Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Και βεβαίως δαιμόνιε Neptune θα πρέπει να συμβαίνει και το αντίθετο. Είδα στην χθεσινή του πορεία (που ευτυχώς δεν είχε ασυνέχειες) ότι εκεί που πήγαινε με 20-22 έπεσε σταδιακά μέχρι τα 7 και μετά γκάζωσε στα 28-29 κα μπήκε με τις πάντες στον Χάνδακα.

ΥΓ Βρε που καταντήσαμε...να κοιτάμε με πόσα πάει το ένα καράβι και με πόσα το άλλο...B) Θε μου σχώρα με...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Θάνατος επιβάτη εντός Ε/Γ-Ο/Γ ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ στο Ηράκλειο

Πηγη: ΥΕΝ

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη, πρωινές ώρες σήμερα, 49χρονος επιβάτης του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ»Ν.Η. 31, κατά τη διάρκεια φόρτωσης στο λιμένα Ηρακλείου.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, όπου και κατέληξε.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ

Πηγή: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 31, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Ηρακλείου για το λιμένα Πειραιά, ότι 82χρονη επιβάτης απεβίωσε.

Αμεσα, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Πειραιά, η ανωτέρω παρ

ελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Οπως παντα πρωτο ξεκιναει το χορο των επισκευων. 2-19 Νοεμβριου θα κανει την ετησια του και καπου εκει μεσα και το δεξαμενισμο του λογικα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επεσε απο τη δεξαμενη σημερα, θα κανει ενα μικρο δοκιμαστικο και θα επιστρεψει Πειραια στου Κανελου για να συνεχισει την επισκευη του.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Όπως κάθε χρόνο το χορό των ακινησιών των Μινωικών Γραμμών τον ανοίγει το Κνωσός Παλλάς. Φέτος λιγάκι αργότερα από ότι τις άλλες χρονιές λόγων των δημοτικών εκλογών το Νοέμβριο. Έτσι το πλοίο θα δέσει για 2 εβδομάδες από τις 11 Νοέμβριου έως 25 Νοέμβριου και θα το αντικαταστήσει το Ολυμπία Παλλάς

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αγνοώ τον λόγο και δεν έκανα και τον κόπο να το απαθανατίσω, αλλά το πρωϊ της 30-10-2010 (Σάββατο) στον Πειραιά, το καράβι είχε κάνει στροφή 180 μοιρών και έβλεπε πλώρα τον ντόκο ενώ η πρύμη έβλεπε Νότια δηλαδή ήταν πλαγιοδετημένο με την αριστερή πλευρά. Σωστικά, λέμβοι κλπ στην θέση τους, γερανοφόρο ούτε για δείγμα, από δεξιά δεν έβαφαν, μόνο από τα όκια έτρεχαν άφθονα απόνερα, σαν να ξέπλεναν τις άγκυρες. Οι επαϊοντες ας αναλάβουν...

Link to comment
Share on other sites

Όπως κάθε χρόνο το χορό των ακινησιών των Μινωικών Γραμμών τον ανοίγει το Κνωσός Παλλάς....

.....θα το αντικαταστήσει το Ολυμπία Παλλάς

Το οποίο Ολυμπία Παλάς βέβαια άνοιξε τον χορό των φετινών (τουλάχιστον) ακινησιών των Μινωικών, και ουχί το Κνωσός.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα το πρωί το Κνωσός Παλλάς αναχώρησε από την Ελευσίνα για το Ηράκλειο (γύρω στις 08:25 πέρναγε το στενό της Ψυτάλλειας-Δραπετσώνας), όπου από εκεί θα ξεκινήσει τα δρομολόγια πάλι. Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι πάει ένα ταξίδι κενό επιβατών στο Ηράκλειο, ενώ θα μπορούσε να γίνει αύριο η αντικατάσταση του Ολυμπία Παλλάς στο Πειραιά

Link to comment
Share on other sites

Π100 ολα αυτα γινονται λογω της απεργιας της ΠΝΟ και με το φοβο αποκλεισμου του ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ στο λιμανι του Ηρακλειου....πρεπει να ειναι στην ωρα του στη Πατρα.......... :rolleyes:

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καθυστερηση θα εχει σημερα το Κνωσσος λογω καταγγελιας που εγινε για βομβα.Αυτη την στιγμη οι επιβατες βγαινουν εκτος πλοιου για να γινει ο απαραιτητος ελεγχος.

Link to comment
Share on other sites

Το βαπορι παει σε ανθρωπιστικη βοηθεια κ μάλλον πρεπει να φτάσει σε συγκεκριμενη ώρα......Δεν εκτελει προγραμματισμένο δρομολογιο,έχοντας απο πισω τον ανταγωνιστη να τον κυνηγαααα.........Το πλοίο θα μεταφέρει πιθανότατα Βρετανούς Υπηκοους στο λιμάνι της Βαλλέτα στη Μάλτα!!!

Καλη δυναμη σε όλους!!

Edited by sidihas
Link to comment
Share on other sites

σε εκεινη την περιοχη ξεκινανε τα υπογεια ρευματα απο την αφρικη τα οποια καταληγουν μεχρι την κερκυρα κ φερνουν βουβο κυμα κ τρελο μποτζαρισμα...μην ξεχναμε οτι τα πλοια ταξιδευουν κ χωρις φορτιο που παιζει κ αυτο ρολο στο ταξιδεμα τους

Link to comment
Share on other sites

Όταν λέμε προβληματάκια παντως φαντάζομαι εννοουμε μειωμένη ταχύτητα ή κάποια παρέκκλιση, έτσι; Για να αντιμετωπίσει προβληματάκια ένα πλοίο σαν το Παλάς φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ ζόρικος ο καιρός!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Οντως ωραιες φωτογραφιες και πραγματικα ντοκουμεντα.Οταν ερχοταν στην ελλαδα αν δεν κανω λαθος καποιος απο το πληρωμα ειχε χαθει.Ξερει καποιος κατι παραπανω γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι.

