Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 11/27/2023 at 10:24 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Μείωση έως και 60% στα εισιτήρια των πλοίων Μητσόπουλου!

Να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης οι τιμές το καλοκαίρι ήταν 5,00€ το ατομικό, 3,00€ το παιδικό, 20,00€ το ΙΧ1, 25,00€ το ΙΧ2, 5,00€ το ΔΚ1, 6,00€ το ΔΚ2, 23,00€ το ΦΓ μέχρι 5 μέτρα και πάνω από 5,50 μέτρα πήγαινε η τιμή 5,50€ ανά μέτρο.

IMG_7614.jpg

Η εταιρία του κ. Μητσόπουλου διατηρεί όλο το μήνα Μάρτιο τα φθηνά εισιτήρια στα δρομολόγια των πλοίων της στη γραμμή μόνο της Κεραμωτής.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
8 minutes ago, gpap2006 said:

94€ Μηλος Σαντορίνη είναι ληστεία κανονική. 

 

60€ Πάρο-Μύκονο 

80€ Πάρο - Μήλο (κάνοντας κρουαζιέρα με τα μικρά)

Αφού είναι μόνος του, ότι θέλει κάνει….

Link to comment
Share on other sites

Έχει ξεφύγει το θέμα με τις τιμές. Εγώ αναρωτιέμαι αν η επιτροπή ανταγωνισμού έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει ουσιαστικά εξαγοράσει 2 εταιρείας αγοράζοντας τα μοναδικά ταχύπλοα τους όπως η Aegean Speed Lines, Panellenic Lines και φέτος ναύλωσε το μοναδικό ταχύπλοο της Minoan. Πραγματικά είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει να χρειάζεται να δώσεις στο Σαντορίνη- Κουφονήσι 96€ . Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει μια εταιρεία να αγοράσει ταχύπλοα είτε αυτή λέγεται Hellenic είτε Fast Ferries είτε όπως θέλει να λέγεται.... O κόσμος εννοείται πως θα προτιμήσει μια εταιρεία που είναι συνεπής, με σωστή τιμολογιακή πολιτική που θα σέβεται τον επιβάτη, να μην τον αφήνει να περιμένει ώρες στους ντόκους με τις καθυστερήσεις, και να μη στοιβάζονται στα γκαραζ σα σαρδέλες και να λιποθυμούν από τις υψηλές θερμοκρασίες. Μια εταιρεία που να έχει νέα,γρήγορα πλοία και όραμα χρειάζεται. Ο καθένας μας πιστεύω θα ήθελε να ταξιδέψει με μια τέτοια εταιρεία. Ας πάρουν και παραδείγματα από το εξωτερικό. Ας φτιάξουν ένα site σαν αυτό της Molslinjen που το θεωρώ κορυφαίο, να πάρουν μερικά νέα ταχύπλοα, να είναι συνεπής και θα πάνε πολύ μπροστά. Ακόμα και αν βάλουν το χέρι βαθιά στη τσέπη πιστεύω πως στο μέλλον θα τους ανταμέιψει 100%...

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λές φίλε μου. Αυτό θα γίνει όταν αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι προς κάθε κατεύθυνση και αντιληφθεί ο οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος πως υπάρχουν ξεκάθαροι όροι στην αγορά και στον ανταγωνισμό. Και ότι δεν χρειάζονται νοτιο-ιταλικές πρακτικές για να επιβιώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...