Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Olympia βρισκεται αυτη την ωρα εν πλω προς Πατρα οποτε δεν παιζει να αλλαξει κατι ως προς αυτο.

Οσο για την καθυστερηση επιστροφης του αδερφου του δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ακαλυπτη η γραμμη!Αντικαταστατης αλλωστε ηδη υπαρχει.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν αντιλέγω. Το μήνυμα πάντως είναι αυτό ακριβώς:

DEAR PASSENGERS, WE INFORM YOU THAT ON 25.05.2018 CRUISE EUROPA WILL BE REPLACED BY CRUISE OLYMPIA WHICH WILL DEPART FROM PATRAS AT 17:00 AND IGOUMENITSA TO ANCONA. PASSENGERS ORIGINALLY BOOKED FOR PATRAS-ANCONA HAVE BEEN AUTOMATICALLY TRANSFERRED TO IGOUMENITSA-ANCONA. PASSENGERS WHO WISH TO MAINTAIN THEIR TICKETS AS ORIGINALLY BOOKED (DEPARTURE FROM PATRAS), MAY REPLACE THEM AT THE PORT OFFICES. PASSENGERS WHO DO NOT WISH TO TRAVEL, CAN CHOOSE UPON AVAILABILITY, AMONG OTHER ITINERARIES, THE DEPARTURES WITH MYKONOS PALACE ON 24/5 FROM PATRAS AT 17:00, AND IGOUMENITSA AT 23:59, TO ANCONA, OR WITH CARTOUR GAMMA ON 25/5 FROM IGOUMENITSA AT 23:59, TO BRINDISI, OR WITH MYKONOS PALACE ON 26/5 FROM IGOUMENITSA AT 23:00 TO ANCONA, OR CANCEL THE TICKETS FOR FU

Αυτή η πρόταση (PASSENGERS ORIGINALLY BOOKED FOR PATRAS-ANCONA HAVE BEEN AUTOMATICALLY TRANSFERRED TO IGOUMENITSA-ANCONA) προκαλεί σε μένα τη σύγχυση: γιατί να το κάνουν αυτό εφόσον τελικά υπάρχει καράβι από Πάτρα;

Link to comment
Share on other sites

Εντελώς συμπτωματικά σήμερα συνάντησα έναν εκπρόσωπο που διακινεί στην Ελλάδα σχολικά γκρουπς απο το εξωτερικό, ο οποίος μέσα σε αυτό το μήνα 'κρεμάστηκε' στην κυριολεξία και μάλιστα 2 φορές, οταν στην 1η περίπτωση ειδοποιήθηκε μόλις 2-3 μέρες πριν την αναχώρηση οτι το πλοίο δεν θα ξεκινήσει απο την Πάτρα, αλλά απο την Ηγουμενίτσα, ενώ στη 2η περίπτωση πάλι με την ίδια χρονική στιγμή του είπαν οτι το πλοίο δεν θα πιάσει Βενετία αλλά μόνο την Αγκώνα ! Αυτό που γνωρίζω εδω και χρόνια οι εκτος Ελλάδας νόμοι υποστηρίζουν απόλυτα τον επιβάτη (και όχι τον ... Γκριμάλντι) και σε περίπτωση υπερωριακής απασχόλησης λόγω χιλιομέτρων του οδηγού του λεωφορείου η' αλλαγής λιμανιού επιβίβασης/αποβίβασης, ο διοργανωτής κινδυνεύει με αποκλεισμό απο περαιτέρω διαγωνισμούς σχολικών εκδρομών, αλλά πολλές φορές και πρόστιμα. 

Απλώς για την ιστορία ο άνθρωπος  αφου βέβαια 'φακελλώθηκε' καταλλήλως και πλήρωσε ακριβότερες καμπίνες,  αναγκαστικά πήγε στην ανταγωνίστρια εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Μινωικών Γραμμών, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να διοργανώσει μία ενημερωτική δράση στα δημοτικά σχολεία νότια των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου με το Χρυσό Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα, κ. Νίκο Κακλαμανάκη. Στόχος της δράσης αυτής είναι να εμπνεύσουμε τα μικρά παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, να τολμούν τα όνειρά τους και να τους καλλιεργήσουμε τη φλόγα να στρέψουν το βλέμμα στη θάλασσα, να γνωρίσουν από κοντά την ιστιοπλοΐα και να μυηθούν στην ομορφιά του ναυτικού αθλητισμού!

