Jump to content
Shipfriends

Seajets


Recommended Posts

Ευχαριστούμε την εταιρεία Sea Jets (ιδιαίτερα το κεντρικό πρακτορείο της Sykaras Travel) που χρησιμοποιεί τη gallery μας για να διαφημίζει τα πλοία της. Και την ιδιαίτερη προτίμηση της, στις φωτογραφίες με τα νέα χρώματα του Mega Jet και του Super Jet (1 και 2)

post-54-128326981476_thumb.jpg

post-54-128326981478_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η σελίδα της Sea Jets θέλει κάποια ανανέωση. Πρώτον από όλα δεν αναφέρει πουθενά στο στόλο της το Mega Jet. Δεύτερον τα υπόλοιπα πλοία της το Super Jet και το Sea Jet 2, θα πρέπει να τα βάλει με τα νέα χρώματα τους. Τρίτον δε λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων (δε θυμάμαι εάν παλιότερα δούλευε:confused:). Αυτά για αρχή και βλέπουμε;)

Πλέον η σελίδα της SEAJETS έχει ανανεωθεί;)

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι το ανανεωμένο site της Seajets, αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται ακόμα βελτιώσεις.:rolleyes:

Για παράδειγμα στο στόλο ίσως να χρειαζόντουσαν κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό των πλοίων??

Ενώ έχει κάποιο λάθος στα δρομολόγια του Super Jet;). Κατά λάθος πρέπει να έχουν περαστεί και κάποια δρομολόγια του Mega Jet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μήπως η εταιρεία πρέπει να αναρτήσει και τις ανακοινώσεις για τις καθυστερήσεις ή βλάβες των πλοίων της στο site της, εκτός από το εκδοτήριο της στο Πειραιά??

Υ.Γ1: Γιατί έχω βαρεθεί να τις γράφω

Υ.Γ2: η Sea Jets ίσως να είναι ο καλύτερος πελάτης των αεροπορικών εταιρειών με τις συνεχείς ναυλώσεις αεροσκαφών για να μεταφέρει τους επιβάτες της

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η ανακοίνωση της SEA JETS είναι για τη καθυστέρηση του Mega Jet το Σαββάτο, ενώ παρόμοια ήταν η ανακοίνωση για τη καθυστέρηση της Κυριακής.

"Σας ενημερώνουμε ότι, το ΕΓ/ΟΓ πλοίο μας «MEGA JET» αναχώρησε από τον λιμένα Ηρακλείου 08:55 για Θήρα – Πειραιά.

Το μεγαλύτερο μέρος της καθυστέρησης (πάνω από 1 ώρα) οφείλεται στην αργοπορία του Υπεύθυνου Αξιωματικού Φυλακής του Κ.Λ. Ηρακλείου.

Επομένως, οι ώρες αναχώρησης από τα επόμενα λιμάνια αναμένονται να διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Αναχώρηση από ΘΗΡΑ 11:55

Αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 17:45

Αναχώρηση από ΘΗΡΑ 23:00

και αναμενόμενη ώρα άφιξης στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 02:00

Με εκτίμηση,

SEAJETS ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ

Αυτή η αργοπορία του αξιωματικού φυλακής του Κ.Λ Λιμεναρχείου τι σημαίνει?? Το πλοίο εάν δεν είχε κάποιο πρόβλημα θα μπορούσε να καθυστερήσει τον απόπλου του Mega Jet το λιμεναρχείο?? Η απάντηση είναι σίγουρα όχι.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το Mega Jet δεν φαίνεται να βγήκε σαν επένδυση στην εταιρεία και το οικονομικό βάρος της επένδυσης/εκμετάλλευσης του πρέπει να αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δελτιο τυπου της Sea Jets για το κοψιμο του δρομολογιο του Mega Jet προς το Πειραια, που υπαρχει στο εκδοτηριο της εταιρειας στο Πειραια και τη ενεργειες εκανε για τους ατυχους επιβατες του

Η SEA JETS ενημερώνει ότι το Ε/Γ Ο/Γ πλοίο της “MEGA JET” από σήμερα Παρασκευή 14/08 έως και την Κυριακή 30/08/09 έχει τροποποιήσει τα δρομολόγιά του και θα εκτελεί μόνο την γραμμή Κρήτη (Ηράκλειο και Ρέθυμνο) – Σαντορίνη και όχι Πειραιά. Οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια από και προς Πειραιά μπορούν να ακυρώνουν τα εισιτήριά τους χωρίς ακυρωτικά.

Ειδικότερα για τους επιβάτες από Παρασκευή 14/08 έως και Δευτέρα 17/08 έχουν προβλεφθεί τα ακόλουθα:

Παρασκευή 14/08 Θήρα – Πειραιάς

Από Σαντορίνη 12:45 για Μύκονο (άφιξη 15:15) και από Μύκονο με το “SEAJET 2” 17:40 για Ραφήνα (άφιξη 19:50). Για όσους επιβάτες έχουν αυτοκίνητο από Μύκονο με το “SPEEDRUNNER 3” 20:30 για Πειραιά 00:30

Παρασκευή 14/08 Πειραιάς – Θήρα

Αεροπορικώς.

