Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ανεκτέλεστο παρέμεινε το χθεσινό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» :eek: :eek: λόγω μηχανικής βλάβης κατά την διάρκεια χειρισμών απόπλου. Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο τη 19:30 χθες από Λαύριο για Ψαρά-Σίγρι-Λήμνο. Τι πρωτότυπο να πάθει ζημία το «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ»!!!

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Είναι η τρίτη βλάβη που παθαίνει μέσα στο 2005. :eek::D:D

Οι άλλες δύο ήταν:

1) Στις 31/1 στην αριστερή κύρια μηχανή με 4 επιβάτες και

2) Στις 12/2 στον εργάτη της άγκυρας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χθες το μεσημέρι το Ε/Γ-Ο/Γ "ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ" :eek::eek: Ν.Π. 9282 κατέπλευσε στο Λαύριο, εκτελώντας το δρομολόγιο Αγ. Ευστράτιος-Λαύριο.

Σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του πλοιάρχου παρουσιάστηκαν βλάβες στις μηχανές του πλοίου. Από Λιμενική Αρχή Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και επιθεώρησης από ΤΚΕΠ λιμένα Λαυρίου.

Βλάβη Νο: 4!!! Το βλέπω αδιαφιλονίκητο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!! :eek::D

Link to comment
Share on other sites

Α κατάλαβα μέχρι τώρα χάλαγαν με την σειρά πρώτα η μία και μετά η άλλη ενίοτε και οι ηλεκτρογεννήτριες τώρα έπιασαν και χαλάνε και οι δυο μαζί.

Τι γίνεται ρε παιδιά?

Πως αφήνουν και ταξιδεύει αυτό το βαπόρι?

Ολο το ημερολόγιο του είναι βλάβες και πόσες μικροβλάβες θα έχει πάθει που αποκρίπτονται.

Πότε θα μείνει καραβοφάναρο καμιά μέρα μεσοπέλαγα :):mad:

Link to comment
Share on other sites

Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π 9282, λόγω διαπίστωσης παρατηρήσεων μηχανολογικού τομέα, μετά από προγραμματισμένη επιθεώρηση του Κλάδου Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων.

Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο τη 18:00 σήμερα από Λαύριο για Αγ.Ευστράτιο-Λήμνο-Αλόννησο-Σκόπελο-Σκιάθο-Βόλο.

Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι του Λαυρίου μέχρι την αποκατάσταση των παρατηρήσεων και επιθεώρησή του.

Εδώ τι πρόστιμο θα βάλουν??

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα φυσικά, γιατι η ΣΑΟΣ θα μας "φοβίσει" ότι θα αφίσει τα νησιά της άγονης χωρίς την εξυπηρέτηση αυτού του βασιλοβάπορου.. :D

Αλωστε τι ΝΟΝΑ ΜΑRY, τι QUEEN MARY!

Link to comment
Share on other sites

Φανταστείτε για να το σταματήσει η επιθεώρηση σε τι κατάσταση έχει περιέλθει.Εδώ πάθαινε την μία βλάβη πίσω από την άλλη και το αφήναν να ταξιδεύει. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε τη Τριτη 21/06 το πρωί το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π. 8282 ενώ έπλεε έξωθεν λιμένα Σκοπέλου εκτελώντας δρομολόγιο για Αλόννησο-Σκόπελο-Σκιάθο-Βόλο, με 68 επιβάτες, όλοι καλά στην υγεία τους.

Το πλοίο αδυνατώντας να προσεγγίσει το λιμένα Σκοπέλου, συνέχισε το δρομολόγιο του για λιμένα Βόλου με τη λειτουργία της αριστερής μηχανής.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου επετράπη τη Πεμπτη 23/6 ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π. 9282 μετά από επιθεώρησή του από ΤΚΕΠ Βόλου και προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Βλάβη νούμερο : 5!!! + 1 απαγόρευση απόπλου λόγω ελλείψεων!!! Όποτε μας κάνουν 6!!!

Link to comment
Share on other sites

Μην μας κλέβεις Παναγία.