 

Link to comment
Share on other sites

Πλέον δουλεύει. Περνάει και κάρτες μιλίων και εκπτώσεις. Απλά δείχνει οποιαδήποτε μέρα περιορισμένες θέσεις που μάλλον είναι μέχρι να περαστούν όλες οι κρατήσεις στο σύστημα

Link to comment
Share on other sites

Οι Μινωικές Γραμμές τώρα και στις Κυκλάδες με το H/S/F Santorini Palace

Quote

Με την αξιοπιστία, την εμπειρία και τα χρώματα των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ξεκινάει τηνΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 τα καθημερινά δρομολόγιά του από το λιμάνι του Ηρακλείου, το υπερσύγχρονο High Speed Ferry SANTORINI PALACE.

 Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας, δρομολογεί στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ ένα μοναδικό για την κατηγορία του ultra luxurious ταχύπλοο, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.

Το H/S/F SANTORINI PALACE θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, από το λιμάνι του Ηρακλείου, στη νέα γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΙΟ – ΠΑΡΟ - ΜΥΚΟΝΟ.

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

Πρόσθεσαν το Santorini Palace στη λίστα με τα πλοία, αλλά κάποιες φωτογραφίες είναι από τα αλλά παλάτια (Καταστήματα και internet corner)!! Ας προσθέσουν και το Mykonos Palace στη λίστα με τα πλοία τους κάποια στιγμή!! Απορία για στο Cruise Europa, στο Cruise Olympia και στο Santorini Palace δεν γράφουν H/S/F όπως στα Κνωσός Παλλάς και στο Φαιστός Παλλάς.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Σε ροτα αναπτυξης με επεκταση οι Μινωικες γραμμες

Quote

Οι Μινωικες γραμμες εισερχονται σε μια νεα φαση αναπτυξης και επεκτασης των δραστηριοτητων τους.Τα παραπανω τονισε ο προεδρος της εταιρειας και διευθυνων συμβουλος του ομιλου Γκριμαλντι,Emanuele Grimaldi,μιλωντας στην ετησια γενικη συνελευση των μετοχων της Minoan Lines στο Ηρακλειο Κρητης.

Στην ομιλια του ο κ. Grimaldi υπογραμμισε οτι η νεα αυτη περιοδος αναπτυξης επιβεβαιωνεται με την αποκτηση και δρομολογηση πριν απο λιγες μερες του Santorini Palace,αλλα και απο τα σχεδια για την εναρξη της γραμμης Πειραιας-Χανια για την οποια οπως ειπε χαρακτηριστικα προσβλεπει σε θετικα νεα απο το υπουργειο Ναυτιλιας.

η συνεχεια στη Ναυτεμπορικη

 

Link to comment
Share on other sites

"
Σημερα ακουσα για πρωτη φορα σε ραδιοφωνικο σταθμο των Χανιων διαφημιση των Μινωικων με εκφωνητες τον Θοδωρη Αθεριδη και τον Κλεωνα Γρηγοριαδη οι οποιοι αναφερονται σε"δρομολογια στις γραμμες της Κρητης"χωρις να λενε που ακριβως.
Link to comment
Share on other sites

Μηδένισαν το δανεισμό τους οι Μινωικές. Αναπαραγωγή από τη Ναυτεμπορική:

 

Quote

Σε προπληρωμή του συνολικού τραπεζικού δανεισμού της προχώρησε την Παρασκευή η εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε., όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποπλήρωσε το υπόλοιπο του ομολογιακού κοινοπρακτικού δανείου ποσού 48 εκατ. ευρώ, στο οποίο συμμετείχαν τέσσερις ελληνικές και πέντε ξένες τράπεζες. Η εταιρεία επισημαίνει πως ο τραπεζικός δανεισμός της ανέρχονταν στις 31/12/2004 σε 527 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα έχει μηδενιστεί. Η παραπάνω θετική εξέλιξη, όπως τονίζουν οι Μινωικές Γραμμές, οφείλεται στη χρηματοοικονομική διάρθρωση της εταιρείας η οποία, παρά την οικονομική κρίση, βελτιώνεται συνεχώς τα τελευταία έτη σαν συνέπεια εξορθολογισμού της ναυτιλιακής της λειτουργίας.