Για όσους επιβάτες έχουν Ι.Χ. με το “PREVELI” 23:59

Σάββατο 15/08 Θήρα – Πειραιάς

Είτε με το “RODANTHI” 10:30 είτε από Σαντορίνη 12:45 για Μύκονο (άφιξη 15:15) και από Μύκονο με το “SEAJET 2” 19:35 για Ραφήνα (άφιξη 21:50)

Σάββατο 15/08 Πειραιάς – Σαντορίνη – Ηράκλειο (αντί Ρέθυμνο)

Με το “KRITI II” 21:00 (έκτακτη προσέγγιση στην Σαντορίνη). Λεωφορείο από Ηράκλειο για Ρέθυμνο

Κυριακή 16/08 Σαντορίνη – Πειραιάς

Από Σαντορίνη 12:45 για Μύκονο (άφιξη 15:15) και από Μύκονο με το “SEAJET 2” για Ραφήνα 17:00-19:10 ή 21:50-23:59. Λεωφορείο για την βραδινή άφιξη στη Ραφήνα.

Κυριακή 16/08 Πειραιάς – Σαντορίνη

19:00 με το “BLUE STAR 1”

Δευτέρα 17/08 Σαντορίνη – Πειραιάς

Από Σαντορίνη 12:45 για Μύκονο (άφιξη 15:15) και από Μύκονο 19:35 με το “SEAJET 2” για Ραφήνα (άφιξη 21:50). Για όσους επιβάτες έχουν αυτοκίνητο από Μύκονο με τα “Speedrunner 3” και Highspeed 4 για Πειραιά.

Δευτέρα 17/08 Πειραιάς – Σαντορίνη

16:00 με το “PREVELI”

Εισιτήρια έχουν ήδη προβλεφθεί και θα παραδίδονται στους επιβάτες στους λιμένες αναχώρησης μιάμιση ώρα πριν τον απόπλου έξω από τα πλοία αντικαταστάτες.

Εχω μια απορια. Οι επιβατες απο τη Σαντορινη πως θα φτασουν στη Μυκονο??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μια ανανέωση στο site της SEA JET ειδικότερα στα δρομολόγια των δυο εκ των τριών πλοίων της εταιρείας δε θα έβλαπτε. Ενώ για το Sea Jet 2 έχει τα δρομολόγια μέχρι τέλος Οκτώβριου, για το Super Jet και το Mega Jet, έχει αναρτημένα τα δρομολόγια μέχρι τέλος Αύγουστου. Το ωραίο είναι ότι ούτε τις προσεγγίσεις στο Πειραιά του Mega Jet δεν έχουν αφαιρέσει.

Πάντως πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη οικονομικά χρονιά για την εταιρεία, γιατί με τα πρόβλημα του Mega Jet δε ξέρω σε πόσα εισιτήρια επέστρεψαν λεφτά στους επιβάτες και τους προώθησαν με δικά τους έξοδα με αλλά πλοία ή αεροπλάνο. Τα συχνά πυκνά προβλήματα του Super Jet αλλά και την ύφεση στους ναύλους για τα ποντοπόρα πλοία της οικογενείας Ηλιόπουλου, σίγουρα θα ήθελαν να ξεχάσουν το γρηγορότερο αυτή τη χρονιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Seajets τα δρομολόγια του Super Jet θα πραγματοποιούνται από τις 21-05-10 έως 26-05-10 από το Flying Cat 3 σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways, με ελαφρώς τροποποιημένα ωράρια αναχώρηση από το Πειραιά στις 08:20 αντί για τις 07:25 και άφιξη στο Πειραιά στις 22:10 αντί για τις 21:45.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

H επίσημη ιστιοσελίδα της εταιρείας: http://www.seajets.gr/ Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια που πρόκειται να πραγματοποιήσουν SEAJET 2,SUPERJET & MEGAJET για την σεζόν του 2011 :rolleyes:

Edited by KAVODORITIS
Link to comment
Share on other sites

ονομασιες των δελφινιων μηπως θυνασαι φιλε μου?

παρατηρησα και κατι τα χρωματα ηταν ιδια με αυτα της σαρονικ ντολφινς υπαρχει καποια σχεση ή τυχαιο?

Link to comment
Share on other sites

Η εταιρεία του Ηλιόπουλου ήταν η SARONIC DOLPHINS

Από ονομασίες είχε ΘΗΣΕΑΣ,ΑΙΓΕΑΣ κ.α. όπου δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή.........

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SEAJETS ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία Seajets θα είναι χρυσός χορηγός στην 1η Σ.Ο.Α.Α. Ανάβαση Ριτσώνας, η οποία θα διεξαχθεί στις 4-5 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων. Ο φετινός αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των σημαντικών οργανωτικών αλλαγών, καθώς για πρώτη φορά εμπλέκεται στη διοργάνωση ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Οι συμμετοχές οδηγών έχουν υπερβεί κάθε προσδοκία και οι θεατές προβλέπεται να ξεπεράσουν τους 20.000. Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι στον αγώνα θα λάβει μέρος ο πολυνίκης πρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Για να βάζει και δεύτερο πλοίο η εταιρεια σημαίνει ότι το Mega jet πιάνει πρωτόκολλο από πληρώτητες. Γνωρίζει καποιος πως πάει από κόσμο; Έπειτα συφέρει την εταιρεία να κρατάει και συντηρεί τα πλοία για 2 μήνες και να κάθονται 10;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...