Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

εξαρση της σεναριολογιας παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες. εχουμε ηδη δυο δειγματα καθως και αρκετα μινι δημοσιευματα σε στηλες παρασκηνιου οικονομικων εφημεριδων (ή στο οικονομικο κομματι των πολιτικων).

χοντρικα εχουν ως εξης:

ο περικλης θελει να συμμαζεψει την attica, πουλωντας και τα εναπομειναντα κοκκινα. παραλληλα θελει να ενισχυσει την Blue Star με απωτερο ισως στοχο να μοσχοπουληθει en bloc. ετσι ασκει πιεσεις στη διοικηση των Μινωικων ωστε αφ ενος να μην πουλησουν το μεριδιο τους στη HSW στο Λασκαριδη (καθιστωντας την ετσι ισχυρο αντιπαλο δεος στη BS) και αφ εταιρου να παρουν οι Μινωικες τα κοκκινα της αδριατικης (εστω τα 2).

απο οτι φαινεται ο κ Λασκαριδης και οι συν αυτω εχουν αρκετο μετρητο να επενδυσουν στην ακτοπλοϊα και οχι μονο και φοβιζουν αρκετους.

τη διοικηση της Attica και οσους την εχουν χρηματοδοτησει που εχουν μαθει να παιζουν χωρις αντιπαλο

τη διοικηση των μινωικων που ειναι στον αερα και απλα παρακολουθει τις εξελιξεις (αρκει μια συμφωνια 2-3 μετοχων και 2-3 τραπεζων να ερθουν τα πανω κατω)

και last but not least τις φραξιες στη HSW. οσοι εβλεπαν την ισχυροποιηση Λασκαριδη σαν το μη χοιρον ωστε να διατηρησουν τα κεκτημενα που θα ανετρεπε ο αποστολος, βλεπουν οτι μολις επικρατησει πληρως ο Λασκαριδης το σημερινο status quo θα σαρωθει και αρχιζουν να διαδιδουν οτι θα συμβει αυτο που ευχονται να γινει. μια διαρχια αποστολου λασκαριδη (αυτο θα γινει αν πουλησουν οι μινωικες στον αποστολο β) οπου δεν θα επικρατει κανεις και οι σημερινοι ισορροπιστες θα συνεχιζουν να επιπλεουν(δεν αναφερομαι στον Γερασιμο Στριντζη που εχει δικη του πορεια και ειδικο βαρος, αλλα σε δευτερατζες).

επειδη οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια μαλλον στο παρασκηνιο κατι παιζεται.

λογικα υπαρχει επιθυμια απο την Attica και τους πιστωτες της απο 3 ακτοπλοικες (superfast minoan blue star) να περιοριστει σε 2. επειδη οι μινωικες απο λεφτα δεν εχουν και πολλα ο πιο εφικτος τροπος θα ηταν ειτε να πουλησουν το μεριδιο τους στη HSW (εδω μονο λασκαριδης παιζει που εχει μετρητα), ειτε να κανουν ΑΜΚ οπου οι υπαρχοντες μετοχοι θα προηγουνται και σε τετοια περιπτωση η Attica (που εχει 13%) θα συμμετασχει με τα κοκκινα. Εδω το κλειδι ειναι με τι αξια θα απο τιμηθουν.

Έχω την αίσθηση ότι η πώληση του ΑΡΙΑΔΝΗ αποτελεί την επίσημη έναρξη (την πιστολιά του αφέτη) για τις ανακατατάξεις στην ακτοπλοϊα.

Πιστεύω ότι τα (όποια) σχέδια και οι (όποιες) συμφωνίες έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και αρχίζει πλέον το στάδιο της υλοποίησης των "συμπεφωνημένων"

μπορει η πωληση του αριαδνη να ηταν η αρχη, αλλα μαλλον υπαρχουν διαφωνιες για τη διαδικασια.

οσο για το περι μονοπωλιου υπαρχει και η ΕΕ, οπου σιγουρα θα προσφυγουν τυχον θιγομενοι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
εξαρση της σεναριολογιας παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες. εχουμε ηδη δυο δειγματα καθως και αρκετα μινι δημοσιευματα σε στηλες παρασκηνιου οικονομικων εφημεριδων (ή στο οικονομικο κομματι των πολιτικων)[...]

