Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καλό 7αράκι με ριπές 8 χθές και σήμερα στη Μύκονο, όπως το Le Jacques Cartier χθές, έτσι και το Sirena σήμερα ούτε καν πλησίασε τη Μύκονο, παρά το γεγονός ότι αυτό θα έπεφτε δίπλα. Το SuperStar την ίδια στιγμή με μικρή καθυστέρηση στην πρωινή του προσέγγιση από την Πάρο, λόγω καιρού. Τα ίδια για το Champion Jet 2 το οποίο για να πάει από τη Σύρο στη Μύκονο έφτασε έξω από το λιμάνι της Τήνου και μετά τόλμησε να γυρίσει ανατολικά. Το παλλικάρι της ημέρας είναι το Δήλος Εξπρές που έκανε κανονικά δρομολόγιο για τη Δήλο.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Nick the Greek said:

Το παλλικάρι της ημέρας είναι το Δήλος Εξπρές που έκανε κανονικά δρομολόγιο για τη Δήλο.

Για την ακρίβεια, τα παλληκάρια είναι αυτοί που ήταν μέσα στο Δήλος Εξπρές 😋

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αρκετή κίνηση το τελευταίο διήμερο στη Μύκονο με τη σεζόν της κρουαζιέρας να έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες ενώ και οι εκτός κρουαζιέρας επισκέπτες αυξάνονται ραγδαία με κάθε εβδομάδα που περνά. Φυσικά η οικοδομή δε σταματάει ποτέ, με συνέπεια τη Δευτέρα να έχουμε το μότορσιπ Μιχαήλ να είναι δίπλα και να ξεφορτώνει χύμα αμμοχάλικο ενώ το Μιχάλης και το Κάπτεν Διαμαντής ήταν αρόδου. Χθές Τρίτη το Μιχαήλ απέπλευσε με προορισμό τη Λέρο πλήν όμως επέστρεψε στη ράδα της Μυκόνου αργά το βράδυ της Τρίτης, άγνωστο σε μένα για ποιόν λόγο. Τη θέση του στην 6.5 πήρε το Μιχάλης το οποίο και ξεφορτώνει τούβλα σε παλέτες ενώ την ίδια στιγμή στη ράδα έχει ρίξει άγκυρα και το ομόσταυλο του Κάπτεν Διαμαντής, Αναστασία. Την Πέμπτη περιμένουμε και το Perlite, όλα αυτά με οικοδομικά υλικά. Εγώ λέω να βάλουμε και μια γραμμή plimsol στο νησί, μην έχουμε δυσάρεστα.

 

Από σημερινή κίνηση λιμένος είχαμε:

Πρωινή άφιξη του SuperStar από την Πάρο με εκφόρτωση 4ΙΧ και φόρτωση περί των 40 επιβατών, 2 ΙΧ και 1 ημιφορτηγό. Πενιχρά τα νούμερα.

 

Άφιξη Μπλού Στάρ Μύκονος νωρίτερα απόψε το βράδυ από Πειραιά και Σύρο με 150 επιβάτες, 5 δίκυκλα, 29 ΙΧ και 3 νταλίκες εκφόρτωση ενώ πήρε και 2ΙΧ. Απολαυστική για μια ακόμη φορά η αριστερή στροφή του πλοίου, μάλλον με το Βαγγέλη Αράθυμο στα χειριστήρια.

 

Άφιξη SuperStar προερχόμενο από Ραφήνα, Άνδρο και Τήνο με 50 επιβάτες, 27 ΙΧ και 3 φορτηγά εκφόρτωση ενώ πήρε και 1 ΙΧ για την Πάρο. Το πλοίο μάλλον άδειασε στη Μύκονο, δε φάνηκε να υπάρχει κίνηση για Πάρο πέραν ενός φορτηγού. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κάποια ΙΧ στην 1, κάτω από τη ράμπα που είχε κατέβει για να αποβιβαστούν τα ΙΧ της Μυκόνου.

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολύ κίνηση είχε ο Θεολόγος σήμερα στην άφιξη του Μύκονο το βράδυ με πολλά ιχ πολλά φορτηγά και μετά από αρκετή ώρα να ξεκινάει ταυτόχρονα και η φόρτωση ΦΓ για την πρωινή αναχώρηση.Νουμερα δεν κράτησα

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν άντεχα να περιμένω και το Θεολόγο, το κρύο αυτές τις μέρες στο νησί όταν πέφτει ο ήλιος είναι αρκετά τσουχτερό.

