Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

8 minutes ago, Strofalos said:

Σε κάνα-δυο χρόνια, με σημαντική επίδραση και της πανδημίας βεβαίως βεβαίως, το βλέπω να βγαίνει στο σφυρί. 

Kαθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια :D Παλι καλα που φετος βαλατε την πωληση του σε οριζοντα 2ετιας :D

Και φυσικα,αυτο το πλοιο δεν τους"ελαχε",οι ιδιοι το πηραν στα πλαισια μιας συμφωνιας που εγραψαν παλι οι ιδιοι...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

να ρωτησω κατι τους φιλους μινωολογους grimaldoλαγνους:wub:, αν γνωριζουν;

υποτιθεται οτι η σκαντζα των παλατιων του ηρακλειου, εγινε λογω των περισσοτερων γραμμικων μετρων στο γκαραζ.

υπαρχει περιπτωση να δουμε και καποια αλλη κινηση απο πλευρας του ομιλου, οπως πχ καθοδο ενος απο τα eurocargo στην κρητη, οταν ερθουν τα eco στην αδριατικη;

pls μονο αν ξερει καποιος οχι σεναρια ;) 

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν ειναι ουτε σεναριο,αλλα ουτε και επισημη πληροφορια σε οριζοντα 3-4 ετων(αφου ερθουν τα eco και τα νεα Ro/pax της Finnlines τα οποια με τη σειρα τους θα απελευθερωσουν Star class πλοια απο τη Βαλτικη για το νοτο βλ.Europalink)πιστευω οτι θα δουμε τα Cruise στην Κρητη.Eurocargo και Ro/pax ταυτοχρονα δεν σηκωνει η αγορα.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
53 minutes ago, Strofalos said:

Ρε παιδιά, με τέτοια κίνηση τον συμφέρει τον Μανωλιό να φεύγει το πλοίο του από το Ηράκλειο για τα Χανιά (με τέτοια ταχύτητα κιόλας) και να μην μπαίνει μέσα?? (Γιατί για κέρδος ούτε για αστείο). Τόσα παίρνει ο Σκοπελίτης για Μικρές Κυκλάδες..! 

Και δε νομίζω οι περιληπτικές τις άλλες μέρες να έχουν τρελή διαφορά από την παραπάνω... 

Μάλλον για λόγους παρουσίας γίνεται και επίσης λογικά θα έχει συμφωνίες με μεταφορικές. Δε νομίζω ότι γενικότερα έχει κίνηση λόγω λοκντάουν. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό κάποτε θα τελειώσει. Αν αφήσει τη γραμμή τώρα που έχει κάνει μια Α πελατεία, θα τους χάσει και αυτούς. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να ξαναμπεί αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Mike18 said:

Εδωω ταιριάζει η φράση "λεφτά υπάρχουν" 

Δεν είναι η φράση αυτή που χαρακτηρίζει την κατάσταση. Ειπώθηκε και στο παραπανω ποστ τι συμβαίνει πραγματικά.

Επιπλέον, οι Μινωικές επιχείρησαν πρώτες το 2018 μία τέτοια δρομολόγηση η οποία σταδιακά πέτυχε και ειδικά τωρα είναι χρήσιμη.

Τα πλοία τους στα τριγωνικά έχουν πάντα πληρότητα στα γκαραζ, άλλωστε επιβάτες τώρα δεν ταξιδεύουν έτσι κι αλλιώς πέραν των εξαιρέσεων. Συνεπώς ούτε μέσα μπαίνουν. Και φυσικά έχουν και μία επιδότηση που τρέχει, και η οποία καλύπτει την οποιαδήποτε χασούρα.

Link to comment
Share on other sites

Εκανε τριγωνικα και πριν την επιδοτηση και θα κανει και μεχρι το Πασχα με 'η χωρις αυτη οποτε μην αγχωνεται κανεις για το κατα ποσο επηρεαζεται ο..παγκοσμιος τζιρος του Μανωλη απο τα Χανια!!