λογικα υπαρχει επιθυμια απο την Attica και τους πιστωτες της απο 3 ακτοπλοικες (superfast minoan blue star) να περιοριστει σε 2. επειδη οι μινωικες απο λεφτα δεν εχουν και πολλα ο πιο εφικτος τροπος θα ηταν ειτε να πουλησουν το μεριδιο τους στη HSW (εδω μονο λασκαριδης παιζει που εχει μετρητα), ειτε να κανουν ΑΜΚ οπου οι υπαρχοντες μετοχοι θα προηγουνται και σε τετοια περιπτωση η Attica (που εχει 13%) θα συμμετασχει με τα κοκκινα. Εδω το κλειδι ειναι με τι αξια θα απο τιμηθουν..

απο οτι φαινεται στον capital (gr οχι radio) μας διαβαζουν.

Εξάλλου οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαγορά των Superfast θα μπορούσε να συνδυαστεί με ανταλλαγή πακέτων μετοχών της κρητικής εταιρείας που θα παραχωρούνταν προς τον Attica Group, ίσης αξίας με την αξία των πλοίων

το δημοσιευμα επαναφερει το σεναριο κοκκινα πλοια στις μινωικες εναντι μινωικων μετοχων στην attica. οι εξελιξεις αυτες συνδυαζονται με την καλη πορεια της Blue Star και την ενταξη Ρουμανιας και Βουλγαριας στην ΕΕ.

οποιος θελει να διαβασει ολο το κειμενο ας κανει κλιικ

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το σεναριο ακουγεται πολυ αλλα υπαρχουν ομως αντιδρασεις απο μεριδα μετοχων των Μινωικων. Φημες η οχι αλλα εγω το βρισκω περιεργο γιατι απο την στιγμη που ξεπουλαει πλοια για να καλυψει τις δανειακες τις υποχρεωσεις θα φορτωθει με αλλα πλοια! Δυο εκδοχες υπαρχουν: Αυτοκτονια η χρηματιστηριακο παιχνιδι!!....

Link to comment
Share on other sites

Αν έχω καταλάβει καλά σύμφωνα με το σενάριο, οι Μινωικές για να πάρουν τα πλοία θα δώσουν ένα ποσοστό μετοχών στην attica group. Με αυτό τον τρόπο δεν νομίζω να βγει ζημιωμένη η ίδια η εταιρεία. Δημιούργείτε ένα μονοπώλιο και είναι εύλογο πως θα μπορεί να αφερέσει καράβια όπου και όποτε υπάρχουν μικρές πληρότητες και μια άλλη τιμολογιακή πολιτική. Τα πλεονάζον καράβια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες γραμμές.

Πιθανός να βγαίνουν ζημιωμένη μέτοχοι καθώς μπορεί να χάσουν τον έλεγχο της εταιρείας και να μην έχουν στρατηγικό ρόλο στις λήψεις των αποφάσεων.

Υ.Γ. Το τοπικ θα μπορούσε να μετανομαστεί σε "Η γωνιά του κουτσομπόλη" :mad:

Link to comment
Share on other sites

Εγω να ρωτήσω κάτι,αν πούμε ότι τα κόκκινα μπαίνουν στο στόλο των Μινωικώνμε αλαγή μετοχών και ΑΜΚ σε τι ποσοστό θα μπορούσε να φτάσει η συμμετοχή της ΑTTICA στις Μινωικές και αν πλέον θα μιλάμε για έλεγχο τους απο τον Παναγόπουλο

Πάντως δυστυχώς η εποχή που οι απλοί άνθρωποι των νήσιων είχαν τον έλεγχο των εταιριών λαικής βάσης έχει περάσει ανεπιστρεπτί

Link to comment
Share on other sites

Εγω να ρωτήσω κάτι,αν πούμε ότι τα κόκκινα μπαίνουν στο στόλο των Μινωικώνμε αλαγή μετοχών και ΑΜΚ σε τι ποσοστό θα μπορούσε να φτάσει η συμμετοχή της ΑTTICA στις Μινωικές και αν πλέον θα μιλάμε για έλεγχο τους απο τον Παναγόπουλο

...