 

Εν τω μέσω της νυκτός είχαμε και άλλα 2 μοτορσιπάκια που ήρθαν στην άγκυρα, πρόκειται για το Άθλος και το Δημήτριος. Απέπλευσε εν τω μεταξύ το Μιχάλης και σειρά στην 6.5 πήρε το Κάπτεν Διαμαντής. Οπότε ένα δίπλα και 4 στη ράδα, ούτε στο Tubarao δε γίνονται αυτά :D.

 

Κατά τα άλλα από πρωινή κίνηση είχαμε το SuperStar από Πάρο για Τήνο - Άνδρο - Ραφήνα, έβγαλε καμιά 30αριά επιβάτες και 1 ΙΧ ενώ η φόρτωση ήταν 60 επιβάτες, 10 ΙΧ και 2 μονά φορτηγά. Στα καπάκια άφιξη του Πρωταθλητότζετου 2 από Πειραιά και Σύρο, απεβίβασε περί των 350 επιβατών και 20 ΙΧ ενώ επιβίβασε περί των 250 επιβατών και 3 ΙΧ για Νάξο - Σαντορίνη και Ίο.

 

Τρελή cultιά εν τω μεταξύ οι ανακοινώσεις του Λιμεναρχείου που παίζουν σε μεγάφωνα που ακούγονται σε όλο τον Τούρλο κι όχι μόνο μέσα στο λιμάνι. Χτές στην άφιξη του SuperStar με αγγλικά που μιλάνε στα Κιούρκα:D(που λέγανε και οι Απαράδεκτοι) ακούστηκε το "the blue ship inside the port goes Tinos, Andros and Rafina":D.

Link to comment
Share on other sites

Εντελώς πίτα απόψε το Σηφαλιό σε πάνω και κάτω γκαράζ κατά την προσέγγισή του όπως και κάθε Δευτέρα, στη Μύκονο. Βυτία και νοικιάρικα ΙΧ μέχρι την άκρη της ράμπας και πρόσδεση στην 4 ακριβώς τα μεσάνυχτα. Εκφόρτωση 1 δίκυκλο, 6 γουρούνες(quads), 4 ΙΧ, 2 μονά βυτία, 1 επικαθήμενο βυτίο, ένα μονό φορτηγό ψυγείο και 1 νταλίκα ξηρού φορτίου. Απόπλους στις 0010 για Κώ και Ρόδο.

Link to comment
Share on other sites

Νωρίς-νωρίς απόψε ο Καπετάν Χρήστος στη Μύκονο, έριξε καταπέλτη στις 2025 στην 6. Άπνοια, το πλοίο δε φουντάρισε καν, δεν πρέπει να έδωσε ούτε κάβο. Στο αφρό το βαπόρι, είχε έρθει για φόρτωση και τελικά δέχτηκε στο γκαράζ του 1 μονό βυτίο, 1 συρόμενο βυτίο, 5 επικαθήμενα βυτία και 2 νταλίκες ξηρού φορτίου, το όλον 9 κομμάτια. Απόπλους στις 2045 για Άνδρο.

 

SuperStar στις 2120 από Ραφήνα - Άνδρο και Τήνο με καμιά 100ή επιβάτες, 5 δίκυκλα, 46 ΙΧ, 2 μονά φορτηγά, 1 σιλοφόρο και 1 νταλίκα. Φόρτωση για Πάρο 4 ΙΧ, 1 μονό φορτηγό και 1 τρακτέρ με συρόμενο πίσω του. Αξιοσημείωτη κίνηση και απόπλους στις 2133.

Link to comment
Share on other sites

Νύχτα Πέμπτης πρός Παρασκευή και ο κλήρος έλαχε στο Νήσος Ρόδος να πραγματοποιήσει την εβδομαδιαία πρόσέγγιση στη Μύκονο, στα πλαίσια της γραμμής Χίου και Μυτιλήνης. Μάλιστα λόγω της ελαφράς επακούμβησης στο κρηπίδωμα, ανεπαίσθητα:D, του Νήσος Σάμος νωρίτερα σήμερα στη Χίο, το απόψινό δρομολόγιο είναι Μύκονος - Μεστά - Μυτιλήνη. Αν είχαν χιούμορ στην Μπλού Σταρ, θα το έστελναν και στο Σίγρι αντί για τη Μυτιλήνη :D.