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
5 hours ago, MILTIADIS said:

Φαινεται οτι κλειδωνει αυτο που γραψαμε παραπανω και απο μερα σε μερα θα ανακοινωθουν τα δρομολογια.

3 πρωην Ελληνικα πλοια επιστρεφουν ανελπιστα στα μερη μας στα μπλε.

 

Κάτι το οποίο θα σημάνει και την απουσία του σινιάλου των Μινωικών από την Αδριατική μετά από δεκαετίες. Αλλά και την πρώτη του παρουσία στη Σαρδηνία.

Link to comment
Share on other sites

Μην ειστε σιγουροι οτι θα απουσιαζει εντελως ο πριγκιπας απο τα "νεα" πλοια που θα ερθουν(δεν αναφερομαι στο bonaria)καθως στο navi λενε οτι εμφανισιακα πιθανον να υπαρξει καποια παραλλαγη που να παραπεμπει με εμφανη τροπο και στους 2.

Link to comment
Share on other sites

Madonna mia τι θα δούμε.... Αν ειναι Europalink φάση καλυτερα να μη το γραψουν καθολου!

τον πριγκηπα να το στειλει στη Μαλτα να μπει στο Φαιστος :P 

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν εννοουν κατι τετοιο γιατι εκτος των αλλων δεν χωραει και να γραφτει ετσι οπως ειναι τωρα τα σινιαλα.Στο φουγαρο ισως μπει ο πριγκιπας σε μπλε φοντο.

Link to comment
Share on other sites

Το αν θα βάλουν κόκκινο πρίγκηπα σε μπλέ φόντο ή τον Πρίγκηπα να κρατάει ένα G με τουλίπες, μου φαίνεται δευτερεύον. Πάντως μια εταιρεία που δε μας έχει συνηθίσει να ξοδεύει χρήματα σε άσκοπες αλλαγές σινιάλων και φιοριτούρες, για να μπαίνει σε διαδικασία να κάνει ακριβώς αυτό, μάλλον είναι μια κίνηση/κατάσταση που δεν την θεωρούν προσωρινή. Κι αυτό συνάγεται σαν συμπέρασμα επίσης από το ότι δεν περιμένουν καν να δούν αν θα επιβιώσει η Moby/Tirrenia, ακόμη κι αν επιβιώσει θέλουν να την γονατίσουν με τον ανταγωνισμό.

 

Μιλτιάδη, θεωρείς πως και η ναυπήγηση 2 mega roros από αυτά του Jinling για την Αδριατική, μπορεί να έχει να κάνει με την απόφαση για τη σκάντζα?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στην εποχή της τρομοκρατίας των συνδικάτων πλέουν οι Μινωικές Γραμμές

Quote

Την πολιτική της έντασης και επίθεσης στο σωματείο των εργαζομένων, έχει επιλέξει η εργοδοσία των Μινωϊκών Γραμμών, θυμίζοντας πρακτικές μιας άλλης εποχής, αυτές της τρομοκράτησης και του εκφοβισμού.

Μόλις τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, αναφερθήκαμε στην ανάλγητη και αντεργατική πρακτική των Μινωϊκών Γραμμών, όταν έκανε τις 14 μαζικές αναιτιολόγητες μαζικές απολύσεις εργαζομένων και μιλήσαμε «για σκληρό, απάνθρωπο και αντεργατικό προφίλ, για δείγμα αμείλικτης πολυεθνικής εργοδοσίας, με πρόσωπο στυγνό και αντικοινωνικό, που πετά στο δρόμο εργαζόμενους, οι οποίοι για χρόνια ολόκληρα έβαλαν πλάτη για την ανάπτυξη της εταιρείας».