Για να γίνει μια τέτοια κίνηση το σχέδιο θα προβλέπει ότι στο νέο σχήμα που θα προκύψει θα υπάρχει ένας και αδιαμφισβήτητος παίχτης που θα κάνει κουμάντο. Προσωπικά πιστέυω ότι αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο δεν θα συνδιαστεί με ΑΜΚ στην ΅νέα ΜΙΝΟΑΝ΅ αλλά το αντίθετο. Δηλαδή (σύμφωνα και με το επιχειρηματικό προφίλ τα 2 τελευταία χρόνια από την Attica) θα προχωρήσουν σε πώληση πλοίων αποκτώτας ρευστότητα (αποπληρώνοντας τα δάνεια των εν λόγω πλοίων) και σε επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους. Με τα τωρινά δεδομένα επενδυτικά ισως αυτό θεωρήται η πιο σωστή κίνηση λαμβάνοντας υπόψη ότι σε αντίστοιχες πωλήσεις πλοίων και από τις 2 εταιρείες στο παρελθόν οι υπεραξίες που δημιουργήθηκαν δεν ήταν και αμελητέες.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς η εποχή που οι απλοί άνθρωποι των νήσιων είχαν τον έλεγχο των εταιριών λαικής βάσης έχει περάσει ανεπιστρεπτί

Καλα, εδω δεν εχουν τον ελεγχο των χωρων τους οι αυτοχθονες ιθαγενεις, εσενα οι νησιωτικες εταιρειες λαικης βασης σε πειραξαν?:P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Η εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε., αναφερόμενη σε δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας επιχειρηματικού σχήματος μεταξύ των Μινωικών Γραμμών και του Ομίλου Attica, διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη οποιασδήποτε σχετικής συμφωνίας ή συζήτησης.

Η εταιρεία σεβόμενη την χρηματιστηριακή νομοθεσία και κατά πάγια τακτική της, θα προβεί σε άμεση ενημέρωση της επενδυτικής κοινότητας για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη και γεγονός που χρήζει σχετικής δημοσιοποίησης. www.ase.gr

Η Εταιρία Attica Συμμετοχών διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 20.01.07) σχετικά με επικείμενη συμφωνία με τις Μινωικές Γραμμές.

www.ase.gr

ωραια η ταυτοχρονη & ταυτοσημη διαψευση master & slave (ετσι δε λεν στα pc με πολλους σκληρους IDE:D ) αλλα να ξεραμε και τι ελεγε το αρχικο δημοσιευμα.

ορσε

Link to comment
Share on other sites

Έχει ενδιαφέρον ότι οι μεν Μινωϊκές διαψεύδουν "την ύπαρξη οποιασδήποτε σχετικής συμφωνίας ή συζήτησης"...η ΑΤΤΙΚΑ διαψεύδει μόνον "επικείμενη συμφωνία", και άρα δέχεται τα περί "συζητήσεων"...όχι βέβαια ότι πέφτουμε από τα σύννεφα!

Επί της ουσίας, πιστεύω ότι η όλη προσπάθεια εστιάζεται στο να μη τρωθεί η Κρητική περηφάνεια και να πέσει στα μαλακά η αποκρητικοποιήση της εταιρείας και η μετατροπή του Πρίγκηπα σε Super Prince!

Βέβαια, ποτέ και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τις εντυπωσιακές ανατροπές στα όσα φημολογούνται...ειδικά σε τόσο μεγάλες συμφωνίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ΕΝΑ «τυχαίο» γεγονός όπως συχνά συμβαίνει στη ιστορία φαίνεται να επιταχύνει τις εξελίξεις στην ακτοπλοΐα καθώς δημιουργεί νέα δεδομένα για τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών. Το «τυχαίο» γεγονός είναι η συγκυρία της εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ενωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας.

Εκλογή που πραγματοποιείται στις 28 Φεβρουαρίου. Το διοικητικό συμβούλιο των Μινωικών Γραμμών συζήτησε το ποιος θα εκπροσωπήσει την εταιρεία στην ΕΕΑ στην οποία πρόεδρος σήμερα είναι ο Πρόεδρος των Μινωικών Γραμμών κ. Στυλιανός Σαρρής, επί της θητείας του οποίου η ΕΕΑ επέτυχε την υλοποίηση μίας σειρά σημαντικών θεσμικών αιτημάτων όπως η απελευθέρωση των ναύλων, η εφαρμογή της Συνθήκης της Στοκχμόλμης κ.λπ..

Το διοικητικό συμβούλιο με ψήφους 7-4 αποφάσισε ότι οι Μινωικές Γραμμές θα εκπροσωπηθούν στην ΕΕΑ όχι από τον πρόεδρο τους αλλά από το μέλος του ΔΣ Γιάννη Ξενικάκη.

