Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7205063)


Recommended Posts

Ο χθεσινός ναυαγός είναι ο ίδιος με τον από 14/07 ναυαγό που περιγράφει ο Οrestis και έχει βάλει σε link ο stelios. Απλά το κανάλι το πήρε είδηση τώρα, και έκανε ρεπορτάζ στο πλοίο (όλοι οι αξ/κοί γέφυρας) και στον ναύτη που έπεσε στην θάλασσα για να σώσει τον άνθρωπο.

Έστω κι έτσι, καλό είναι να παρουσιάζεται και το ανθρώπινο πρόσωπο της ακτοπλοίας.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...
για να πας στην κυθνο λοιπον, πληρωνεις 20 ευρω για deck ή για το πρυμνιο της τουριστικης και πληρωνεις αλλο 1€ αν θες αεροπορικη. τωρα αν θες κατι καλυτερο παιρνεις πρωτη θεση. ολα αυτα με αγιο γεωργιο.

Τι να κάνουμε αφού ο κ. Βεντούρης άλλαξε κατηγορία στο πλωριό σαλόνι, όπου επί Hellas Ferries-Agapitos Lines ήταν της οικονομικήςB), ενώ επί Ventouris Sea Lines έχει γίνει σαν δεύτερο σαλόνι Α’ θέσης. :(

Που κατά τη γνώμη μου είναι το πιο όμορφο σαλόνι του πλοίου.;)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Την Κυριακη του θωμα 26/4 δενει για την ετησια του. Αρχιζει ξανα δρομολογια στις 5 Ιουνιου (Παρασκευη πριν τριημερο Αγιου πνευματος κ ευρωεκλογων). Τις 40 μερες που θα ειναι δεμενος ο ΑΓΙΟΣ οι Δυτικες θα εξυπηρετουνται μονο με τα ταχυπλοα και τα 2 εβδομαδιαια επιδοτουμενα του ΚΟΡΑΗ?:confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Μακραν το ποιο τυχερο πλοιο με τετοιο πλοιοκτητη :D

Καθε χρονο στην ετησια γινεται τρελη περιποιηση. Αν γινοταν και τα αναλογα κατω απο το γκαραζ τα προηγουμενα χρονια να μην εβγαζε κακο ονομα με τις απανωτες βλαβες τοτε θα ηταν ολα τελεια. Καλα ταξιδια να εχει παλι φετος και απροβληματιστα οπως περυσι. Η γραμμη το χρειαζεται. Αν ηταν και λιγο φτηνοτερο ομως ε?:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Οχι πολλα πραγματα. Ανοιχτηκανε και απο την αλλη πλευρα παραθυρα και εγινε αναλογη διαμορφωση του χωρου εσωτερικα οπως ειχε γινει περυσι απο "απεναντι" Κατα τα αλλα πολυ ματσακονι και βαψιμο απο την αρχη για να λαμπει το βαπορι :D

Link to comment
Share on other sites

Ασπρος, άσπρος, του κουτιού. Από τα τελευταία ωραία σκαριά, κόσμημα για το μεγάλο λιμάνι. Καλή σεζον να έχει ο βάπορας και να ρίξουν τις τιμες λιγάκι όπως λεει και ο φίλος Neptune. Ξεκινα στις 14.55 με πάρα πολύ κόσμο απ ότι άκουσα..

Link to comment
Share on other sites

Πολλές αλλαγές .... ,

Νέοι καναπέδες στην οικονομική , κλιματιστικά α θέση και οικονομική , νέα δάπεδα στους διαδρόμους των καμπινών , νέα ταβάνια , νέα φώτα ,νέες ταπετσαρίες. και γενικά τρομερές αναβαθμίσεις .. Μακάρι όλα τα πλοία της "γενιάς του" να τ πρόσεχαν έτσι !

Link to comment
Share on other sites

Σας γραφω μεσα απο το πλοιο (ας ειναι καλα η κινητη τηλεφωνια) και επιβεβαιωνω τον john fox! Αλλο βαπορι.....