 

Στα 8 τα μποφώρ απόψε στη Μύκονο, με 3 κρουαζιερόπλοια μέσα στις επόμενες 2 ημέρες να έχουν ήδη λακίσει και αλλάξει προορισμούς και με τρία μοτορσιπάκια να κρύβονται στα νοτινά του νησιού. Το Αναστασία στον Πλατύ Γυαλό μαζί με το καλωδιακό Teliri ενώ τα Μιχαήλ και Άθλος στα ανοιχτά Αγραρίου και Ελιάς αντίστοιχα. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς για τι καιρικές συνθήκες μιλάμε και γιατί το Νήσος Ρόδος ενώ το περίμεναν στην 2, στην ουσία η μανούβρα το έβγαλε στην 1 και μετά κόπων και βασάνων εν τέλη γύρισε έτσι ώστε να ρίξει καταπέλτη στην 2 στις 0130 αντί για τις 0110. Γκαράζ δεν ήταν γεμάτο σε καμία περίπτωση, όπως έστρεφε το πλοίο έβλεπε κανείς τον άφθονο κενό χώρο. Μου έκανε μάλιστα εντύπωση πόσο άδειο ήταν το κυρίως γκαράζ. Μήπως λόγω Μεστών δε φόρτωσαν οι μεταφορικές για Χίο? Δεν ξέρω.

 

Από κίνηση είχαμε περίπου 50 επιβάτες, 7 δίκυκλα, 25 ΙΧ, 6 ημιφορτηγά, 6 μονά φορτηγά, 1 σιλοφόρο και 24 νταλίκες. Μέσα σε αυτές τις νταλίκες υπήρχε και το κλασσικό 40άρι κοντέινερ που μεταφερόταν από μια απλή καρότσα ξηρού φορτίου. Δεν ήταν εξειδικευμένη καρότσα για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων, δεν υπήρχαν δηλαδή οι "αρπάγες" στις 4 γωνίες βάσης του κοντέινερ έτσι ώστε να το θηλακώσουν επάνω στην καρότσα και να μην κουνιέται. Μάλιστα η καρότσα σε μήκος ήταν μεγαλύτερη από το κοντέινερ. Τι σημαίνουν αυτά? Μα ότι το συγκεκριμένο κοντέινερ ήταν απλά τοποθετημένο επάνω σε μια ανασφαλή καρότσα, λυτό και έρμαιο στις κινήσεις του πλοίου. Και το πλοίο σήμερα έπλευσε και σε άσχημες καιρικές συνθήκες, το συγκεκριμένο κοντέινερ θα μπορούσε να είχε εύκολα μπατάρει με άγνωστες συνέπειες. Ρεσιτάλ αντιεπαγγελματισμού και από τη μεταφορική που το φόρτωσε αλλά και από το πλοίο που το δέχτηκε. Αλλά και από αυτούς που στα χαρτιά είναι εκεί για να προασπίζουν τους κανόνες ασφαλείας αλλά αντίθετα κυκλοφορούν με την παλάμη ανοιχτή και πρόθυμη:rolleyes:.

 

Απόπλους στις 0212(αντί για 0140) για τα Μεστά, σε ένα βράδυ που τον καιρό στον Τσικνιά αλλά και παραπάνω θα τον αισθανθεί το πλοίο στα σίγουρα. Το Αριάδνη που πλέει για Βαθύ Σάμου, έχει ήδη κρυφτεί στα νοτινά της Ικαριάς για να γλιτώσει λίγο ξύλο.  

Link to comment
Share on other sites

RO/RO ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ!!

Πήρε περίπου 30-32 ΦΓ/ μικρά/μεγάλα και 14-16 ιχ επαγγελματικά τα περισσότερα.

 

Από επιβάτες πρέπει να είχε 20-25 με το ζόρι!!