Το σημαντικό θέμα που προκύπτει δεν είναι μόνο η μη σύμπνοια των μελών του διοικητικού συμβουλίου μιας μεγάλης εταιρείας σε ένα θέμα φαινομενικά «υποδεέστερης» σημασίας, αλλά κυρίως το ότι επελέγη η λύση της αναμέτρησης «επί της κάλπης» αντί της εξομάλυνσης των όποιων διαφορών πριν τεθούν στο συμβούλιο.

Γεγονός που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο θέμα θεωρήθηκε, από όλες τις πλευρές αφορμή για να «μετρηθούν» διαθέσεις. Όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί συνέβησαν σε μία περίοδο που η εταιρεία εκ των πραγμάτων βρίσκεται στο κέντρο μίας σειράς διεργασιών σε μετοχικό επίπεδο (αύξηση θέσεων μεγάλων επενδυτών όπως η Attica αλλά και άλλοι επενδυτές) αλλά και εν όψει αποφάσεων στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία όπως είναι οι προτάσεις που έχουν δεχθεί για πώληση της συμμετοχής τους στη Hellenic Seaways και για την οποία έχουν εκφρασθεί αντικρουόμενες θέσεις στο δ.σ. ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει προς τη μία ή άλλη πλευρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Στέλιος Σαρρής είναι επίσης μέλος του δ.σ. της Hellenic Seaways.

Οι εκλογές

Σε ό,τι αφορά την ΕΕΑ η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται ότι διαμορφώνει συνθήκες «έντονου προεκλογικού αγώνα» για τη θέση του προέδρου της Ενωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της ΕΕΑ είναι 29 και η εκλογική δύναμη της κάθε εταιρείας εξαρτάται από το μέγεθος του πλοίου. Τα μεγάλα πλοία έχουν τρεις ψήφους το κάθε ένα. Ετσι π.χ. οι Μινωικές Γραμμές έχουν 18 ψήφους (6 πλοία), η ΑΝΕΚ 30 (δέκα πλοία), η Blue Star Ferries 24 (οκτώ πλοία) κ.λπ.

Τις περισσότερες ψήφους έχει η Hellenic Seaways και μαζί με τις Μινωικές Γραμμές υπολογίζεται ότι κατέχουν το 30% περίπου της εκλογικής βάσης. Δεύτερη «εκλογική δύναμη είναι η ΑΝΕΚ η οποία μαζί με τις ΑΝΕΝ και ΛΑΝΕ φθάνει τις 38 ψήφους και ακολουθεί η Blue Star με 24 ψήφους.

Εκτιμάται ότι μεταξύ αυτών των τριών εταιρειών δηλαδή Hellenic Seaways, ΑΝΕΚ και Blue Star θα λυθεί το θέμα της προεδρίας με τους μικρότερους να επιλέγουν εκείνο που κατά την κρίση τους μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντά τους.

Ναυεμπορική

Link to comment
Share on other sites

Εμενα στο συγκεκριμενο αρθρο δεν μου αρεσε καθολου το υφος στο οποιο γραφτηκε. Κατι δηλαδη αναμεσα σε παραινεση και πλαγια πιεση προς τους ιθυνοντες των δυο εταιρειων να πραξουν αυτα που εντεχνως θεωρει το αρθρο ως σωστες επιχειρηματικες κινησεις. Οπως λες κι εσυ Λασιθι, ειναι πραγματα και χιλιοειπωμενα και γνωστα τοσο σε αυτους που ασχολουνται ερασιτεχνικα οπως εμεις αλλα και σε αυτους οι τσεπες των οποιων θιγονται. Γιατι λοιπον να γραφτει ενα τετοιο κειμενο ετσι στο ξεκαρφωτο? Η μηπως δεν ειναι στο ξεκαρφωτο? Προβληματισμος, κυριοι...

Link to comment
Share on other sites

Την τελευταια εβδομαδα ειμουν Ιταλια και σας εχω λιγα μικρα νεα.Θα σας μεταφερω οτι ειπωθηκε απο το πληρωμα του Ικαρος και του Ολυμπια.Το αν ισχυει κατι θα διξει το μελλον.

