Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ΑΝΕΚ LINES φιλοξένησε τις εκδηλώσεις της Παγκρήτιου Ενώσεως & της Ένωσης Κρητών Σέλινου Αττικής «Η ΕΛΥΡΟΣ»

Quote

H ΑΝΕΚ LINES, ξεκινά δυναμικά το 2017, φιλοξενώντας στα πλοία της, δύο μοναδικές εκδηλώσεις μεγάλων κρητικών συλλόγων: της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΛΥΡΟΣ». Σε ευχάριστο κλίμα, εκατοντάδες Κρητικοί απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία, με τη φροντίδα που μόνο οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES μπορούν να προσφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ πραγματοποιήθηκε στις 15/1 στο πλοίο της ΑΝΕΚ «ΚΡΗΤΗ ΙΙ». Τα μέλη του συλλόγου, έδωσαν δυναμικά το παρών, στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση. Ο κ. Γ. Μαριδάκης, πρόεδρος της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά γιορτάζουμε και φέτος όλοι μαζί! Από καρδιάς, ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES που για μία ακόμα φορά κάνει το ετήσιο ραντεβού μας, ξεχωριστό με τη ζεστή φιλοξενία της».

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά με ομόνοια, δημιουργικότητα και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι και το 2017 η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την Κρήτη και τους Κρήτες.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΛΥΡΟΣ», στις 22/1 «επιβιβάστηκε» για πρώτη φορά στο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES «ΕΛΥΡΟΣ». Ο κ. Ευτύχιος Καστρινάκης, πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ , μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σήμερα, μεταφερόμαστε με έναν διαφορετικό τρόπο στην πατρίδα. Σε δύσκολες εποχές κύριος στόχος μας παραμένει η μεταλαμπάδευση των ηθών και των εθίμων της Κρήτης. Ευχαριστούμε την ANEK LINES, που στηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια, τιμώντας την Κρήτη, στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες».

Εκπροσωπώντας την ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος κάπτεν Ευστράτιος Καβρός, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, με ευχές για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας πως η ΑΝΕΚ LINES ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό όλων των Κρητών. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση «ντύθηκε» από λαογραφικά δρώμενα, που επιμελήθηκε ο σκηνογράφος-λαογράφος κ. Ιωάννης Σκουλούδης.

Για μία ακόμη χρονιά τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES έγιναν τόπος συνάντησης για Κρήτες και μέλη τοπικών συλλόγων. Για μία ακόμη χρονιά στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES αντήχησαν παραδοσιακά ακούσματα του τόπου και μύρισαν αρώματα από αυθεντικές ελληνικές – κρητικές γεύσεις. Με κρητικό αέρα, βάζουμε πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα ταξίδια το 2017!

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πρόσκληση της ΑΝΕΚ για έκτακτη γενική συνέλευση του 2017 στις 17/02/17 με θέμα: 

Quote

Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και του ν. 3156/2003 μέχρι ποσού Ευρώ είκοσι δύο εκατομμυρίων (€22.000.000,00), με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση, κατ’ άρθρον 13 παρ. 10 του κ.ν. 2190/20, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την διαπραγμάτευση και τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της έκδοσής του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, την έκδοση προγράμματος, την κατάρτιση όλων των απαραίτητων συμβάσεων και την διενέργεια εν γένει κάθε απαραίτητης πράξης για την υλοποίησή του.

 

Link to comment
Share on other sites

Γνωστοποίηση αλλαγής Ανωτάτων Διευθυντικών Στελεχών στην ΑΝΕΚ

Στα πλαίσια της απόφασης 5/204/14-11-2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει καθώς και της απόφασης 3/347/12-7-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, η Εταιρεία γνωστοποιεί, ότι τα καθήκοντα του Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Εταιρείας αναλαμβάνει από 01-02-2017 ο κος Αντώνιος Καλαμάρας του Ελευθερίου σε αντικατάσταση της κας Θεοδώρας Ρήγα. Επίσης να προσθέσω ότι από το Νοέμβριο έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ΑΝΕΚ, ο κ. Παναγιώτης Βασιλείου. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων στον Ελυρο

Quote

H ΑΝΕΚ LINES, υποδέχτηκε στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ», στις 5 Φεβρουαρίου την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων. Εκατοντάδες εκπρόσωποι κρητικών σωματείων και τοπικών φορέων, έδωσαν δυναμικά το παρών στο φιλόξενο πλοίο της ΑΝΕΚ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΟΚΣ, που έδεσε “άγκυρα” στο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιώντας σε εορταστικό κλίμα την κοπή της αγιοβασιλόπιτας του συλλόγου.

