Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μα έτσι δουλεύει η ακτοπλοϊα εδώ και πολλά χρόνια στο Αιγαίο. Απλά πρόσθεσε στο "λεφτά της τράπεζας" τις επιδοτήσεις από τις "άγονες".

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Άρα λοιπόν η λύση είναι σαφείς, προσδιορισμένοι και καθαροί κανόνες, ίδιοι για όλους!

 

Κανόνες όμως που θα διαμορφώνονται έτσι ώστε το ευρύτερο συμφέρον της χώρας και τον νησιών να μπαίνει σε πρώτη μοίρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ακουσα οτι την ερχομενη εβδομαδα ερχεται ο θειος στο Ελλαντα προκειμενου να συναντηθει κατ'ιδιαν με τον Υπουργο για το θεμα του Ικαρος Παλας.

 

Έτσι είναι φίλτατε Μιλτιάδη και να προσθέσω και μια κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Βαρδινογιάννη ;)

Link to comment
Share on other sites

Φανταζομαι τωρα που ερχεται ο Μανωλιος θα αναρωτηθει για το deal του σαρωνικου που εριξε περσι σταχτη στα ματια ολων μαζι με την πωληση του ΝΕΦΕΛΗ κ του ΦΛΑΙΤ ΚΑΤ!

 

 

Eρωτηση!γιατι η ΑΤΤΙΚΑ να δωσει το φιλι της ζωης στην ΑΝΕΚ με την καινουργια συνφωνια αντι να την αφησει να βουλαιξει κ να παρει τις γραμμες...

 

παντως η ΑΤΤΙΚΑ πηρε δωρο την αγονη της κασοκαρπαθιας ;)

Link to comment
Share on other sites

Γιατι για μενα αυτη η συναντηση εφοσον δεν γινει καμια στραβη πιστευω οτι θα αποτελεσει τη "θεμελιο λιθο" του ταφου της ΑΝΕΚ..οχι της HSW..αυτη ελπιζω να αλλαξει χερια...

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Φιλι της ζωης η Αττικα στην ΑΝΕΚ;μηπως συμβαινει και το αντιθετο;Η ΑΝΕΚ εκμεταλευεται κερδοφορα τα πλοια της παντου και παντα με ναυλωσεις και συνεχης δρομολογησεις.Αλλοι ναυπηγησαν ανεξελεγκτα και εφτασαν εδω που εφτασαν βλεπε Αττικα και Μινωικες,οχι η ΑΝΕΚ που παντα ηταν προσγειωμενη.Απο που και ως που η Αττικα πηρε την αγονη της Κασοκαρπαθιας αφου αναφερθηκε στο φορουμ μας οτι ο Διαγορας συνεχιζει εκει που ειναι.Παντως με το Διαγορα στη Κασοκαρπαθια θα πεσει πολυ γελιο.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Μηπως γι

Οπως βλεπουμε λοιπον απο την ανακοινωση οι Μινωικες προσανατολιζονται στη ναυλωση(και)του Florencia!Τωρα μενει να δουμε αν γυρισει Αδριατικη(και σε ποια γραμμη)η' αν θα δρομολογηθει αλλου.

Στη θεση του Ικαρου ισως ή τριτο πλοιο στο Brindisi?

Link to comment
Share on other sites

Τριτο πλοιο στο Μπριντιζι δε νομιζω.Ουτε να ναυλωσουν οι Μινωικες το Florencia για να παει στο Μαροκο για λογαριασμο της Grimaldi μου φαινεται λογικο. ;) Ισως σκοπευουν να περασει και η γραμμη του Μπριντιζι στις Μινωικες προκειμενου να υπαρχουν και απο εκει εσοδα  οποτε σε μια τετοια περιπτωση μπορει να μπει Μπριντιζι.Πιστευω οτι τους επομενους μηνες θα υπαρξει μια αναδιαταξη στα δρομολογια του ομιλου στη Μεσογειο η οποια θα σχετιζεται αμεσα με τα Ζευς-Ικαρος-Florencia.Πιστευω οτι τουλαχιστον τα 2 απο τα 3 θα τα ξαναδουμε σε Ελληνικα λιμανια συντομα..

Link to comment
Share on other sites

Petros P αν παρει γραμμη στα μπλε, θα γινουν ολα μπλε :P

 

υγ. για τις νεες γραμμες μιλαμε οχι για τις υπαρχουσες (μην παει ο νους σας σε νεα χρωματα!)