1. Με αφορμη την απορεια μου γιατι το Ικαρος ακομα να φορεσει τα νεα σινιαλα πηρα μια απαντηση εκπληξη.Το πλοιο ειναι προς διαπραγματευση με Ιταλους (τους γνωστους αραγε????) και ειναι πολυ πιθανη η πωληση του μεχρι το καλοκαιρι. :rolleyes:

2. Η εταιρεια θελει στην Αδριατικη συνολικα 5 πλοια.2 στην Ανκωνα και 3 στη Βενετια.Το τριτο της Βενετιας και για λογους μπαλαντερ.(Αυτο δε το καταλαβα τι εννοουσαν)

Αραγε μηπως το Αριαδνη το δουμε τελικα να ανεβαινει προς τα πανω ;)

3. Απο την εταιρεια και απο τις μεταφορικες εταιρειες που κλεινουν τις συμφωνιες για τις νταλικες εχουν ακουσει (παντα μελη των πληρωματων των 2 πλοιων) οτι τα 4 κοκκινα εχουν κιολας προσυμφωνηθει με τις Μινωικες και οτι συντομα θα αλλαξουν χερια.

Το τελευταιο ακουγεται πολυ καιρο βεβαια και εχει πολυσυζιτηθει στο φορουμ.Σημασια εχει το αμεσα που ειπωθηκε και κατα ποσο ισχυει.

Link to comment
Share on other sites

μπαλαντερ εννοουν το καλοκαιρι βενετια και το χειμωνα ετησιες των αλλων. αν τελικα τα κοκκινα φορεσουν τον πριγκηπα τοτε πολυ πιθανον να παρει ποδι και το πασιφαη και οχι μονο ο ικαρος. αν η μεταβιβαση των κοκκινων γινει εναντι μετοχων, ισως τοτε πουληθει και κανενα απο τα κοκκινα κατ'ευθειαν:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από την εφημερίδα το ΘΕΜΑ(στήλη sofokleous):

"ΑΝΕΚ: Στις Μινωικές ψάχνουν για εξελίξεις. Από αλλού θα προκύψουν οι ειδήσεις."

Πάντώς μέχρι την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν πιστεύω να γίνεται τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Eilikrina h katastash me tis allepaliles eksagores exei katadisei ahdia.Proswpika vriskw polles omoiotites me to 'vrwmiko' 1999 kai to orama tou Sfinia mallon einai orama kai pollwn allwn.Apla tote ola eixan ginei apotoma kai poly oma ,enw twra pio methodefmena kai prosektika.Krimas gia tis Minwikes.Kapote fovithikan min bei Superfast sto Hrakleio.Twra tou eksagorazei ousiastika o Panagopoulos san etaireia.:mad: Telika h ANEK pou den akolouthise tis ekselikseis ,vlepoume pws paramenh monh ths xwris bleksimata me ATTIKA.Kati einai kai afto.Apomenei na doume ti tha kanei (an kanei) kai o Laskaridis me oles aftes tis ekselikseis.

P.S. Sygnwmh gia to Greeklish exw ena provlhmataki me ta ellhnika ;)

Link to comment
Share on other sites

να πω και γω μια π.....@ για το πως βλεπω τα πραγματα μετα την αυξηση της συμμετοχης της attica στις μινωικες. (τα πιο πολλα τα εχω ματαπει).

πρωτα απ'ολα πιστευω οτι το ποσοστο της attica θα αυξηθει και αλλο. για να μην υπαρξουν εμπλοκες με επιτροπες ανταγωνισμου, χρειαζεται ενα φυλο συκης. αυτο ισως γινει με πωληση του ποσοστου των μινωικων στην HSW (πιο λογικο στον κ.πανο) και παραλληλη πωληση του ποσοστου λασκαριδη στις μινωικες στον κ. περικλη.

παραλληλα θα παψει να υπαρχει το brand name superfast, με 2 απο τα εναπομειναντα να πωλουνται εκτος και τα αλλα 2 να πηγαινουν στις μινωικες (θα γινει καποια πωληση με μετρητα και μετοχες ωστε να τηρηθουν τα οποια προσχηματα). σε "δευτερο χρονο" θα εγκαταλειφθει και το Bari. λογικα θα επιδιωχθει πωληση του horizon στον κυρ μιμμη.

ετσι το brand name Minoan θα καλυπτει βορεια αδριατικη και κρητη και η Blue Star λοιπη εσωτερικη ακτοπλοια (και σκωτια οσο πεφτουν οι στερλινες).