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, kerkini said:

Η εταιρεία επισημαίνει πως ο τραπεζικός δανεισμός της ανέρχονταν στις 31/12/2004 σε 527 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα έχει μηδενιστεί

Θυμιζουμε οτι μιλαμε για το δανειο που ειχε συναφθει για το ναυπηγικο προγραμμα της περιοδου 1997-2002.

Σχεδον απιστευτη ειδηση για οσους καποτε πηδουσαν σαν τα ποντικια απο το καραβι πουλωντας τις μετοχες τους,οπου φυσικα ηταν οι ιδιοι που στα μεσα της προηγουμενης δεκαετιας εφτασαν την εταιρεια στα προθυρα χρεοκοπιας με τα γνωστα μετεπειτα αποτελεσματα.

Δικη μου-ρητορικη-ερωτηση ειναι η εξης:Ηταν αναγκη να ερθει ενας ξενος για να μπει η εταιρεια σε ενα σωστο δρομο?Τους ηταν τοσο δυσκολο στους κατα καιρους ντοπιους σωτηρες που αγοραζαν πακετα 'η απλα δεν νοιαζονταν κ τοσο?

Οι ιδιες ερωτησεις ισχυουν και για Αττικα κ Ανεκ που δυστυχως παραμενουν καταχρεωμενες κ με εντελως αβεβαιο ιδιοκτησιακο μελλον.

Link to comment
Share on other sites

Σε κανεναν δεν αρεσε αυτο αλλα αποδειχτηκε η μονη ρεαλιστικη διεξοδος.

Σιγουρα καλυτερο απ αυτο που εκανε η Ανεκ που πηρε αλλα τοσα δανεια ταχα για να κυριαρχησει επιχειρωντας να αγορασει καποτε την hsw κ εμεινε με το blue galaxy στα Χανια στο χερι..

Για να μην πουμε κ για την Αττικα που  πουλησε 11 σουπερφαστ ολα αυτα χρονια για να παρει καποια Νησος κ σε λιγο θα βρισκει κανεις μονο ρυζι στα εστιατορεια της..

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Ε τι να κανουμε? Ετσι ειναι. Οταν ανοιγεσαι περισσοτερο απ οσο αντεχεις, μετα πρεπει να ματωσεις για να ισιωσεις. Πολλα τα παραδειγματα. 

Καλη ειδηση, κριμα οπως λεει και ο Μιλτιαδης που δεν το εκανε νωριτερα καποιος ντοπιος, ή εστω ελληνας.

Link to comment
Share on other sites

Σε ποιόν ακριβώς να πουληθεί ? Στην Hellenic-BSF ? Δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος με δυνατότητα ρευστότητας για τέτοια επένδυση και ουδέποτε θα τους έκανε τέτοιο δώρο :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CRUISE FERRY MYKONOS PALACE ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Quote

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΤΟΥ CRUISE FERRY MYKONOS PALACE

ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Ντυμένο στα γιορτινά του, το Cruise Ferry MYKONOS PALACE υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του. Στην τελετή που ακολούθησε, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τους μοντέρνους και άνετους χώρους του και να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες εν πλω που θα παρέχονται στο επιβατικό κοινό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του πλοίου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα, την τέλεση αγιασμού και ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων με την έπαρση της ελληνικής σημαίας από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, κ. Σταμάτης Ράπτης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, βουλευτές Πειραιά, εκπρόσωποι Φορέων, Οργανισμών και Σωματείων, Πρόεδροι και μέλη των Κρητικών Σωματείων Αττικής, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., κα. Επίσης, εκ μέρους των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Στελέχη και Αξιωματικοί των πλοίων της εταιρείας.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, στην ομιλία του τόνισε:

 

 «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις Μινωικές Γραμμές, γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο μόλις 16 ετών, ενισχύοντας την περεταίρω τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

 

Στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα και παραμένει ο ίδιος, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι με το πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία»

                                                                                                 

Πρόκειται για ένα νέο πλοίο, αντάξιο της πόλης των Χανίων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ.), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια και άνεση.

 

Το Cruise Ferry ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, σε 6 ώρες και 30 λεπτά, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00.

 

Οι Μινωικές Γραμμές θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 και στο λιμάνι της Σούδας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ώστε να έχει τη δυνατότητα να το επισκεφθεί και να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

των Μινωικών Γραμμών

16 Ιουλίου 2018

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακολουθεί η ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνη Μανιαδάκη.