Η εργοδοσία και μετά τις μαζικές απολύσεις, αποκλειστικά μελών του σωματείου, συνέχισε στην ίδια γραμμή του εκφοβισμού και των απειλών, να υλοποιεί τη μεθόδευση για μείωση του αριθμού των μελών του σωματείου. Με απειλές και τρομοκρατία, οδηγούσε σε παραίτηση μέλη του σωματείου, για να φτάσουμε στο απίστευτο φαινόμενο, να ενημερώσει η ίδια, με ανακοίνωσή της στους εργαζόμενους , ότι ο αριθμός των μελών του σωματείου έχει μειωθεί και ότι το σωματείο δεν συγκεντρώνει το απαιτούμενο αριθμό που απαιτείται και διαλύεται.

Πρόκειται για πρωτοφανές αντισυνδικαλιστικό σκηνικό που δεν αφορά μόνο το σωματείο της επιχείρησης, αλλά όλο το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.

Η εταιρεία δρα σαν να βρίσκεται σε μια χώρα μπανανία, μεθοδεύει και υλοποιεί τη μείωση του σωματείου και με θράσος στη συνέχεια, ανακοινώνει τη διάλυσή του, γεγονός ανήκουστο για τα εργατικά δεδομένα της χώρας μας. Με πρακτικές άλλης εποχής, καθιερώνει κλίμα εργασιακού μεσαίωνα, για να ξεμπερδεύει με το σωματείο, το οποίο υπογράφει τη Συλλογική Σύμβαση των εργαζομένων, για να τους έχει έρμαιο στην ασυδοσία της.

Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος, η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα, χωρίς Σ.Σ.Ε, χωρίς σωματεία, χωρίς δικαιώματα, για να μπορούν ανενόχλητοι, με ασυδοσία να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους. Μέσα από όλες τις εξελίξεις, αποδεικνύεται και στον πλέον δύσπιστο, ότι η εταιρεία όλο το διάστημα, κινήθηκε μεθοδευμένα απέναντι στον σύλλογο των εργαζομένων.

Με την «ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ» που απέστειλε, συνεχίζει τη προσπάθεια εκφοβισμού, αμφισβητεί το δικαίωμα των συνδικάτων να ενημερώνουν τα μέλη τους και συνεχίζει να παρεμβαίνει και να χαρακτηρίζει όσα αναφέρουν οι ανακοινώσεις του σωματείου, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους.

Επαναλαμβάνουμε, ότι κάθε προσπάθεια από την εργοδοσία ή από πρόσωπα που λειτουργούν για λογαριασμό της, που παρεμβαίνει στο έργο αυτό των συνδικάτων, συνιστά νομική παραβίαση και λειτουργεί σε βάρος των νομικά θεσμοθετημένων συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, είναι αναφαίρετο δικαίωμα αλλά και επιβεβλημένο καθήκον του Συλλόγου εργαζομένων, να ενημερώνει τα μέλη του και να τοποθετείται για όλα όσα αφορούν τα κεκτημένα και νομοθετημένα στην ελληνική επικράτεια δικαιώματά τους.

Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει αμέτρητες «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ» αντιμετωπίσει, είναι αλήθεια ότι ήταν χαρακτηριστικό μιας άλλης εποχής, που νομίζαμε ότι είχε παρέλθει, αλλά όπως φαίνεται, κάποιοι νοσταλγούν πρακτικές από το παρελθόν.

Σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή προσπάθεια που μιλά για όρους «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» βρίσκονται όσοι επιλέγουν ένα σκληρό και απάνθρωπο προφίλ και βλέπουν τους εργαζόμενους με το πλέγμα της απληστίας. Σε μια κοινωνία και σε μια Ευρώπη που θεσμοθετούνται όροι και προϋποθέσεις ανάπτυξης, οφείλουν οι όροι αυτοί να γίνονται σεβαστοί από όλους και κυρίως, από όσους καρπώνονται τα οφέλη αυτής της ανάπτυξης . Όπως φαίνεται όμως, κάποιοι επιλέγουν να έρθουν σε ρήξη με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και οραματίζονται μια νέα κατάσταση.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι απέναντι σε αυτή την ιδιότυπη επίθεση σε συνδικάτο της χώρας μας, στα «νέα ήθη» που διακρίνουμε ότι προσπαθούν κάποιοι να θέσουν στο συνδικαλιστικό και εργασιακό τοπίο, θα βρούμε αρωγούς το υπουργείο, για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί, ευρωπαϊκές, κοινωνικές, δημοκρατικές κατακτήσεις μας.