 

Link to comment
Share on other sites

Με ημίωρη καθυστέρηση στις 0035 ο κατάπλους του πρώην Νήσος Μύκονος στην 2 του Τούρλου. Πολύ καλά νούμερα η εκφόρτωση με 15 επιβάτες, 12 δίκυκλα, 1 τρακτέρ και 23 ΙΧ. Λιγότεροι από 50 επιβάτες επιβιβάστηκαν, μαζί με 3 δίκυκλα και 9ΙΧ, κανένα φορτηγό. Απόπλους στις 0045 για Σύρο και Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Το Μύκονος στη Μύκονο απόψε στις 2130, προερχόμενο από Πειραιά, Σύρο και Τήνο. Η κίνηση περίπου 50 επιβάτες, 9 δίκυκλα, 30 ΙΧ, 2 μονά φορτηγά και 6 νταλίκες. Απόπλους στις 2140 για Ικαριά και Σάμο.

 

Κατά τις 2220 η άφιξη του Θεολόγου από το γνωστό δρομολόγιο, μπόρεσα από μακριά να δώ πλέον των 50 ΙΧ και επαγγελματικών αυτοκινήτων, 3 μονά φορτηγά και 27 νταλίκες(κάπου εκεί σταμάτησα να μετράω). Έχει πλάκα γιατί οι Μυκονιάτες είναι καλοί μάστορες σε χτισίματα, σοβάδες κλπ αλλά δεν είναι μηχανικοί αυτοκινήτων. Αυτό έχει σαν συνέπεια σε κάθε δρομολόγιο του Θεολόγου, να φορτώνονται από βραδύς χαλασμένα αυτοκίνητα από τις οδικές βοήθειες του νησιού, ώστε να επισκευαστούν στην Αθήνα:D. Ήδη έχει ξεκινήσει να φορτώνει για την αυριανή αναχώρηση και είδα να μπαίνει ένα σιλοφόρο και μία νταλίκα.

 

Επίσης είχαμε τον κατάφορτο Σήφακα στις 2250 από Πειραιά όπως κάθε Δευτέρα με εκφόρτωση 7 γουρούνες, 1 μονό ψυγείο, 2 μονά βυτία και 5 επικαθήμενα βυτία. Απόπλους στις 2300 για Κώ και Ρόδο.

 

Από μοτορσιπάκια έχουμε το Άθλος να ξεφορτώνει αδρανή υλικά και το Κάπτεν Διαμαντής αλλά και το Ζενίθ Βόλου να είναι εν πλώ πρός Μύκονο για τον ίδιο σκοπό. Εγώ αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με τα μοτορσιπάκια γιατί συνήθως κάποια στιγμή σταματάνε τα χύμα αδρανή υλικά λόγω της καλοκαιρινής σεζόν αλλά φέτος έχω την αίσθηση πως έχει παρατραβήξει το πράγμα.

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι απόψε το Νήσος Ρόδος στο εβδομαδιαίο δρομολόγιο στα πλαίσια της γραμμής Χίου - Μυτιλήνης για τη Μύκονο. Αυτήν τη φορά Τρίτη βράδυ πρός Τετάρτη. Άφιξη στις 0110 στον Τούρλο και από κίνηση ίσα με 10 επιβάτες, 6 ΙΧ και 19 νταλίκες. Απόπλους στις 0150 με εμφανέστατη κλίση πρός τα δεξιά, μετά την εκφόρτωση των νταλικών της Μυκόνου. Μάλιστα μια καρότσα μετακινήθηκε στο τέλος από τα δεξιά πρός τα αριστερά, υποθέτω για να ισιώσει λίγο το βαπόρι?

Link to comment
Share on other sites

Γι απόψε έχουμε το πρώην Μύκονος, νύν Τάλως, στα νερά που πρωτοδούλεψε στην Ελλάδα και αγαπήθηκε. Προερχόμενο από τον Πειραιά και με κάμποσα κομμάτια στο επάνω γκαράζ, έριξε καταπέλτη στην 4 του Τούρλου στις 0108. Εκφόρτωση 2 γουρούνες, 3 ΙΧ, 2 μονά βυτία, 4 επικαθήμενα βυτία, 1 μονό φορτηγό και 1 νταλίκα ξηρού φορτίου. Απόπλους στις 0118 για Εύδηλο Ικαρίας και Καρλόβασι Σάμου. 

Link to comment
Share on other sites

Δύο ρορά έχει απόψε ο μέτρ.