 

 

ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ H/S/F MYKONOS PALACE - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ,

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

 

Κύριε Υπουργέ Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

Κύριοι Γενικέ Γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

Κύριοι Βουλευτές

Κύριε Αρχηγέ και Κύριοι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος,

Κύριοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων, Οργανισμών και Σωματείων

Κύριοι Πρόεδροι και μέλη των Κρητικών Σωματείων Αττικής

         

Κυρίες και Κύριοι προσκεκλημένοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που ανταποκριθήκατε σε αυτή μας την πρόσκληση και τιμάτε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο μόλις 16 ετών.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα και παραμένει ο ίδιος, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.                    

Με την αξιοπιστία, την εμπειρία και τα χρώματα των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ξεκίνησε την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 τα καθημερινά δρομολόγιά του, σε έξι ώρες μόνο, από το λιμάνι των Χανίων προς τον Πειραιά, το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα πλοία στην κατηγορία του.

Το Cruise Ferry MYKONOS PALACE έχει συνολικό μήκος 214 μ. και πλάτος 26,4 μ., δυνατότητα μεταφοράς 1922 επιβατών, 104 φορτηγών αυτοκινήτων και 110 Ι.Χ. ή εναλλακτικά 821 Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Με τη δρομολόγησή του στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά - Πειραιάς, ενισχύουμε την παρουσία μας στις γραμμές της Κρήτης και συμβάλλουμε με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, σε στεριά και θάλασσα, στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, ενώ προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους της Κρήτης πολύτιμες θέσεις εργασίας.

 

Κύριε Υπουργέ,                                                                                                                    

Είναι μεγάλη τιμή για μας να σας έχουμε κοντά μας αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την εταιρεία μας.    

Η στήριξη και η συμπαράσταση της Πολιτείας και εσάς προσωπικά σε επενδυτικά σχέδια, όπως το σημερινό, συμβάλλουν όχι μόνο στην αναβάθμιση της ελληνικής ακτοπλοΐας, αλλά και στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας. 

Η παρουσία σας σήμερα εδώ ενθαρρύνει αυτήν ακριβώς την προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε!

Κυρίες και Κύριοι,   

Επιτρέψτε μου τελειώνοντας, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσοι όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που συνεχώς καταβάλουμε, με αποτέλεσμα σήμερα οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ να συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων στην ευρωπαϊκή επιβατηγό ναυτιλία.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα κοιτάνε πάντα μπροστά. Δεν θα ακολουθούν απλά τις εξελίξεις, θα πρωτοπορούν σε αυτές, επενδύοντας στο μέλλον προς όφελος της Ελλάδας.

Σας ευχαριστώ.

 

 

 

Photo1.jpg

Photo2.jpg

Photo3.jpg

Photo4.jpg

Photo5.jpg

Photo6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Στην ανακοίνωση της Minoan, ο κ. Μανιαδακης λέει ότι το δρομολόγιο γίνεται σε 6 ώρες, που βέβαια δεν ισχύει!! Ενω από ότι άκουσα σε ένα live streaming της ομιλίας του είπε ότι το Μύκονος Παλλάς είναι το νεότερο πλοίο της Κρήτης, που πάλι δεν ισχύει γιατί το Σαντορίνη Παλλάς είναι τρία χρόνια μικρότερο από το Μύκονος Παλλάς!! Ελπίζω στην επανεξέταση στις 16 Σεπτεμβρίου να τα πει καλύτερα και να το περάσουμε τάξη!!! 😝 

Link to comment
Share on other sites

Ρε Panagia ήλεος ήλεος που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ξυλούρης 😛  Νεότερ απο αυτά που κάνουν τη γραμμή Αττική - Κρήτη εννοει. (και το παλιοτερο το Νεαρχος προφανως ,οταν ειχε παει ,για  να θυμάμαι και τους καραβολατροκκουβάδες που εχω πάει σε στοιχήματα)

Λές να μη ξέρει ο συγκεκριμένος τα πλοία της εταιρείας του.??

Αν και δε το έχεις συνηθίσει ,έχεις λίγο bad vibes για το πλοίο ,σε σημείο να υποθέσω οτι είσαι κρυφοultras Anek lines :P

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως δηλώνει φαίνεται ότι δεν το γνωρίζει ή θέλει να φανεί το νεότερο, για λόγους διαφήμισης του πλοίου, όταν λέει ότι το Μύκονος Παλλάς είναι το νεότερο πλοίο που δραστήριοποιειται σε όλο το νησί της Κρήτης!! 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...