οσο και αν ελπιζουν οι κρητικοι οτι η εταιρεια θα παραμεινει κρητικου προφιλ, σιγα σιγα τα εκ κρητης στελεχη θα εκτοπιζονται και οι ανρθωποι της attica θα επικρατουν.

Αληθεια, η εφημεριδα συμβουλος σημερα αναφερει οτι περσυ το καλοκαιρι ο κυρ Περικλης, στη συνελευση των Μινωικων ειχε πει, Ζητω οι Μινωικες, Ζητω η Κρητη, Ζητω το... Εθνος. Αληθευει αυτο;

Link to comment
Share on other sites

...Αληθεια, η εφημεριδα συμβουλος σημερα αναφερει οτι περσυ το καλοκαιρι ο κυρ Περικλης, στη συνελευση των Μινωικων ειχε πει, Ζητω οι Μινωικες, Ζητω η Κρητη, Ζητω το... Εθνος. Αληθευει αυτο;

Ναι, το είπε, το είχα διαβάσει σε Κρητική εφημερίδα επειδή έτυχε να είμαι στον υπερήφανο Χάνδακα εκείνες τις ημέρες. Τώρα μεταξύ μας, για να πετύχει αυτό που επεδίωκε ο κος Περικλής, θα τραγουδούσε ακόμα και την μαντινάδα που έχει εξυψώσει τους δημιουργούς της Ν. Ζωϊδάκη και Γ. Καραγιώργη, στα μάτια όλων των απογόνων των Μινωϊτών:

"Όφου και να με κάνανε του κόσμου κυβερνήτη

ούλης της γης πρωτεύουσα θα έκανα την Κρήτη"

;)...

Link to comment
Share on other sites

Αδελφέ Γεώργιε, μιας και μερακλώσαμε και το ρίξαμε στα τραγούδια, μήπως οι σύντεκνοι θα πρέπει να αρχίσουν να σιγοτραγουδούν το άσμα του συχωρεμένου του Ψαρονίκου...το "Μπήκαν στη πόλη οι οχθροί"? Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.;)

Link to comment
Share on other sites

παντως εδω και καιρο (πριν ο... Μυτικας:P , πουλησει στον κυρ Περικλη), υπαρχει η αισθηση οτι ατομα και funds "προσκειμενα" στην attica τοποθετουνται συστηματικα στις Μινωικες, (με ποσοστα που δεν απαιτειται να ανακοινωθουν) και οταν ελθει το πληρωμα του χρονου μεταβιβαζουν στη μαμα attica.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το σεναριο-υφαντο Marinews αναφερει οτι την περασμενη εβδομαδα εγινε to know us better(αζμπετε στα ελληνικα;) ) κορυφης μεταξυ Λασκαριδη και Ζιαννη Βαρδινοζιαννη στο φουαγε(ετσι το γραψανε, η τα μιλανε, η δεν τα μιλανε τα ρημαδια τα γαλλιακα:confused:) του Μεγαλη Βρεταννια. Εικαζεται οτι εκτος απο νηστησιμες συνταγες για φασολακια μαυροματικα και ζυμαρικα με σαλτσα δαμασκηνο, εγινε μια αλληλο-διερευνητικη προσεγγιση για να δουνε αν μπορουνε να "αυτωσουνε τα αυτα" και να συμφωνησουνε σε ενα γενικοτερο status quo που να τους αφηνει ολους ευχαριστημενους. Η συνεχεια επι της οθονης και επι ταις τσεπαις ημων:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λίγο τα τελευταία δημοσιεύματα, λίγο η απότομη αύξηση των τιμών των μετοχών, λίγο το γεγονός πως πλησιάζουν οι ημερομηνίες που αφορούν διάφορα καταλυτικά γεγονότα (ολοκλήρωση της ΑΜΚ ΑΝΕΚ, γενικές συνελεύσεις εταιριών), θεωρώ πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα τελικά σενάρια σχετικά με τα νέα ακτοπλοϊκά σχήματα ή τις νέες μετοχικές συνθέσεις αυτών, πάρουν σάρκα και οστά.

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί τα τελευταία δύο χρόνια, πολλές προβλέψεις έχουν γίνει και από τα μέλη του forum, πιστεύω πως μέσα στο Μάιο και σίγουρα πριν τα τέλη Ιουνίου, το παζλ θα ολοκληρωθεί. Αναμένουμε!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...