Jump to content
Shipfriends

Seajets


Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν πηρε το ματι μου πουθενα τον καπτα Γιαννη τον Βουτσελακο....αποτελει βεβαιως παρελθον απο την εταιρεια,αλλα γιατι να μην βραβευτει,οταν αυτος αμεσα εκανε τις απαραιτητες ενεργειες την τραγικη εκεινη βραδια ??....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Seajets ακόμα δεν έχει ανεβάσει τους πίνακες των δρομολογίων της για τη φετινή σεζόν στη σελίδα της. Ενώ κάποια στιγμή ας αφαιρέσει το Talaton από τη λίστα των πλοίων της και να προσθέσει το Worldchampion Jet

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

To WC Jet ίγουρα δεν παίζει να δρομολογηθεί απο Πειραιά ; ( ξέρω οτι ειναι δηλωμένο Ραφήνα αλλα seajets ειναι αυτή ! 

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Οπότε λογικά Champion 2 από Ηράκλειο και Tera ραφηνα;Άραγε με την Πάρο Ιο Σαντορινη τι θα γίνει θα μπει το HHS;(ελπίζω όχι πρωταπριλιάτικο...)

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Από τα πλάνα που είχε αναρτήσει η Sea Jets για τα ταχύπλοα νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στα πλοία που θα κάνουν τα δρομολόγια της Sea Jets. Ένα πιθανό line up θα μπορούσε να είναι το έξης.

Το Champion Jet 2 θα είναι το βασικό πλοίο από Κρήτη για Κυκλάδες (Σαντορίνη Νάξο Μύκονο) αντί για το Champion Jet 1 (αυτό το θεωρώ σίγουρο)

Το Worldchampion Jet από Πειραιά για Σύρο Μύκονο Νάξο Σαντορίνη, αντί για το Champion Jet 2 (αυτό το θεωρώ σίγουρο)

Το Paros Jet ή το Aqua Blue το πρωί από Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο Πάρο Νάξο, αντί για το Worldchampion Jet, άσχετα εάν θα δηλώσει το Power Jet σε επόμενο ΣΑΣ

Το Naxos Jet το απόγευμα από Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο, αντί για το Paros Jet.

Το Andros Jet σαν δεύτερο πλοίο από Κρήτη για Κυκλάδες (Σαντορίνη Ίο Πάρο), αντί για το Mega Jet, που θα πάει στις Αζόρες

Το Super Jet το απόγευμα από Πειραιά για Σέριφο Σίφνο Μήλο Φολέγανδρο Σαντορίνη Io, αντί για το Naxos Jet

Το Tera Jet από Πειραιά για Πάρο Ίο Σαντορίνη

Το Sea Jet 2 από Πειραιά για (Σέριφο) Σίφνο Μήλο Φολέγανδρο Σαντορίνη Κατάπολα Κουφονήσια και θα συνεχίσει το δρομολόγιο όπως πέρυσι αντί για να κάνει τη προέκταση το Super Jet.

Νομίζω ότι δεν θα γίνουν αυτά τα δρομολόγια τελικά

Το Sifnos Jet από Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο Πάρο Ίο Σαντορίνη

Το Andros Jet από Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο Νάξο Πάρο Σίφνο

Το Super Jet από Μήλο για Σίφνο Πάρο Νάξο Μύκονο Νάξο Κουφονήσια Κατάπολα (σαν ενδοκυκλαδικο δρομολόγιο)

Link to comment
Share on other sites

Εγω να ξέρεις οτι ήδη πανηγυρίζω για το Worldchampion Jet! Με είχε χαλάσει πολυ η επικείμενη δρομολόγηση του απο Ραφήνα δεδομένων των δυνατοτήτων του ! Το πιο δυνατό σου χαρτί το βάζεις απο Πειραιά ( χωρίς να σημαίνει οτι στη Ραφήνα θα πρέπει να μπει σαβούρα ) 

Υ.Γ τα παραπάνω με όλο το σεβασμό για τους φίλους που ταξιδεύουν απο Ραφήνα .. Το power δεν θα ταξιδέψει ούτε φέτος ε ; 