να μην ξεχναμε οτι δεν ειναι και νεοτευκτο...ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Ε μια και είσαι μέσα κάνε ένα φωτορεπορτάζ !

Hint , Κάνε μία βόλτα στο δίαδρομο που είναι οι καμπίνες (νέο πάτωμα,ταβάνι ,ταπετσαρίες,φώτα ) πιό καλό και απο νεότευκτό .

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ξέρετε τι έγινε με το Άγιος Γεώργιος??είναι πολύ ώρα στην Κίμωλο και κανονικά θα έπρεπε να είχε φύγει...μήπως έχει συμβεί κάτι???

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

Βλέποντας την πορεία του πλοίου (Κίμωλο-Άγιο Γεώργιο-Κίμωλο), υποψιάζομαι ότι΄υπάρχει κάποια αλλαγή που έχει σχέση με αυτό. Ταιριάζουν και οι ημερομηνίες για μνημόσυνο.

Link to comment
Share on other sites

Πρόβλημα έχει υπάρξει με την αγκυροβολία του βαποριού.Επειδή τα 200αρια έχουν γεμίσει από τα δεμένα πλοία του Αγούδημου και τις τελευταίες ημέρες είναι μόνιμα δεμένο και το ΒΕΡΑ λόγω επίσχεσης, το ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δένει στην 230-235 στο δεξί άκρο.

Αυτο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να δέσει λεντία από δεξιά ,οπότε αν βάλει μπόλικο αέρα και τον έχει από δεξιά τότε το πλήρωμα είναι standby συνεχώς μήπως δεν κρατιεται το πλοίο και χρειαστεί μεθόρμιση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ταξιδι χθες με το Αγιος Γεωργιος, επιστροφη απο δυτικες με το πλοιο γεματο μεχρι καταπελτη. (ενταξει ενα μηχανακι ακομα το στριμωχναμε :D)

Αφιξη στη Σιφνο στην ωρα του και χρονος ρεμετζου και φορτωσης 15 λεπτα. Στη Σεριφο τα ιδια και η εκπληξη στην Κυθνο οπου παρα το οτι πηρε τα περισσοτερα αυτοκινητα και κοσμο απο τα αλλα λιμανια χρειαστηκαμε μολις 11 λεπτα. Αφιξη στον Πειραια 22.30 με 10 μολις λεπτα καθυστερηση απο την ωρα αφιξης μεχρι να δεσει πηγε 22.40 και μεχρι να βγουμε εξω 22.50. Χρονος ταξιδιου απο ντοκο σε ντοκο Σιφνο-Πειραια κατω απο 6 ωρες που για την εποχη και τον κοσμο ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο. Θετικη εντυπωση κανει στον επιβατη το ολοφωτο γκαραζ (με καινουρια φωτα μαλιστα και οχι τα παλια κιτρινιασμενα και βαμμενα που βλεπεις σε συνομιλικα) και τα καθαρα σαλονια και χωροι του πλοιου. Οπως επισης και στα ντεκ οπου εχουν ματσακωνιστει και περιποιηθει αναλογως και δεν εχουν πλεον λακουβες που φανερωνουν την ηλικια του πλοιου.

Θα μου πεις ρε Νεπτουν κατι κακο δε βρηκες στο βαπορι? Ενταξει θα μπορουσαν οι τουαλετες να ειναι λιγο ποιο καθαρες (ειδικα οι εξωτερικες) αλλα δε βαριεσαι. Εδω καναμε ταξιδι ανετο και ακουνητοι :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το πλοιο εκτελει κανονικα τα δρομολογια τις αγονης καθε τεταρτη στις 2:55 απο πειραια και απο Σαντορινη την πεμπτη στις 8 το πρωη.Επισης καθε Σαββατο απο πειραια στις 7:25 και επιστροφη στις 8 τις κυριακης απο Σαντορινη.

Παρακατω μια φωτο απο τη Σιφνο Αυγουστος 2009.Καλα ταξιδια στον καπετανιο και στο πληρωμα απο εμενα.

post-2069-128326983998_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...