Edited by mpolo
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

οπως φαινεται και στο αις το πλοιο ενω ξεκινησε κανονικα στην ωρα του χθες το δρομολογιο απο πειραια για ηρακλειο για καποιον λογο γυρισε πισω στο λιμανι απ΄οπου και αναχωρησε με περιπου 1 ωρα καθυστερηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ταξιδεψα χθες με το πλοιο για Ηρακλειο.Αναχωρησαμε στη ωρα μας 21.30 με φουλ κοσμο,καρεκλα να κατσεις δεν εβρισκες σε κανενα σαλονι και στις αεροπορικες που ημουν εγω το ιδιο.Μεσα στο πλοιο υπηρχαν και παρα πολλοι ξενοι τουριστες(εντυπωσιακο για την εποχη)ολων των ηλικιων και 2-3 γκρουπ απο σχολεια.Και απο γκαραζ καλα τα πραγματα μεχρι τις 21.00 που ημουν στο καταστρωμα ειχαν μπει κοντα 30 νταλικες και περιμεναν απ'εξω αλλες 10.Φυγαμε πριν το ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ το οποιο βγηκε 5 λεπτα μετα απο εμας,αλλα εφτασε ενα τεταρτακι νωριτερα στο Ηρακλειο οποτε καπου μας προσπερασε.Εμεις περασαμε τα φαναρια του Ηρακλειου στις 06.20 και 06.30 που ειχε δωθει προγραμματισμενη ωρα αφιξης ειχαμε ηδη κατεβει.

Στα του πλοιου τωρα,γινεται μια μινι ανακαινιση στο εσωτερικο με καινουριες πολυθρονες και καθισματα με ομορφα χρωματα η οποια εχει ξεκινησει απο το σαλονι''Ρεα''και θα επεκταθει οπως εμαθα σε ολα τα σαλονια.Στο συνολο του το ξενοδοχειακο κομματι του πλοιου κρατιεται στο υψηλο επιπεδο που εχουμε συνηθισει.Μοναδικη παραφωνια ειναι οι μοκετες στους διαδρομους των καμπινων στο deck 5 οι οποιες σε αρκετα σημεια εχουν λεκεδες και θελουν ενα αλλαγμα η' να τοποθετηθει ξυλινο παρκε οπως στα ΚΡΟΥΖ να ξεμπλεκουν μια και καλη και απο τις φθορες και απο τους λεκεδες.Το πληρωμα ευγενεστατο,περιποιημενο και φιλικο(πραγματα καθολου δεδομενα σε ακτοπλοικα του 2012 :ph34r: )

Και τωρα η μεγαλη αντιφαση:Οι τιμες στο self-service να εχουν πεσει σε αξιοσημειωτα χαμηλα επιπεδα σε ολα τα φαγητα,εχουν λασναριστει νεες προσφορες περα απο την κλασσικη(καρμποναρα+ψωμακι+αναψυκτικο=7.5 ευρω)πλεον υπαρχει και το φοιτητικο γευμα οπου μπορει να διαλεξει κανεις αναμεσα σε μακαρονια(καρμποναρα η' μπολονεζ),μπιφτεκι,σνιτσελ η' ψητο κοτοπουλο+ψωμι+αναψυκτικο/μπυρα με μολις 6 ευρω.Και για ενηλικες ενα απο τα παραπανω φαγητα+ψωμακι+σαλατα+αναψυκτικο/μπυρα με 9 ευρω.Και ενω εχεις φαει καλα καλα και φθηνα σου ρχεται βρε αδερφε κατα τις 3 που χεις χωνεψει μια λιγουρα και πετιεσαι στο μπαρ να παρεις να σαβουριασεις κατιτις :D και με το που παιρνεις ενα κρουασαν κι ενα μπουκαλακι νερο των 0,75lit.βγαινει απο την ταμιακη μηχανη η αποδειξη και διαπιστωνεις οτι ολα ειναι ενα ψεμα που λεει και το ασμα καθως για αυτα τα δυο πραγματακια εχεις πληρωσει 4 ευρωπουλα!Και επανερχεσαι στη ελληνικη ακτοπλοικη πργματικοτητα με τις γνωστες αλμυρες τιμες! :lol:

Απο ανεμους ειχε 6αρι και τοπικα 7 αλλα παρολα αυτα το πλοιο δεν κουνουσε καθολου παρα τα οσα κατα καιρους αντιθετα εχουν ακουστει.Μπορει το πλοιο να εχει μικρη πλωρη,αλλα σε τετοια θεματα παιζει ρολο και ο σχεδιασμος της καρινας ως γνωστων.Επισης αυτο και το αδερφακι του εξακολουθουν να κατεχουν τον τιτλου του PAV(ploio aneu vibration :D )εχω ταξιδεψει και με τα μεγαλα μπλου σταρ και με το VI κ με το ΧΙ και με το ΤΣΑΜΠΙΟΝ αλλα τα πιο ησυχα ταξιδια τα προσφερουν με διαφορα τα Ηρακλειωτικα παλατια.Τονιζω για αποφυγη παρεξηγησεων οτι στο ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα απο αυτη την αποψη..

Ουδεν το αξιοσημειωτο παρατηρηθη κατα τα αλλα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...