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα δεν βαζεις κ τα 2 καλα σου πλοια απο το  πειραια κ στα σχεδον ιδια νησια!η μπορεις να βαλεις το  tera παρο ναξο ιο σαντορινη οπως εκανε ο Κεντερης το 06 κ ειχε σαρωσει για 40 μερες

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι στα ίδια νησιά!! Το Worldchampion Jet θα κάνει Σύρο Μύκονο Νάξο Σαντορίνη και το  Tera Jet θα κάνει Πάρο Ίο Σαντορίνη (προσπαθεί να βγάζει το δρομολόγιο με ένα πλήρωμα)!! Επιπλέον το Αίολος Κεντερης πήγαινε με φουλ γκάζια και έκανε το δρομολόγιο Πειραια Πάρο Νάξο Σαντορίνη σε 10 ωρες.

Link to comment
Share on other sites

Το Power Jet το έχω 100% ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει φέτος!! Για το Σίφνος Τζετ κατά 85% δεν πρόκειται να ταξιδέψει ούτε και αυτό. Λένε ότι θα το φτιάξουν αλλά πάντα κρατάω μικρό καλάθι σε με το συγκεκριμένο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως απο γνωστό μου που κατα καιρούς περνάει και απο τα 2πλοία μου ειχε πει πως θελει να τα δουλέψει και τα 2 πλοια φέτος,αλλα ειδικότερα το Σίφνος!!

Link to comment
Share on other sites

η σελίδα νεα Κάρυστος στο Facebook, έχει εικόνες από την συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης της seajet, ο οποίος παραβρέθηκε στην Κάρυστο, -έφτασε με ελικόπτερο στα χρώματα της εταιρειας- ύστερα από κάλεσμα  του δημαρχου, για την δρομολόγηση καταμαράν από Ραφήνα για Κάρυστο-ανδρο-τηνο-μυκονο. 

Link to comment
Share on other sites

τωρα φτανει το champion jet 2 στη μυκονο και το champion jet 1 απο το μαγαλο σαββατο θα ξεκινησει ρεθυμνο σαντορινη και μεσα στον ιουνιο η στον ιουλιο το champion jet 2.

 

το superjet και το seajet 2 θα κανουν το δρομολογιο πειραια τινος μυκονος ναξος σαντορινη παρος πειραια. το champion jet 1 kαι to champion jet 2 και το mega jet θα κανουν το δρομολογιο ηρακλειο σαντορινη ιος παρος ναξος μυκονος συρος τινος συρος μυκονος ναξος παρος ιος σαντορινη ηρακλειο. το paros jet θα κανει το δρομολογιο ραφινα ανδρος συρος ανδρος ραφινα.το superjet και to seajat 2 to δευτερο τους δρομολογιο θα ειναι πειραια σεριφο σιφνο μηλο φολεγανδρο ιο σαντορινη αμοργος κουφονησσι ναξος μυκονος. το champion jet 1 και το champion jet 2 και το mega jet θα κανουν το δρομολογιο ρεθυμνο σαντορινη ναξος μυκονος ναξος σαντορινη ρεθυμνο. το tera jet θα κανει το δρομολογιο πειραια παρος ιος σαντορινη ιος παρος πειραια. το world champion jet και to sifnos jet το δρομολογιο ραφινα τινος μυκονος παρος ναξος ιος σαντορινη ιος ναξος παρος μυκονος τινος ραφινα. το aqua jewel kαι to andros jet θα κανουν το δρομολογιο λαυριο κεα κυνθος συρος ανδρος τινος παρος αναφη σαντορινη θηρασσια ιος σικινος φολεγανδρος ναξος μυκονος δονουσσα αμοργος αγκιαλι αμοργος καταπολα κουφονισσι σχινηνουσσα ηρακλεια. το aqua blue θα κανει το δρομολογιο ηρακλειο σαντορινη παρος ναξος μυκονος τινος συρος ανδρος σκιαθος θεσσαλονικη.  σε καποια δρομολογια εχω της γνομες μου παντος αυτα ειναι τα δρομολογια της seajets 2019.

 

οχι στο ρεθυμνο σαντορινη ναξος μυκονος το θυμηθηκα ρεθυμνο σαντορινη ιος παρος ναξος μυκονος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...