Κάνοντας μια μικρή ιστορική αναδρομή, να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, ότι η αντίσταση των συνδικάτων στη χώρα μας, ήταν πάντα στη πρώτη τη γραμμή και κυρίως για ότι αφορά τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είναι αλήθεια ότι κατέκτησαν δικαιώματα και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα των εργαζομένων να περπατούν ορθοί, με πολλές θυσίες και αγώνες, αλλά δεν παραιτήθηκαν ποτέ από το καθήκον τους αυτό, ανοίγοντας πάντα δρόμους για το σύνολο της κοινωνίας, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ

 

Link to comment
Share on other sites

Να και η απαντηση των Μινωϊκων

Quote

 

Κύριοι,

Στην ιστοσελίδα σας www.news.travelling.gr δημοσιεύσατε την από 05/02/2021 ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ), με το τίτλο: «Στην εποχή της τρομοκρατίας των συνδικάτων πλέουν οι Μινωικές Γραμμές». Δεδομένου ότι η ανακοίνωση περιέχει πλήθος ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

1) Η εταιρεία μας δεν προχώρησε σε «14 μαζικές απολύσεις» τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως αναληθώς αναφέρει η ανακοίνωση. Στην πραγματικότητα δεν απολύθηκε κανείς εργαζόμενος μας εκείνη τη χρονική περίοδο.

2) Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ τηρεί πλήρως την εργατική και τη συνδικαλιστική νομοθεσία. Ουδέποτε εκφόβισε ή άσκησε απειλές εις βάρος των εργαζομένων ή των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων, ούτε ενήργησε με σκοπό την αποδυνάμωση οποιουδήποτε συνδικάτου. Ουδέποτε εμποδίσαμε την επαφή ανάμεσα στους εργαζομένους μας και σε νομίμως λειτουργούσες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

3) Στην εταιρεία μας λειτουργούσε επιχειρησιακό σωματείο επί πολλά χρόνια. Η σχέση μας ήταν άριστη και απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι επί σειρά ετών καταρτίζαμε επιχειρησιακές ΣΣΕ με παροχές κατά πολύ ανώτερες των νομίμων. Αν η εταιρεία μας επιθυμούσε να επιβάλει εργασιακό Μεσαίωνα, όπως αναληθώς (και κωμικώς) ισχυρίζεται η ΠΑΣΕΝΤ, δεν θα υπογράφαμε επιχειρησιακές ΣΣΕ, αλλά θα αφήναμε να εφαρμοστούν οι κλαδικές ΣΣΕ που πρόθυμα καταρτίζει η ΠΑΣΕΝΤ με πολύ κατώτερες παροχές.

4) Η σχέση όμως του επιχειρησιακού σωματείου δεν ήταν εξίσου καλή με τα μέλη του και τους υπαλλήλους μας. Επί χρόνια η συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτό έβαινε μειούμενη, απόδειξη της αδυναμίας του να εκφράσει και να εκπροσωπήσει τις αληθινές απόψεις του προσωπικού μας. Το σωματείο έφτασε σε τέτοιο βαθμό ανυποληψίας ώστε να έχει μονοψήφιο αριθμό μελών και οι «συνδικαλιστές – εκπρόσωποι» του να είναι περισσότεροι από τα απλά μέλη! Δεν διάλυσε επομένως η εταιρεία μας το σωματείο, αλλά αυτό έπαψε να λειτουργεί νομίμως, λόγω αποχώρησης των μελών του. Όταν, όπως είχαμε το δικαίωμα να το κάνουμε, τους ζητήσαμε  να μας αποδείξουν τη νόμιμη λειτουργία του σωματείου, αυτοί αρνήθηκαν