5 είναι οι βλάβες, τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Τα σοβαρά μετράμε εδώ πέρα. :D

Μπορεί να είναι 5 οι βλάβες αλλά δε παύει να είναι 6 δρομολόγια που ακυρώθηκαν εκτάκτως όποτε ταλαιπωρήθηκαν οι άνθρωποι που είχαν την έμπνευση :D:D να ταξιδέψουν με τη Νονά Μαίρη!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Νέο ρεκόρ! Το πλοίο ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό! Δύο βλάβες σε ένα 24ωρο.

ΥΕΝ

15/7/2005

Από τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π. 9282 λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσίασε την 17:00 κατά την διάρκεια προετοιμασίας για απόπλου, με 272 επιβάτες. Μετά από αποκατάσταση της βλάβης και επιθεώρησης από ΤΚΕΠ λιμένα Λαυρίου επετράπη την 18:45 ο απόπλους του πλοίου για Άγιο Ευστράτιο-Λήμνο.

Και καπάκι:
ΥΕΝ

16/7/2005

Σήμερα το απόγευμα ο πλοίαρχος του το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π.9282, λίγο πριν τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Κύμης, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Κύμης, ότι έχει παρουσιασθεί βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου. Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κύμης προερχόμενο από Λήμνο-Αγ.Ευστράτιο με 81 επιβάτες, ενώ από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και επιθεώρησής του.

EDIT

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΕΝ

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέχεια ενημέρωσης για το ‘ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ’

Από τη Λιμενική Αρχή Κύμης επετράπη η συνέχιση πλόων του Ε/Γ Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» Ν.Π. 9282, μετά την αποκατάσταση της βλάβης και επιθεώρησης από Τ.Κ.Ε.Π.

Από το ΑΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Άρα φτάσαμε τις επτά βλάβες!!! Εντωμεταξύ ήμουν τη Παρασκευή στο Λιμάνι του Λαυρίου και το είδα που φόρτωνε το μεσημέρι!! Και είχα πολλά χρόνια να το δω από κοντά, και με έπιασε το κάτι της!! Μου φαίνεται ότι με είδε και τρόμαξε και για αυτό έβγαλε δυο ζημίες!!

Link to comment
Share on other sites

Υποθετω οτι σαν συνεχεια των βλαβων που αναφερατε, το πλοιο εθεαθη στις 0600 το πρωι χτες να αναχωρει απο τον Αγιο Κωνσταντινο για Σκιαθο με καθυστερηση μολις 6 ωρων συμφωνα με το προγραμμα του, που προεβλεπε αναχωρηση στις 2355 το βραδυ της Κυριακης. Μου θυμιζε πραγματικα νοσταλγικες στιγμες Μιλενα και Νταλιανα στα πρωτα τους χρονια στην Ελλαδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα,μετά τα ΡΟΜΙΛΝΤΑ και ΡΟΔΑΝΘΗ.

Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή???

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βλάβη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο

Ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου, ότι το πλοίο του έχει πρόβλημα στην αριστερή κύρια μηχανή και συνεχίζει τον πλου του με μειωμένη ταχύτητα. Το πλοίο, με 160 επιβάτες, εκτελούσε το δρομολόγιο από Λήμνο για Άγιο Ευστράτιο-Λαύριο όπου αναμενόταν να καταπλεύσει στις 06.45.

Μετά από εκτίμηση του πλοιάρχου, ότι δεν είναι ασφαλής η προσέγγιση στο λιμάνι του Λαυρίου, λόγω των επικρατούντων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο κατευθύνεται στο λιμάνι του Πειραιά όπου θα προσεγγίσει με τη βοήθεια ρυμουλκών.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ» έχει προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα την 17.00 από Λαύριο για Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο - Κύμη - Αλόννησο - Σκόπελο - Σκιάθο - Βόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι να ταξιδέψουν με το παραπάνω πλοίο, παρακαλούνται να επικοινωνούν με την εταιρία ΣΑΟΣ στα τηλ. 210-6250000 και 210-4293420-1 ή τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου 22920 -25249.

Από το ΑΠΕ.
Link to comment
Share on other sites

Γενικα σημερα οσοι ηθελαν να παν διακοπες σε καποια μικροτερα νησια , τη πατησαν , μαζι τους ομως και τα νησια .....

Μιλουσαμε για 20 μερες σαιζον και τελικα για καποια νησια ισως και να μην υπαρξει καν

ΝΤΡΟΠΗ που αφηνουν τετοια πλοια να ταξιδευουν . Και το εννοω....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...