Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το ζουμί είναι η αναχώρηση από την Σαλόνικα, 11 η ώρα, ώστε να είναι στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου πουρνό-πουρνό. Για τα υπόλοιπα νησιά για Πειραιά ψυχικό κάνει απ'ότι φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Κι απόψε Δευτέρα βράδυ το πρώην Νήσος Μύκονος στον Τούρλο, προερχόμενο από Πειραιά και Σύρο. 'Αφιξη στις 2110 με κίνηση περί των 30 επιβατών, 2 δικυκλα, 13 ΙΧ(πολλά εξ' αυτών από τη Σύρο) και 1 μονό φορτηγό. Δεν πρόσεξα αν μπήκε κανείς, πάντως το πλοίο αναχώρησε στις 2120 για Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ.

Link to comment
Share on other sites

Λευκή πετσετα έχει πετάξει αυτό το δρομολόγιο στο νησί. Δεν βλέπω διαφορά στην κίνηση που να μην το έκανε το Διαγόρας ή το Πρέβελης. Ή κίνηση τραγική με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Link to comment
Share on other sites

Σύντομη τζούρα από το Τάλως απόψε στη Μύκονο. Ο κατάπλους του για την θέση 3 στις 2235 απ΄ ευθείας από τον Πειραιά. Και τα δύο γκαράζ φάνηκαν να είναι εντελώς πίτα με πολλές νταλίκες ξηρού φορτίου. Και πως να μην είναι πίτα, όταν τελευταίο δρομολόγιο του Μύκονος για Ικαρία και Σάμο ήταν την περασμένη Παρασκευή στις 1500 και μετά ξαναέχει αύριο το πρωί, λόγω και του απαγορευτικού. Δεν ξέρω αν έχει περάσει και το Blue Carrier 1 από το Βαθύ στο ενδιάμεσο αλλά κι αυτό τι μέτρα να δίνει αφού η βασική του γραμμή είναι τα Δωδεκάνησα ενώ πολλές φορές περνά κι από τη Σύρο πρίν το Βαθύ. Η Ικαρία εννοείται δεν είχε κανένα πλοίο, αυτοί πρέπει να τάξουν πίτα στον Άγιο Φανούριο για να τους το φανερώσει:rolleyes:. Στον Τούρλο ξεφόρτωσε 1 μονό και 3 επικαθήμενα βυτία αποπλέοντας μέσα σε ένα πεντάλεπτο για Εύδηλο, Βαθύ και Μεστά. 

Link to comment
Share on other sites

Μόνο πρώην Νήσος Μύκονος απόψε στη Μύκονο από τον Πειραιά, με άλλα λόγια δεν έχει δρομολόγιο η Creta Cargo Lines που πάει μόνο Κώ - Ρόδο. Με το ΕΚΟ 2 στη θέση 3, το πλοίο έδεσε στη θέση 1, ρίχνοντας καταπέλτη στις 2125. Από κίνηση είδαμε περίπου 40 επιβάτες, 3 δίκυκλα, 7 ΙΧ και 1 νταλίκα του Μανδηλαρά. Για Ικαριά και Σάμο τίποτα από επιβάτες, μπήκαν όμως 2 ΙΧ. Απόπλους μέσα σε 5 λεπτά. 

Link to comment
Share on other sites

 BS Μύκονος απόψε από Μύκονο για  Πειραιά.....κίνηση 27 άτομα 2 ιχ ......παιζει να φόρτωσε περισσότερους από ...Φουρνους για ΙΚΑΡΙΑ νωρίτερα😜

Link to comment
Share on other sites

Σύσσωμοι οι καβοδέτες του νησιού απόψε στον Τούρλο, παρατεταγμένοι για να αποδώσουν τα εύσημα στο Σουρμελή, τον μεγάλο ευεργέτη τους:D, στην πρώτη προσέγγιση του -βρωμόγκαζου- Καπετάν Χρήστος στη Μύκονο, μετά την ακινησία του. Προερχόμενο λοιπόν από Ελευσίνα και Σύρο, το πλοίο έριξε καταπέλτη στη θέση 3 περί ώρας 0100 με τον καταπέλτη για φρένο. Έχει ενδιαφέρον να δούμε την κίνησή του σε μια βραδιά που δεν έχει δρομολόγιο και η Creta Cargo Lines. Πρέπει να είχε και στο εξωτερικό γκαράζ 1-2 κομμάτια όσο μπόρεσα να διακρίνω. Στη Μύκονο λοιπόν βγήκαν 12 επικαθήμενα ξηρού φορτίου ενώ φόρτωσε και μια βάρκα επάνω σε σχάρα. Απόπλους -υποθέτω- για τη Νάξο στις 0200 μετά από ωριαία παραμονή στη Μύκονο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Blue Star Delos έχει απόψε ο Τούρλος, με άφιξη για τη θέση 2 στις 2110. Ο καιρός έχει γυρίσει από γαρμπής σε βοριάς οπότε πολύ πιο απλά τα πράγματα όσον αφορά την προσέγγιση του προερχόμενου από Πειραιά και Σύρο πλοίου. Λίγα πράγματα μέσα στο γκαράζ όσο μπόρεσα να διακρίνω, είναι και 25η Μαρτίου σήμερα. Μόνο ο αριστερός καταπέλτης έπεσε. Η Μύκονος έλαβε περίπου 50 επιβάτες, 6 δίκυκλα και 18 ΙΧ. Φόρτωση 2 ΙΧ και απόπλους στις 2120 για Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...