Jump to content
Shipfriends

Seajets


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MYKONOS FOR A NIGHT BY SEAJETSΈχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στην Αθήνα και θέλεις να ξεφύγεις, έστω για ένα βράδυ?

Quote

Σου περνάει η Μύκονος από το μυαλό και αρχίσεις να ψήνεσαι αλλά… τώρα σκέφτεσαι, άντε να βρω δωμάτιο στη Μύκονο τελευταία στιγμή και σε τι τιμή! Η Seajets σε βγάζει από αυτή τη σκέψη, δίνοντας σου την ευκαιρία να πας στην Μύκονο, να παρτάρεις όσο θες και το καλύτερο…? Μετά τις 4 μπορείς να κοιμηθείς στην καμπίνα του πλοίου που θα σε περιμένει στο λιμάνι μέχρι το πρωί και για όλο το ταξίδι της επιστροφής.

Αναχώρηση από Ραφήνα – 16:30

Κλείνεις τα εισιτήρια σου με το Aqua Blue το οποίο αναχωρεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Ραφήνα. Το Πάρτι ξεκινά με την επιβίβαση σου καθώς στο χώρο διασκέδασης του πλοίου σε περιμένουν Hot μουσικές από τον DJ! #yesplease (Εναλλακτικά μπορείς να πας στην καμπίνα σου και να είσαι όσο πιο ξεκούραστος γίνεται στη Μύκονο).
Διασκεδάζεις στο πλοίο και φτάνεις Μύκονο… 

Άφιξη στη Μύκονο

Έφτασες στην Μύκονο με την πιο ευχάριστη διάθεση και την καλύτερη ώρα, την ώρα που το πάρτι βρίσκεται στο ξεκίνημα του. Έχεις στη διάθεσή σου ελεύθερο χρόνο να κάνεις όοοοοτι σε ευχαριστεί, να περπατήσεις στα πλακόστρωτα σοκάκια, να χορέψεις , να ακούσεις τις μουσικές που σε εξιτάρουν και να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ με τη παρέα σου. 
Από τις 4 και μετά να ξέρεις πως το Aqua Blue θα είναι εκεί και θα σε περιμένει… η καμπίνα σου και το κρεβάτι θα είναι ήδη έτοιμα να σε υποδεχθούν.  

Αναχώρηση από τη Μύκονο – 06:35

Το Aqua Blue αναχωρεί για Ραφήνα, εσύ και η παρέα σου κοιμάστε… και εμείς σας ταξιδεύουμε ;)

Ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα βήματα για την κράτηση σου και έφυγες για Μύκονο!

Επίλεξε στην μηχανή αναζήτησης→αναχώρηση από Ραφήνα προς Μύκονο

Διάλεξε όποια ημερομηνία σε βολεύει να ταξιδέψεις, το δρομολόγιο πραγματοποιείται κάθε Τρίτη & Πέμπτη. Προσοχή : πρέπει να επιλέξεις και την ημερομηνία επιστροφής δηλαδή Τρίτη με Τετάρτη ή Πέμπτη με Παρασκευή.

Συμπλήρωσε τον αριθμό των ατόμων που θα ταξιδέψετε παρέα και στη συνέχεια πατάς αναζήτηση.

Επίλεξε για το ταξίδι σου το Aqua Blue στην αναχώρηση και στην επιστροφή.

Στην επιλογή θέσεων πρέπει να επιλέξεις την κατηγορία Α2 – 2 BERTH OUT.

Έφτασες στο τελικό στάδιο, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, προχωράς σε πληρωμή και η κράτηση σου πραγματοποιήθηκε! Have fun

Extra Info: Κατά την άφιξη σου στο πλοίο, ανάλογα και με τον αριθμό των φίλων σου θα σας παραχωρηθεί ο αντίστοιχος αριθμός καμπινών. 

 

Link to comment
Share on other sites

195€ για δύο άτομα, εξόρμηση μερικών ωρών στην Μύκονο, δεν το λες και καλή ιδέα. Θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τιμή αντί να πουλάνε 65 ευρώ την καμπίνα στο κατέβασμα, ή να σου δινουν επιλογή να χρησιμοποιησεις κατάστρωμα στο κατέβασμα. 

Επίσης στο σύστημα δεν δέχεται φυσικά και εκπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, polmyt said:

Κατι που ακουσα αλλα δεν ξερω αν ισχυει ειναι οτι η Seajets δεν πουλαει εσκεμενα ολο το γκαραζ για δυο λογους.Ο πρωτος εχει να κανει με την ταχυτητα η οποια και σε αυτο το ταχυπλοο επηρεαζεται αμεσα απο το ποσο φορτωμενο ειναι.Ο δευτερος ειναι για να μην υπαρχει μεγαλη καθυστερηση στα λιμανια και χανεται το πλεονεκτημα της ταχυτητας.

Με το πλοιο δεν εχω ταξιδεψει αλλα εχω ακουσει απο φιλη που ταξιδεψε οτι ειναι πραγματι τρομερα γρηγοροι στα λιμανια.Γινονται ανακοινωσεις ωστε να κατεβει ο κοσμος στο γκαραζ απο νωρις οποτε ο περισσοτερος κοσμος μαζευται και βγαινει γρηγορα,ενω το ιδιο γρηγορη ειναι και η επιβιβαση.Σε αυτο το θεμα το πληρωμα του πλοιου δουλευει ρολόι

 

1 hour ago, pie said:

Στα ενδιάμεσα λιμάνια οι ανακοινώσεις γίνονται αρκετά πριν την άφιξη στα λιμάνια. Η αποβίβαση των επιβατών γίνεται  από τις εξόδους στο πλώριο σαλόνι(έχει αντίστοιχες σκάλες με του Highspeed4) και μέσω του γκαράζ οδηγείτε ο κόσμος προς την έξοδο. Το γκαράζ όντως δε πωλείται όλο. Λίγο η ταχύτητα?(Σε όλα τα Austal όταν είναι με γεμάτο γκαράζ, η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα)Λίγο οι αποσκευές? Λίγο η φορτοεκφόρτωση? Κάτι απ'όλα. Γενικά η seajets σε όλα της τα ταχύπλοα έχει αυτή τη τακτική. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που τα γεμίζουν μέχρι τον καταπέλτη.