Ο Προέδρος της ΠΟΚΣ κ. Μανώλης Πατεράκης δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαστε πολύ ευτυχείς που για μία ακόμα χρονιά φίλοι και συμπατριώτες μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η καρδιά όλων μας χτυπάει στην παράδοση και στην Κρήτη μας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΝΕΚ LINES που τόσα χρόνια στέκεται στο πλάι των κρητικών συλλόγων, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του κρητικού πολιτισμού και στη διατήρηση των δεσμών μας με την πατρίδα».

Από την πλευρά της ΑΝΕΚ LINES, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσανεβάκης ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, ομόνοια και αλληλεγγύη, υπογραμμίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει με συνέπεια να στηρίζει τους Κρήτες με όσα μέσα διαθέτει.

Το «ΕΛΥΡΟΣ» της ΑΝΕΚ LINES γέμισε με μουσική, χορό, και ευχές. Παλμό στην ευχάριστη συνάντηση, έδωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα της «ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» και της «ΕΝΩΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ». Με χορούς από την Κρήτη και τη Ζάκυνθο αντίστοιχα, προκάλεσαν δίκαια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Ξεχωριστός τόνος δόθηκε στην εκδήλωση όταν τα συγκροτήματα χόρεψαν μαζί, εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη. Τα χορευτικά βήματα της Κρήτης «δέθηκαν» με τα Ζακυνθινά, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ελληνική παράδοση ζυμώνεται από τη διαφορετικότητα και αγκαλιάζει τη μοναδικότητα κάθε τόπου.

Οι προσκεκλημένοι, για τρίτη φορά από τις αρχές του 2017, απόλαυσαν παραδοσιακές κρητικές νοστιμιές και τη μοναδική φιλοξενία που προσέφεραν απλόχερα οι άνθρωποι της ANEK LINES.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Οντως. Ολες οι εταιριες τους καλοκαιρινους μηνες  βαζουν τα δυνατα χαρτια τους στο τραπεζι εκτος απο την ΑΝΕΚ. Οχι οτι δεν αγαπαμε  και τα Κρητη 1 κ 2 αλλα οπως και να το κανουμε τα Ελυρος κ  Κυδων ειναι νομιζω ανωτερα. Εκτος αν δουμε και Ελ. Βενιζελος  στο  παιχνιδι.

Link to comment
Share on other sites

Αν λαβουμε υποψιν αυτο που γραφτηκε στο elliniki aktoploia οτι δηλαδη μετα το ελυρος και το κυδων που ηδη το ξεραμε  θα ναυλωθει και το κρητη 1 στην ιταλια τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα ξανα δουμε το ελ.βενιζελος στα χανια.

Edited by mpolo
Link to comment
Share on other sites

Είμαι φανατικός οπαδός της ΑΝΕΚ και ένθερμος υποστηρικτής της εταιρίας,αλλά δυστυχώς έχω αρχίσει να απογοητεύομαι από τις κινήσεις των ανθρώπων που τη διοικούν και δη του Ιωάννη Βαρδινογιάννη.Αντί να εκσυγχρονίζεται η εταιρία,διώχνει τα καλά βαπόρια της στο εξωτερικό και αφήνει πίσω πλοία μεγάλης ηλικίας.Ο Βαρδινογιάννης δε βάζει φράγκο και περιμένει να καλύψει τη χασούρα με αρπαχτές.Κρίμα γιατί αυτές οι κινήσεις μικραίνουν την μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρία της χώρας.Και κάτι ακόμη..όταν κάνεις εγκαίνεια του Κύδων και το παρουσιάζεις στους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου ως το πλοίο που ήρθε να αναβαθμίσει τη γραμμή και μετά από λίγο βάζεις πάλι τα Κρήτη,μην περιμένεις μετά να σε πάρουν στα σοβαρά και να πάρεις κόσμο από τη μινόαν.Έχει χαθεί το μπαλάκι στην εταιρία και καλό θα ήταν να ξυπνήσουν ορισμένοι,γιατί με αυτά που κάνουν υποβαθμίζουν την επωνυμία και το brand name της ΑΝΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΝΕΚ κέρδισε το τρίτο βραβείο ανάκαμψης αποτελεσμάτων στα επιχειρηματικά βραβεία ΧΡΗΜΑ