5) Ορισμένα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, αδιαφορώντας για τις προβλέψεις του Νόμου για τη λειτουργία του, ενεργώντας αποκλειστικά για ίδιο όφελος, και χωρίς καν να έχουν διαβουλευθεί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του σωματείου ή με τα απλά μέλη αυτού, επιχείρησαν να παραπλανήσουν τους εργαζομένους μας βγάζοντας ανακοινώσεις γεμάτες ψέματα και συκοφαντίες. Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να βάλουν κάτω από την ανακοίνωση τους τα ονόματα συναδέλφων τους και μελών του Δ.Σ. του σωματείου που δεν ήταν καν ενήμεροι για το περιεχόμενο της.

6) Η εταιρεία μας δεν εμπόδισε την παραπάνω επικοινωνία, η οποία έγινε κανονικά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να νομιμοποιήσουμε την απόπειρα παραπλάνησης, επιτρέποντας σε ένα σωματείο – φάντασμα να χρησιμοποιεί e-mail με το domain name της εταιρείας μας.

7) Αν ορισμένοι είναι τόσο κολλημένοι στις καρέκλες τους που θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές, ακόμη και χωρίς να έχουν εργαζόμενους που να τους στηρίζουν, είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Αναλαμβάνουν ταυτόχρονα και τις ευθύνες που συνεπάγεται η παραβίαση των υποχρεώσεων τους ως εκ του νόμου εκκαθαριστές του σωματείου. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι η εταιρεία μας είναι πρόθυμη και ικανή να υπερασπιστεί το όνομα και την εμπορική της πίστη έναντι κάθε συκοφάντη, είτε είναι αυτός αληθινός είτε είναι αυτοανακηρυχθείς συνδικαλιστής.

Για τις Μινωικές Γραμμές, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σημαντικό “κεφάλαιο” στην ανάπτυξη της εταιρείας. Εφαρμόζουμε συγκεκριμένες πολιτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του προσωπικού, με στόχο την ευημερία των εργαζομένων και την ανάδειξη μας σε Εργοδότη Επιλογής (Employer of Choice). Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι, η εταιρεία συνδράμει στη συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού σε επιμορφωτικά προγράμματα και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενίσχυση της ομαδικότητας, παρέχοντας τη δυνατότητα στα στελέχη της να λάβουν μέρους σε δραστηριότητες που προάγουν τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό, την κουλτούρα του τόπου μας.
Οι Μινωικές Γραμμές επενδύουν στο προσωπικό σε στεριά και θάλασσα και προσπαθούν να προσφέρουν στους εργαζομένους όλα τα εργαλεία για να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τους εαυτούς τους.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Παρατίθεται ένα λινκ, χωρίς να αναγράφεται κάτι, έστω ο τίτλος του άρθρου.

Εν συνεχεία, το άρθρο δεν αναφέρεται σε πληρωματα πλοίων αλλά προσωπικού στεριάς. 

Στο άρθρο περιλαμβάνεται και απάντηση της εταιρείας η οποία απάντηση διαψεύδει τα όσα καταλογίζονται δηλώνοντας ειδικά για την περίπτωση των απολυθέντων οτι μόνο ένας ήταν μέλος του σωματείου.

Επίσης ας ενημερωθούν οι καταγγέλοντες οτι η επιδότηση των 30χιλιάδων δεν είναι για όλα τα δρομολόγια και δεν δίνεται συνεχώς από τον Οκτώβρη όπως αναφέρουν.

