Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Έχω πάντως την αίσθηση πως αυτό με την πώληση των τριών πλοίων της Attica ίσως και να σχετίζεται και με τις εξελίξεις στην ΑΝΕΚ και το ενδεχόμενο scheme που μπορεί να δημιουργηθεί

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Και εγω αυτο σκέφτομαι.Αν και νομίζω πως εκεί τελικά ισως πάει κανενα ρορο βισεντινι του γκριμάλντι...Η και η Salamis αποκλειεται να αφήσει το γηπεδο της να παίξουν άλλοι μπαλα. Δεν ξερω τα Alexo/Akritas παιρνουν και επιβατες?

Link to comment
Share on other sites

Δε μπορούν να γίνουν επιβατηγά γιατί είναι μονοπρόπελα (μην κοιτάς που φαίνονται θηρία), μόνο 12 οδηγούς παίρνουν..... 

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Το Alexo σιγουρα επερνε στο βορρα που δουλευε!

Το αλλο ερωτημα που με βασανανιζει ειναι που θα τα βρει τα λεφτα γιατι μιλαμε για ενα ποσο κοντα στα 30μυρια!!!5 ο Πηγασος 10 ο Διαγορας κ κανα 15 το Horizon.. αλλα να παρεις το Horizon γιατι πιστευεις οτι θα ανοιξει η Κυπρος ειναι κορωνα γραμματα για αν δεν γινει τιβθα το κανεις;!;!;;!

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, margaritis24 said:

Το Alexo σιγουρα επερνε στο βορρα που δουλευε!

Δεν ειναι διαφορετικοί οι κανονισμοί εδώ και εκεί, η ΕΕ έχει κοινές ελάχιστες απαιτήσεις, ΦΓ/ΟΓ δούλευε εκτός αν αναφέρεσαι σε πολυυυ παλιές εποχές....

Επιβάτες παίρνουν και τα roro της DFDS, μπορείς να πας με το begonia seaways από τη Γάνδη στο Goteborg ή με το suecia seaways από το Rotterdam στην Αγγλία. Ως 12 επιβάτες όμως, εφόσον δεν έχουν 12 οδηγούς εν πλω, και πληρώνοντας κανα 150+ ευρώ όλο το ταξίδι.... 

Edited by giorgos_249
Link to comment
Share on other sites

Καλά, αν κρίνουμε το πόσο αγόρασε η Celestyal το Romantica, παίζει ο Μάριος να αγόρασε τα 3 κρουαζιερόπλοια με λιγότερα από 30μυρια.

Ωστοσο για το Blue Horizon που ειπωθηκε οτι κουμπωσε στο Ηράκλειο, μην ξεχνατε ότι απο περυσι επιλεγεται συστηματικα το Ροδος για τη γραμμη του Ηρακλειου, οπότε ενδεχομενως να βρηκαν τι θα αντικαταστήσει τον ορίζοντα. 

ΥΓ: για το τυπικο κομματι και μονο , τα φορτηγα πλοια δεν παιρνουν απαραίτητα έως 12 οδηγους, αλλα μπορουν να μεταφερουν εως 12 επιβατες (στα ρορο απλα αυτοι οι επιβατες συνηθως ειναι οδηγοι.)

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, enas chiotis said:

Αν επιλεγεί για Κύπρο έχει καλώς, αλλιώς Τρίτη - Πέμπτη -Κυριακή για Χίο -Μυτιλήνη.

Μηλο σαντορινη ηρακλειο που εχει κ δικους του πρακορες που τον δουλευουν καλα

Link to comment
Share on other sites

Πάντως όλα αυτά τα κρουαζιερόπλοια που έχουν έρθει είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουν ικανοποιητικά από τη νέα σαιζόν.Κάποια θεωρώ πως θα παραμείνουν παροπλισμένα ελειψη ικανοποιητικής κίνησης.Η νέα τουριστική σαιζόν σίγουρα δεν θα όπως αυτή του 2019,η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου δεν τα πουλάνε μόνο επειδή έχουν χρέη και δάνεια.Τα πουλάνε επειδή θα δυσκολευτουν πολυ να τα γεμίσουν με κόσμο από εδώ και πέρα.Την ίδια στιγμή ο ήδη μεγάλος σε χωρητικοτητα στόλος τους, μεγενθύνεται με νέες ναυπηγήσεις.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...