Jump to content
Shipfriends

Seajets


Recommended Posts

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

TO SEAJETS ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 06-08/05/2016

Η Ελλάδα επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ το 2014, έπειτα από μακροχρόνια απουσία, με επίκεντρο του αγώνα την πόλη του Λουτρακίου όπου φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία το θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Η τελευταία εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το 1968, με την επιστροφή της Ελλάδας στο Πρωτάθλημα να συνοδεύεται από έναν πολύ εντυπωσιακό αγώνα, την πρώτη μέρα σε γρήγορα ασφάλτινα κομμάτια και την δεύτερη στο χώμα.

Το 2015 το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Μ.Α.Ε (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού), ένας αγώνας που έγινε κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, και εντέλει -αν μη τι άλλο- δικαίωσε πολλούς από τους τίτλους του, όπως «σκληρός», «απρόβλεπτος», «δραματικός». 

Οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα για το 2016 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Κανείς δεν ξέρει, πάντως μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το ότι δεν έχει περάσει στο σύστημα τις τροποποιήσεις των δρομολογίων που ζήτησε και πήρε από το τελευταίο ΣΑΣ, όπως το απογευματινό δρομολόγιο για Πάρο - Νάξο - Κουφονήσι - Αμοργό, σίγουρα κάτι ετοιμάζουν αλλά δεν ξέρω τι!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ο Ηλιο έκανε συνεργασία με την Ηellenic στις γραμμές που δρομολογεί τα πλοία της.Γι ΄αυτό και οι αλλαγές στα δρομολόγια των flyingcat 4 &3.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Το έχεις δει κάπου αυτό ή το υποθέτεις λογω των αλλαγών?Γιατι το να βάλουν οι άλλοι απο τη Θεσσαλονίκη δεν έχει να κανει...και ουτε έχουν ανακοινωθει επισημα οι αλλαγές στα δρομολόγια που ειχε αναφέρει ο Π100

Link to comment
Share on other sites

Λόγω αλλαγών και από μερικές πληροφορίες.Ο Ηλιο ήθελε την αποκλειστικότητα φέτος στις Κυκλάδες έναντι της Hellenic,ειδικά στις Δ.Κυκλάδες.Η Hellenic μένει τώρα στις Κυκλάδες με 3 πλοία ενώ ο Ηλιο με 9.Τώρα το αν θα δίνει κάτι ο Ηλιο στην Ηellenic που τους αφίνει την αποκλιστηκότητα δεν ξἐρω.

Link to comment
Share on other sites

αν δεν ειμαστε βεβαιοι για κατι (να ειμαστε απολυτως σιγουροι για τις πληροφοριες μας και οχι οτι ακουμε και διαβαζουμε, καλο ειναι τις υποθεσεις μας να μην τις εμφανιζουμε ως βεβαιοτητα.

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω τα παραπάνω για "συμφωνίες και συζητήσεις" δώσε μου εσύ αυτό να σου δώσω εγώ εκείνο.

Αν λειτουργούσε η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού σωστά ακόμη και οι φήμες ή οι πληροφορίες που λέγονται και γράφονται απο οποιονδήποτε είναι αρκετές ώστε να ερωτηθούν οι εταιρείες για τις φήμες αυτές. Ολες αυτές οι επιτροπές, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, έχουν απίθανες ελευθερίες ελέγχων βάσει των κανονισμών τους.

Ας το έχουμε υπ΄όψιν μας οι φίλοι καραβολάτρες.        

Link to comment
Share on other sites

Και οχι μονο αυτο , αλλα θα ηταν απίστευτο να συνεργαστούν οταν ειναι και ανταγωνιστές σε πολλά σημεία και ειχε γινει οτι ειχε γινει το 2012

Link to comment
Share on other sites

Λογικό αφου το ονομά του ήταν BET-ico :lol:

Σωστοοοος !!!! Επισης,μάλλον στο πλαίσιο των...αμοιβαίων κινήσεων στην Ραφήνα θα παραμείνει το superjetακι (η το sea) και δεν θα μπει ογ. ...Αλλα ακομα ειναι νωρις να ξερουμε.. Edited by valencay
Link to comment
Share on other sites

Σωστοοοος !!!! Επισης,μάλλον στο πλαίσιο των...αμοιβαίων κινήσεων στην Ραφήνα θα παραμείνει το superjetακι (η το sea) και δεν θα μπει ογ. ...Αλλα ακομα ειναι νωρις να ξερουμε..

Γνωρίζουμε γενικά για το που προσδιορίζουν να πάει το Champion jet 2,επειδή όπως φαίνεται και από το όνομα είναι το αγαπημένο μου

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν...Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουμε Αποδρομολογιση του paros jet από την Ραφήνα από 1 Ιουνίου μέχρι 1 Οκτωβρίου (την περίοδο που ζήταγε δλδ) .Το μόνο ερωτηματικό είναι το Master jet το απόγευμα.Πάντως,ΑΥΤΉΝ την στιγμή, οι πιθανότητες είναι σαφώς στο να υπάρχει μόνο jetακι

Edited by valencay
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Και αυτο που ρωτάει ο cj2 απο πάνω και με το οτι οπως φαίνεται το Terajet θα συνεχίσει τα "προσφυγικά" ,πως θα παίξουν μπάλα τα seajetοπλοια τελικά?

Θυμάμαι ειχε γράψει ο Π100,πριν κάποιους μήνες κάτι αλλα δε το βρίσκω ώστε να κάνουμε την αντιπαραβολή

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...