jet 2.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο πλοίο, η αλλαγή στη θέση του πλοίου έγινε λόγω επεισοδίων στο Πειραιά μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακου με φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε σταθμό του προαστιακού πριν το Πειραιά. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το AIDABELLA εδεσε σημερα μπροστα απο το λιονταρι.

Περιεργο σημειο ειδικα απο τη στιγμη που και στην Παγωδα και στον προλιμενα δεν υπαρχει αλλο κρουαζιεροπλοιο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...