Link to comment
Share on other sites

https://www.efsyn.gr/efkriti/koinonia/285179_oi-minoikes-katargoyn-somateio-ergazomenon    σε ποιο γνωστό site...Αν δεν σας αρέσουν τα σχόλια (αντίθετα στις απόψεις σας)τι να πω ...πιστεύω ότι αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ.... Πείτε την άποψη σας αλλά μην κάνετε τον φωτεινό παντογνώστη...καλό είναι να ακούτε και άλλες απόψεις ...Το να μεταφέρει κάποιος την εμπειρία του δεν απαγορεύετε...

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Είναι το ίδιο ρεπορτάζ. Από το kriti efsyn το αντεγραψαν οι εργολαβικοι.

Το να το παραθέτετε ξανά δεν αλλάζει την απάντησή μου, καθώς είναι ακριβώς τα ίδια. Η αναφορά μου στο λινκ έχει να κάνει με την ορθή εμφάνιση του σχολίου, καθώς μελλοντικά ο σύνδεσμος (ελληνιστί link) μπορεί να μην λειτουργεί άρα δεν θα έχουμε αναφορά για τι πράγμα μιλάμε.

Δεν με ενοχλεί το ποιός το ανήρτησε το εν λόγω ρεπορτάζ. Έχω όμως κάθε δικαίωμα να σχολιάσω τόσο τις λανθασμένες εκφράσεις (προσωπικό και όχι πληρώματα) αλλά και τα αυτογκόλ των καταγγελόντων (επιδότηση, απολυθεντα μέλη του σωματείου).

Στο ρεπορταζ περιλαμβάνεται ορθώς και η άποψη του λύκου και της κοκκινοσκουφίτσας, οπότε σίγουρα τα δικά μου σχόλια δεν αλλάζουν το γεγονός, απλά επισημαίνουν τα όσα λέχθηκαν και λανθασμένα γράφτηκαν εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κατά εσάς να μην συμβαίνει κάτι αλλά μην αποκλείετε και την περίπτωση να κάνετε λάθος(για τους δικούς σας λόγους)πάντως έχετε πρόβλημα με τις αντίθετες απόψεις...Καλό θα είναι να μη την απορρίπτεται(γενικά μιλάω)....

 

Link to comment
Share on other sites

Έχετε πρόβλημα με το να αντιλαμβάνεστε, εφόσον θέτετε πρόβλημα.

Επισημαίνω όσα έχουν πει τα δύο μέρη και δεν απορρίπτω αντίθετες απόψεις. Το οτι όσα γράψατε εσείς, τυχαίνει να μην συμβαδίζουν με όσα επισήμανα, δεν ευθύνομαι εγώ.

Αν κάνω λάθος, μπορείτε να το επισημάνετε. Επαναλαμβάνω τους άξονες λοιπόν να σας διευκολύνω:

- Η επιδότηση δεν δίνεται καθημερινώς και συνεχώς αλλά κατά παροδικά διαστήματα και για συγκεκριμένο αριθμό δρομολογίων

- Η εταιρεία ανέφερε οτι από τους απολυθέντες μόνο ο ένας ήταν σε σωματείο έναντι της άποψης των καταγγελόμενων ότι όσοι απολύθηκαν ήταν μέλη του σωματείου.

-η εταιρεία λέει οτι δεν έχει τοπικιστικά κριτήρια ή κριτήρια εντοπιότητας για την επιλογή προσωπικού (έχω και προσωπική γνώση επ αυτού με περιστατικό μη εντοπιότητας)

-εσείς αναφέρετε οτι αυτό κάνουν τόσα χρόνια με τα πληρώματα ενώ το ρεπορταζ αναφέρεται στο προσωπικό ξηράς της εταιρείας και την καταγγελομενη διάλυση του σωματείου τους.

Τώρα αν είτε ο λύκος ψεύδεται είτε η κοκκινοσκουφίτσα δεν φταίω εγώ. Δεν τοποθετούμαι στην διαμάχη τους, επισημαίνω όσα αυτοί ισχυρίζονται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...