Jump to content
Shipfriends

Seajets

Recommended Posts

16 hours ago, cyclades_shipping said:

Φέτος δηλαδή δεν θα υπάρχει το δρομολόγιο της εταιρίας από Μαντούδι προς Σποραδες ;

Απο 3 Ιουνιου θα υπάρχει !! Απλα δεν τα εχει ανεβάσει στο σύστημα 

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Από έγκυρες πηγές το κτίριο αυτό σε λίγο θα είναι και επίσημα το σπίτι της SEAJETS στην Παροικια της Πάρου
το οποιο ανήκει στον Δήμο Πάρου  και μαλιστα στο πλάι του προς το ντοκο είναι το ΚΕΠ του Δήμου Πάρου...Είναι το απο τα πρώτα πράγματα που βλέπεις με το που πατήσεις το πόδι σου το νησί με καράβι μετά τον Μήλο βέβαια και σε απίστευτα κομβικό-κεντρικό σημείο.
Ο χώρος αποκτήθηκε –ενοικιάστηκε μέσω δημοπρασίας  για αρκετά χρόνια και έναντι ασυνήθιστα υψηλού πόσου μηνιαίως ,προϋπήρχε δε σε αυτόν το καφέ "Ασπρονήσι" μέχρι πρότινος ,μάλιστα εγω δεν θα αφηνα με τιποτα  ένα τέτοιο πόστο… (λεμε τωρα).Εργαζονται πυρετωδώς εδώ και τρεις εβδομαδες για την ολοκλήρωση του.
Είναι μία πολύ καλή επιλογή για την εταιρεία αν και ακόμα δεν ξέρω για τι ακριβώς χρήση ενοικιαστηκε.

08-05 a.jpg

08 05 b.jpg

08 05 c.jpg

14 05 a.jpg

14 05 b.jpg

15 05.jpg

20 05.jpg

Άρα έχουμε (πέρα από τα γνωστά) 

Champion Jet 1 στο Πειραιά - Ραφήνα

Speedrunner Jet Πειραιά- Μήλο-Σαντορίνη

Champion Jet 2 δυτικές

Superrunner Jet Πειραιά - Πάρο - Νάξο - Κουφονησι (το οποίο είναι σχεδόν πάνω στο High-speed 4)

Superrunner Jet 2 Σποράδες 

Σωστά; 

Το Superstar νομίζω έχει ειπωθεί ότι θα είναι στο Βόλο. Για τις δυτικές δεν έχει εμφανιστεί κάποιο συμβατικό της εταιρείας ακόμα.