αυτα που αναφερετε παντως, ειναι υπερ και οχι κατα της seajets

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, HIGHSPEED 6 said:

Συμφωνω με τον @proud_ionian ! Η κατάσταση με το super express ειναι οτι δεν τηρεί επ ουδενι τα δρομολόγια του όντας υπολογισμένα με πλασματική ταχύτητα ! Επισης αναφορικα με την ταχύτητα των ταχύπλοων ισχει οτι τε τελευταία χρονια ο μέσος όρος εχει πέσει αλλα εξαρτάται και απο την εταιρία που θα επιλέξεις ! Υπάρχουν επιλογές που δικαιολογούν ταχύτητα και τιμή, πηγαίνοντας με υψηλή ταχύτητα  ( Highspeed 4, champion jet 2, sifnos jet, Santorini palace, Tera jet , Worldchampion jet, super jet, seajet 2, flying cat 3/4.. ) και υπάρχουν και κάποια αλλα  που ειναι στο όριο των 30..

Όσο για τη seajet σιγά σιγά φτιάχνει Στολο που μπορεί να ποντάρει σε 5-6 ταχύπλοα που μπορούν να πιάνουν σταθερά πάνω απο 30+ Και ακόμα δεν έχουν προστεθεί το αδερφό του Tera Jet και το Power Jet 

Τελικά θα δρομολογηθεί το αδέρφι του Tera jet; Νόμιζα ότι βγήκαν οι μηχανές του.

Link to comment
Share on other sites

Η sea jet ειναι η πρωτη φορα φετος που εχει δειξει οτι μπορει να ανταπελξεθει στις αναγκες του αιγαιου σταθερα κ σοβαρα!!!εαν καταφερει κ εξαλειψει κ τις εσωτερικες παοθογενειες θα γινει δυναμη στα ταχυπλοα γιατι ακομα δεν εχει γινει...δεν ειναι σαν την hsw του 2000 με 2006 ας πουμε θελει δουλεια ακομα κνστο γραφειο κ στα πλοια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Μπορεί να υπάρχουν αυτά τα νομικά μπλεξίματα για τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο με τα φορτηγά της οικογένειας του. Αλλά σε αντίθεση με την ακτοπλοϊκή δραστηριότητα έχουμε τη προσθήκη ακόμα ενός ταχύπλοου στο στόλο της Seajets.

Edited by Nick the Greek
link
Link to comment
Share on other sites

Και για να είμαστε και δίκαιοι Παναγία μου, φέτος σε επίπεδο αξιοπιστίας, βλαβών και γενικότερης εικόνας της εταιρείας, πιθανόν να ήταν και το καλύτερό τους καλοκαίρι από καταβολής. 

Link to comment
Share on other sites

Η φετινή σεζόν της εταιρίας  θα μπορούσε να θεωρηθει κατά τη γνώμη μου η καλύτερη μιας και αρκετά  πλοία της εταιρίας  είχαν μηδενικές βλάβες, καλές πληροτητες  και σταθερά στα ωράρια τους... Ειδικα φέτος το Caldera Vista  έβαλε τα γυαλιά σε πολλά άλλα ταχύπλοα, καθημερινα ανεβενε στα 29-30 μίλια και στο κατεβασμα μέχρι και 32 μίλια(κατι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια ). Eλπιζω να συνέχισει έτσι και στην επόμενη σεζόν!!

ΥΓ: να προσέξει λίγο το Champion Jet 2😁

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπάρχει κάποια ενημέρωση εδώ από τους φίλους πόσα και ποιά πλοία της Seajets θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι του 2020;

Θα έχουμε και τα 2 (νέα): Οcean Flower 2 & Power Jet;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εάν δεν κάνω λάθος αυτά φοράνε τις 

MTU 12V 396

Max rpm 2000

Διαμετρος/Διαδρομή 165/185

Κυβισμός σε λίτρα 47.5

Διαστάσεις σε mm 2535x1525x1695 

Βάρος σε KG 4900

Κοστος ανταλλακτικων... Ανεκτίμητο 😂

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Κάνοντας μία ανακεφαλαίωση στο στόλο της SEAJETS:

ENEΡΓΑ ΠΛΟΙΑ :

1) ΤΕRAJET

2) WORLD CHAMPION JET

3) CHAMPION JET 1

4) CHAMPION JET 2

5) MEGA JET

6) NAXOS JET

7) PAROS JET

8) CALDERA VISTA

9) SIFNOS JET

10) ANDROS JET

11) SUPER JET

12) SEAJET 2

13)  AQUA BLUE

14) AQUA JEWEL

ANENEΡΓΑ:

15) ΤΑLATON

16) HSC CAT

17) HIGH SPEED JET

18) CAPRICORN

19) SWIFT 1 (BOMBAΡΔΙΣΜΕΝΟ)

20) POWER JET (ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ & MAΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020)

21) RAPIDLINK JET ή ΟCEAN FLOWER 2 (TΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ)

ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ:

22) CAT I (ΠΡΩΗΝ ΑΛΚΥΩΝΗ)

23) CALLI P. 

 

Εάν ξεχνάω κάποιο διορθώστε με !!!

 

 

Edited by Takisg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...