 

Πρώτη η Καπτάν Χρήστς(που έλεγε και ένας παλιός τελώνης) που έριξε καταπέλτη στην 6 στις 0208, το πλοίο προερχόταν από Ελευσίνα και Σύρο. Εκφόρτωση 3 συρόμενα βυτία, 15 επικαθήμενα βυτία, 1 μονό φορτηγό, 1 επικαθήμενο ψυγείο και 1 νταλίκα ξηρού φορτίου. Not bad, το όλον 21 κομμάτια. Υποθέτω πως το πλοίο θα παραμείνει στη Μύκονο όλη τη νύχτα και μέχρι να επιστρέψουν τα βυτία. Την ίδια στιγμή φόρτωσε 1 νταλίκα και τρία χαλασμένα βανάκια που μπήκαν στο γκαράζ φορτωμένα επάνω σε όχημα οδικής βοήθειας. 

 

Δεύτερο ήρθε το Τάλως προερχόμενο από Πειραιά, Σύρο και Τήνο, ρίχνοντας καταπέλτη στην 4 της Μυκόνου στις 0245. Όσο μπόρεσα να διακρίνω, το Τάλως ήταν πίτα φορτωμένο, σε Σύρο και Τήνο πρέπει να έβγαλε ελάχιστα κομμάτια. Η κίνηση της Μυκόνου ήταν 2 μονά βυτία, 1 μονό ψυγείο, 1 μονό φορτηγό ξηρού φορτίου, 1 καρότσα ξηρού φορτίου και 6 επικαθήμενα βυτία. Σύνολο 11 κομμάτια. Απόπλους στις 0303 με προορισμό τη Σαντορίνη όπου και πιστεύω θα ξεφορτώσει πλέον των 35 κομματιών. Ο Νομικός ακούει? 

 

Συνολικά απόψε τα 2 ρορό εκφόρτωσαν στη Μύκονο 24 βυτία καυσίμων. Καταλαβαίνει κανείς τη ζήτηση αλλά και τον όγκο της κατανάλωσης επάνω στο νησί. Από μοτορσιπάκια το Άθλος ξεφορτώνει και το Καπετάν Διαμαντής αρόδου. Πιάσαμε Ιούνιο σχεδόν κι ακόμα ξεφορτώνουν χύμα οικοδομικά υλικά.

Link to comment
Share on other sites

Πολύς κόσμος σήμερα με την άφιξη του Champion Jet 2 στη Μύκονο.Ξεφόρτωσε περίπου 500-600 επιβάτες και πήρε γύρω στους 400-500 για τα υπόλοιπα λιμάνια που θα προσεγγίσει.Αυτό το δρομολόγιο μαζί με αυτό του Ηρακλείου, είναι κατα μακράν τα πιο κερδοφόρα για την εταιρεία...

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι οτι τα πιο πολλά βυτία είναι με αεροπορικό καύσιμο για το αεροδρόμιο. Το οδικό δίκτυο δεν είναι τόσο εκτεταμένο χιλιομετρικά για να δικαιολογεί τέτοιες καταναλώσεις. Άλλωστε έχει μόνο 6 βενζινάδικα.

Edited by SAMAINA
Link to comment
Share on other sites

Επιστροφή Κυριακής σήμερα από τη Μύκονο και για βραδυνά δρομολόγια ξεκινάμε με το Superexpress που έριξε καταπέλτη στην 4 του Τούρλου στις 1903 προερχόμενο από Σαντορίνη και Πάρο. Έβγαλε περί των 150 επιβατών με προορισμό τη Μύκονο μαζί με 1 ΙΧ. Η φόρτωσή του ήταν τουλάχιστον 250 επιβάτες μαζί με 60 ΙΧ. Σημειώνω πως στους αριθμούς επιβατών που δίνω, δεν συμπεριλαμβάνω τους οδηγούς των αυτοκινήτων.  Οπότε εδώ μιλάμε για 300+ επιβάτες και 60 ΙΧ, πάρα πολύ καλά νούμερα. Απόπλους στις 1920 για Τήνο - Ραφήνα με 20 λεπτά καθυστέρηση από την προβλεπόμενη ώρα απόπλου.