Quote

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ Η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία που διακρίθηκε στη διοργάνωση-θεσμό.

H ΑΝΕΚ LINES, συνεχίζει σταθερά την πορεία διακρίσεων της, κατακτώντας ένα ακόμα βραβείο. Στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, η ΑΝΕΚ έλαβε το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, κατά την διάρκεια σχετικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο (15/2), σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Τα βραβεία, διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Οι νικητές αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week. Το παρόν έδωσαν εκατοντάδες θεσμικοί εκπρόσωποι και στελέχη επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί για όλους εμάς στην ANEK LINES, ιδιαίτερη τιμή, γνωρίζοντας μάλιστα, ότι είμαστε και η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία που διακρίθηκε στην διοργάνωση, που αποτελεί πλέον θεσμό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθημερινά εργαζόμαστε για να πετύχουμε ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και να συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην ανάκαμψη του τόπου. Πιστεύουμε στις προοπτικές της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα μας και θα συνεχίσουμε περήφανα να την εκπροσωπούμε, τόσο στις ελληνικές και στις διεθνείς θάλασσες όσο και στο επιχειρηματικό στερέωμα της ακτοπλοΐας» Η ΑΝΕΚ LINES, χτίζοντας πάνω σε μία μακρά παράδοση, που θεμελιώνεται στη δουλειά, στο μεράκι και στην αστείρευτη διάθεση των ανθρώπων της, ανοίγει με αισιοδοξία πανιά για νέα ταξίδια, με πλώρη το μέλλον!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την απόφαση για έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, ύψους έως 22 εκατ. ευρώ, έλαβε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ Lines. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, θα χορηγηθεί δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της εταιρείας. Το ομολογιακό δάνειο θα καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Stratos said:

Η Ανεκ οχι μονο ξανα εριξε το Ηρακλειο αλλα και γενικα ολη την Κρητη.

Φετος θα εχει στο νησι της τα πιο αναχρονιστικα της πλοια..

 

On 10/3/2015 at 8:50 PM, proud_ionian said:

εχουν γραφτει πολλα και εχουν ακουστει περισσοτερα για το πως διοικηθηκε τα τελευταια 10+ χρονια η ΑΝΕΚ[..]

περα απο την οικονομικη στενοτητα της εταιρειας, τις πολλες απαιτησεις τριτων κατα της εταιρειας, τη γενικοτερη εικονα παρακμης και ολα οσα βλεπουμε και ακουμε κατα καιρους, το πραγματικο προβλημα της ΑΝΕΚ, ειναι οτι... περισσευει.

μια εταιρεια σκια του παλιου της εαυτου, με μονο 5 (4 τωρα) απο τα δικα της πλοια να ταξιδευουν, μια εταιρεια που πουθενα δεν πηγαινει μονη της, αλλα ως τσοντα της Attica στην κοινοπραξια[...]

η ΑΝΕΚ ειναι πλεον φιλοξενουμενη ακομη και στα χανα;

 

On 29/10/2014 at 3:18 PM, MILTIADIS said:

,τα αγορασε Γαλλικη τραπεζα συμφωνα με δημοσιευμα του cretavoice.

 

On 29/10/2014 at 7:27 PM, pathfinder said:

ενώ η χρηματοδότηση τους έγινε απο την Natixis.

τι το ψαχνεις στρατο.