Edited by minoan
Link to comment
Share on other sites

 

 
9. Έγκριση κατ’ άρθρον 23α του κ.ν. 2190/1920 των συμβάσεων χρονοναυλώσεως α) του πλοίου FLORENCIA της εταιρείας ATLANTICA DI NAVIGAZIONE SPA του Ομίλου Grimaldi στην Εταιρεία β) του πλοίου ZEUS PALACE της εταιρείας ATLANTICA DI NAVIGAZIONE SPA του Ομίλου Grimaldi στην Εταιρεία και γ) του πλοίου EUROPALINK της εταιρείας ATLANTICA DI NAVIGAZIONE SPA του Ομίλου Grimaldi στην Εταιρεία.

 

 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι συντομα Ζευς Παλας και Florencia θα ταξιδεουν υπο..Μινωικη ναυλωση και σιγουρα οχι για το Αιγαιο με τη σημαια που φερουν!Οσο για τον Ικαρο και τα Χανια με τα γνωστα συμφερονται που εμπλεκονται σε πολλα επιπεδα κραταω πολυ μικρο καλαθι.
 
Υ.Γ Εντωμεταξυ,οταν εγραφαν αυτη την ανακοινωση εκει στις Μινωικες η' επιναν ξυδια ^_^ η΄ εχει γινει της ναυλωσεως το καγκελο!Ενταξει,το Europalink ανηκει στην Finnlines εχει ναυλωθει για 5 χρονια στην Atlantica*η οποια θα το υποναυλωσει στις Μινωικες,αυτο μπορουμε και να το καταλαβουμε.Αλλα το Ζευς Παλας το οποιο ανηκει στην Minoan Italia και το εχει ναυλωσει στην Atlantica η οποια με τη σειρα της θα το ναυλωσει στις Μινωικες ειναι μεγαλο μπερδεμα!Κοντολογις,τι κανει ο ανθρωπος για να βαλει λεφτα απο την αριστερη του τσεπη στη δεξια! :lol: 
 
*Οπου Atlantica Di Navigazione βλ.Grimaldi Lines για να μην μπερδευομαστε
Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

εφοπλιστης με μηδενικο εισοδημα
 
αντιπροεδρος νησιωτικου επιμελητηριου, αγοραζει πλοιο που εχει το ονομα του νησιου, ενω εμφανιζει μηδενικο εισοδημα και εχει "πτωχευσει"
οι ραμπο του ΣΔΟΕ τον ψαχνουν αυτον, την εταιρεια του και γενικως τις δραστηριοτητες του.
 
δεν παει πουθενα ο νους μου. B)
 


Ανάμεσα τους, επιφανής πολίτης νησιού του Ιονίου, αντιπρόεδρος επιμελητηρίου, ο οποίος προχώρησε πρόσφατα στην δημιουργία μιας νέας ναυτιλιακής εταιρείας και την αγορά ενός πλοίου που φέρει το όνομα του νησιού από το οποίο κατάγεται.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Εφοπλιστής στα… χαρτιά

Η καταγγελία που αφορούσε στον εν λόγω πλοιοκτήτη και υποβλήθηκε στη Δίωξη πριν από μερικούς μήνες, έκανε λόγο για χρήματα τα οποία προέρχονταν από πηγές εσόδων οι οποίες δεν ήταν δηλωμένες.

Στο επίκεντρο τίθενται μια νεοσύστατη ναυτιλιακή εταιρεία και η αγορά ενός πλοίου, το οποίο προορίζεται για την κάλυψη της κύριας γραμμής των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών ενός νησιού του Ιονίου.

Η επέμβαση των «ράμπο» της ναυαρχίδας του υπουργείου Οικονομικών ήταν άμεση και γρήγορα απέδωσε καρπούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν από τον έλεγχο, στα «κιτάπια» της εφορίας, ο νεόκοπος εφοπλιστής, εμφανίζεται ως πτωχευμένος έμπορος με πολύ χαμηλό δηλωμένο εισόδημα.

«Η έρευνα επικεντρώθηκε γύρω από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά του πλοίου. Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος, δήλωνε πολύ χαμηλό εισόδημα, ενώ εμφανίζεται και ως πτωχευμένος έμπορος. Ο έλεγχος συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι πηγές των χρημάτων της αγοράς του πλοίου», αναφέρουν στελέχη του Σ.Δ.Ο.Ε., μιλώντας στο zougla.gr.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

ελα ρε..... αποκλειεται τετοιοι ανθρωποι να καταφερνουν να παιρνουν καραβι με πολιτικες υποστηριξεις και αδεια δρομολογιων καλοκαιριατικα ισα ισα για να μην βγουν αυτοι που τρωνε την χασουρα των χειμερινων μηνων.......δεν γινονται αυτα στην Ελλαδα! Μαλλον λαθος ειναι το αρθρο :P

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...