 

Δεύτερο και τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής γι απόψε το πρώην Νήσος Μύκονος προερχόμενο από το σιδηρόδρομο της Καβάλας και με πρόσδεση στην 1 της Μυκόνου στις 1933. Αποβίβαση καμιάς 50αριάς επιβατών που μπλέχτηκαν αρχικά με τους περίπου 120 που επιβιβάζονταν επί του καταπέλτη, όχι καλή εικόνα. Βγήκαν επίσης και 13 δίκυκλα, 44 ΙΧ και μία βάρκα ενώ δεν κατάλαβα γιατί δεν έπεσε καταπέλτης επιβατών και ο κόσμος μπήκε από το γκαράζ. Ο έλεγχος έγινε στην πόρτα του γκαράζ πρός το κομοδέσιο με συνέπεια συνωστισμό και καθυστέρηση της φόρτωσης για πλέον των 10 λεπτών ώσπου να δημιουργηθεί χώρος στο γκαράζ για να μπούν τα οχήματα. Η δε βάρκα βγήκε με τα χέρια και όχι δεμένη σε αυτοκίνητο. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια το Μύκονος. Από οχήματα είχαμε φόρτωση 23 δίκυκλα, 20 ΙΧ, 1 ημιφορτηγό, 2 μονά φορτηγά και 1 επικαθήμενο. Συνολικά παρέμεινε 30 λεπτά στη Μύκονο και απέπλευσε λίγο μετά τις 2000 για Τήνο, Σύρο και Πειραιά με πάνω από 40 λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα απόπλου(1920).

 

Απόψε είχαμε και το SuperStar στις προερχόμενο από Ραφήνα, Άνδρο και Τήνο. Έριξε καταπέλτη στην 1 στις 2140. Απεβίβασε καμιά 40αριά επιβάτες, 7 δίκυκλα, 38 ΙΧ, 1 μονό φορτηγό και 1 επικαθήμενο, εντυπωσιακός ο αριθμός των ΙΧ αν αναλογιστεί κανείς πως ακολουθεί και το Θεολόγος Π. Επιβίβασε καμιά 10αριά επιβάτες και 7 ΙΧ για την Πάρο, για την οποία απέπλευσε στις 2147.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nick the Greek said:

Απόψε είχαμε και το SuperStar στις προερχόμενο από Ραφήνα, Άνδρο και Τήνο. Έριξε καταπέλτη στην 1 στις 2140. Απεβίβασε καμιά 40αριά επιβάτες, 7 δίκυκλα, 38 ΙΧ, 1 μονό φορτηγό και 1 επικαθήμενο, εντυπωσιακός ο αριθμός των ΙΧ αν αναλογιστεί κανείς πως ακολουθεί και το Θεολόγος Π.

Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να έφυγε από Ραφήνα με καμία εκατοστή ιχ σύνολο. Νομίζω ότι το Super Star (και ως Superferry II τις προηγούμενες χρονιές) έχει κουμπώσει πολύ καλά σαν δεύτερο απογευματινό από Ραφήνα. Εμένα δεν μου προκαλεί εντύπωση το νούμερο καθότι προηγείται του Θεολόγου και στην ώρα αλλά και στην άνεση. Ειδικά τώρα που η κίνηση έχει αρχίσει να αυξάνει ο Τεο bluestarιζει  στο accommodation. 

Link to comment
Share on other sites

Πρώην Νήσος Μύκονος στις 2118 απόψε στην 1 της Μυκόνου από Πειραιά, Σύρο και Τήνο. Αποβίβαση περίπου 80 επιβάτες, 7 δίκυκλα, 42 ΙΧ και 4 νταλίκες. Φόρτωση 4 ΙΧ, 1 μονό φορτηγό και ελάχιστους επιβάτες με απόπλου στις 2137 για το σιδηρόδρομο της Καβάλας.

 

Παραδίπλα την ίδια στιγμή έπεσε το SuperStar το οποίο πρέπει να είχε πάαααρα πολλή κίνηση σε ΙΧ, έβγαζε ασταμάτητα αλλά δυστυχώς χωρίς να καταφέρω να μετρήσω.

 

Είχαμε όμως και Σήφακα απόψε, καρφί από τον Πειραιά με μεγάλη πληρότητα σε γκαράζ. Έφτασε στις 2255 με εντυπωσιακή αριστερή στροφή του Κώστα Βελαλόπουλου για να ρίξει καταπέλτη στην 4. Εκφόρτωση 3 ΙΧ, 1 μονό βυτίο, 1 μονό ψυγείο και 3 επικαθήμενα βυτία. Είχαμε όμως και φόρτωση 1 καρότσα, για Κώ ή Ρόδο που είναι οι επόμενοι προορισμοί. Απόπλους ώρα 2305.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...