λογω λανθασμενων επιλογων και κακης εταιρικης διακυβερνησης, η ΑΝΕΚ ειναι μια εταιρεια σκια του παλιου της εαυτου, που επιβιωνει ως συμπληρωμα της Attica και τη διοικηση ασκουν, de facto, τραπεζικα στελεχη.

το κυδων, δεν της ανηκει επισημως, ενω για να αποπληρωνονται τα δανεια του Ελυρος (και εδω NATIXIS νομιζω), τον ναυλωνει καθε καλοκαιρι. αν εξαιρεσουμε τις αγονες του πρεβελη και του κορναρου, τα 4 πλοια της που ταξιδευουν σε γραμμες ελληνικου ενδιαφεροντος, ειναι σε κοινοπραξια με την Attica.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο πρακτορειο στο πειραια εβαλαν πανο το πρωι που λεει για τα 50 χρονια αλλα κ στο πλοιο που εχουν ζωγραφισει στο πλαι στον τοιχου του κτιριου

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΝΕΚ LINES, φέτος, συμπληρώνει 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική και διεθνή ναυτιλία.

Quote

Μια μακρά διαδρομή που χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό και εστιάζει στη δημιουργία μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας για κάθε επιβάτη που επιλέγει κάποιο από τα πλοία της. Με σεβασμό στην κρητική παράδοση που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της και εγγύηση την αυθεντικότητα που διακρίνει τους ανθρώπους της, η ΑΝΕΚ LINES κάνει με σταθερά βήματα πράξη το όραμά της εδώ και πέντε δεκαετίες.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Απριλίου του 1967 όταν ένας φωτισμένος ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, δύο καταξιωμένοι Χανιώτες οικονομολόγοι, ο Κώστας Αρχοντάκης και ο Γιάννης Τζαμαριουδάκης και εκατοντάδες απλοί άνθρωποι, έμποροι, υπάλληλοι, συνταξιούχοι και αγρότες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα, διέθεσαν το υστέρημά τους για να “γεννηθεί” η ΑΝΕΚ. Ήταν η δυναμική απάντηση των Κρητικών στο αίτημα για εξυγίανση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της μεγαλονήσου με τον Πειραιά. Η ΑΝΕΚ ήταν η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του ιστορικού «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Έκτοτε η ΑΝΕΚ «έπιασε» πολλά λιμάνια, που αποτέλεσαν ορόσημα για την ανάπτυξή της. Το 1987 άνοιξε πανιά για τις διεθνείς θάλασσες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Αδριατική. Παράλληλα, η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το Δεκέμβριο του 1998, διασφάλισε την ανοδική της πορεία.

Σήμερα η ΑΝΕΚ LINES έχει παγιώσει τη θέση της ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες ναυτιλιακές εταιρείες, με πανευρωπαϊκή εμβέλεια και κύρος. Συνεχίζει να υπηρετεί σταθερά τον ηγετικό της ρόλο και διατηρεί με συνέπεια τον πρωτοποριακό της χαρακτήρα και αμιγή την ελληνική της ταυτότητα. Η ΑΝΕΚ διοικείται από 15μελές συμβούλιο και η έδρα της βρίσκεται στα Χανιά, σε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο κτήριο, που διαθέτει μεγάλο συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 500 ατόμων.

Η ΑΝΕΚ διαχειρίζεται έναν στόλο από 10 επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία και εξυπηρετεί 23 προορισμούς στην Κρήτη, το Αιγαίο, το Ιόνιο και την Αδριατική.

Κάθε μέρα μπορούν με τα πλοία της ANEK LINES να μεταφερθούν συνολικά 15.315 επιβάτες και 5.500 οχήματα, ενώ συνεργάζεται με πάνω 1.500 πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα και σε 18 χώρες του εξωτερικού.

Μεταξύ των σημαντικών διακρίσεων που έχει λάβει από καταξιωμένους ελληνικούς και διεθνείς φορείς, συγκαταλέγεται η βράβευσή της ΑΝΕΚ ως Καλύτερης Εταιρείας του 2008 
για την επιβατηγό ναυτιλία από την κορυφαία ναυτιλιακή επιθεώρηση Lloyd’s List. Επίσης, 
η ΑΝΕΚ έχει επιλεχθεί ως "Εθνικός Πρωταθλητής" στα European Business Awards 2016 - 2017 ανάμεσα σε 33.000 επιχειρήσεις από 34 ευρωπαϊκές χώρες.

Σε αυτό το μισό αιώνα η εταιρεία συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών υιοθετώντας τεχνολογικές καινοτομίες, αναδεικνύοντας την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και μεριμνώντας για την προβολή του πολιτισμού και της ιστορίας του νησιού.

Η ΑΝΕΚ LINES χάρη στην αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη των Κρητικών, υπερβαίνει τα εμπόδια των οικονομικών και πολιτικών κρίσεων που έζησε η χώρα και με σταθερή ρότα στις αξίες και τα ιδανικά των ιδρυτών της εξελίσσεται διαρκώς.

50 χρόνια τώρα η ANEK LINES εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επιβάτες, με άνεση, πολυτέλεια, ποιοτικές μεσογειακές – κρητικές γευστικές επιλογές. 
50 χρόνια τώρα η ANEK LINES, στέκεται υπεύθυνα δίπλα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στηρίζει στην πράξη τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό. 50 χρόνια τώρα η ANEK LINES, εκπροσωπεί την Κρήτη και όλη την Ελλάδα με περηφάνια στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες.

Πιστή στις αρχές της η ΑΝΕΚ LINES αποτελεί ιστορικό κεφάλαιο της ελληνικής ναυτιλίας συνεχίζοντας το ταξίδι της με πλώρη το μέλλον!

 

Link to comment
Share on other sites

 

On 6/4/2017 at 7:24 PM, AQUA JEWEL said:

η ΑΝΕΚ συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής!

 

11 hours ago, margaritis24 said:

λεει για τα 50 χρονια

 

3 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Η ΑΝΕΚ LINES, φέτος, συμπληρώνει 50 χρόνια

το εμπεδωσαμε.;)^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πρόσκληση Ιδιαίτερης Γενικής Συνέλευσης της ΑΝΕΚ που θα γίνει στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας, Χανιά, Λ. Καραμανλή 148 την 4η Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και του ν. 3156/2003 μέχρι ποσού Ευρώ είκοσι δύο εκατομμυρίων (€22.000.000,00), με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση, κατ’ άρθρον 13 παρ. 10 του κ.ν. 2190/20, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη διαπραγμάτευση και τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της έκδοσης του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, την έκδοση προγράμματος, την κατάρτιση όλων των απαραίτητων συμβάσεων και τη διενέργεια εν γένει κάθε απαραίτητης πράξης για την υλοποίησή του.

Link to comment
Share on other sites

εχει βρεθει ο στρατηγικος επενδυτης; φωτογραφικη φαινεται η διαταξη ;)

μεσα σε ολες τις ημεριδες για τα 50χρονα, πιστευω οτι θα αναλυθει εκτενως, πως μια εταιρεια, που ηταν η πιο συντηρητικη του κλαδου, που μπηκε τελευταια στην ιταλια και τελευταια στο χορο των νεοτευκτων, εφτασε στη σημερινη θεση, να ειναι δηλαδη τσοντα της attica.

οι διοικησεις της τελευταιας 15ετιας θα εχουν πολλα να πουν. 

Link to comment
Share on other sites

Έλα κι εσύ στο «Έλυρος»-«Κρουαζιέρα» και γύρισμα για τα 50 χρόνια της ΑΝΕΚ με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη

Quote

Γύρισμα στο κατάστρωμα του πλοίο Elyros, για τον εορτασμό των 50 χρόνων της ΑΝΕΚ, πρόκειται να πραγματοποιήσουν ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Indigo View. Το πλοίο θα κάνει μια ημερήσια 5ωρη βόλτα έξω από τον κόλπο της Σούδας, την Παρασκευή 28 Απριλίου από τις 12.00 ως τις 17.00.

Όσοι θα ήθελαν να πάρουν μέρος ως επιβάτες στο κατάστρωμα και να ζήσουν την εμπειρία αυτή του γυρίσματος εν πλω και με drones, να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τρίτη 25 Απριλίου στο 6974198596.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...