Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το σαιτ του ΥΕΝ δινει αυριο το πρωι το Highspeed 2 στις 8 απο Πειραια για Ρεθυμνο. Καινουριο φρουτο ειναι αυτο? Εκτακτο η "ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου"?

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μάλον για λάθος πρόκειτε ως συνήθως.

Η HSW δεν έχει εξαγγείλει τίποτα για αυτήν την γραμμή

όπως έκανε με τα Χανιά.

Το ΥΕΝ πρίν λίγους μήνες είχε γράψει και για τον Αίολο ΙΙ ότι κάνει δρομολόγια..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυριο στις 0800 το πρωι και το Πρεβελης εκτακτο για Ρεθυμνο το οποιο ειναι αναγκαιο μια και σημερα το Απτερα κανει το δρομολογιο του Ηρακλειου σε αντικατασταση του Λισσος που προσφερει μαγικες στιγμες στους δικαιουχους...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Με αφορμη τα σχολια σχετικα με το Πρεβελης να πω οτι τα δυο πλοια του Ρεθυμνου ειχαν το πιο χαλαρο καλοκαιρι μακραν του τριτου ακτοπλοικου πλοιου. Ενα δρομολογιο την ημερα για ενα λιμανι και ουτε ενα εκτακτο δρομολογιο ολο το καλοκαιρι, ουτε την περιοδο του 15Αυγουστου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ερώτηση γιατί δεν έχει σήμερα δρομολόγιο το ΑΠΤΕΡΑ από Πειραιά για Ρέθυμνο το απόγευμα??? Αλλά έχει αύριο το πρωί στις 08:00?? Δεν είναι καν στο λιμάνι σήμερα!!

Μήπως γυρνάνε στα χειμερινά δρομολόγια τα πλοία της γραμμής, όποτε τα Σάββατα θα έχουν διανυκτερεύσεις το ένα στο Πειραιά και το άλλο στο Ρέθυμνο??

Όμως οπως είδα τώρα στο Openseas το Π-Σ-Κ δεν έχει δρομολόγια το Πρεβελης??

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον εχουν παει στα χειμερινα δρομολογια.Κοιταζα για να κατεβω Ρεθυμνο σημερα και μου ειπαν απο τα κεντρικα της Ανεκ οτι θα εχει δρομολογια μερα παρα μερα...

Link to comment
Share on other sites

Το ΠΡΕΒΕΛΗ δεν έδεσε. Απλά μεταφερόμαστε στα γνωστά χειμερινά δρομολόγια. Σύμφωνα με το site της ΑΝΕΚ, απο 23/9 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ τα ΛΙΣΣΟΣ και ΠΡΕΒΕΛΗΣ, και το ΛΑΤΩ παει ΗΡΑΚΛΕΙΟ μαζί με το ΚΡΗΤΗ Ι. Αντε και καλό χειμώνα......

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ακουσα ότι το ΥΕΝ, έχει βγάλει προκύρηξη για καθημερινή σύνδεση στη γραμμή Πειραιάς-Ρέθυμνο.

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο?

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλεί:D το ΥΕΝ κάποιον να δρομολογήσει συμβατικό πλοίο στη γραμμή, αλλά αμφιβάλω εάν θα βρεθεί κανένας!! Προβλέπω να μένει καλοκαιριάτικα με ένα πλοίο!! Ήδη τη προηγούμενη εβδομάδα είχαν σύσκεψη στη νομαρχία του Ρεθύμνου για την μη καθημερινή σύνδεση του Ρεθύμνου με το Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στην εφημερίδα πρώτο θέμα γίνεται λόγος για τα δρομολόγια του Πάσχα. Συγκεκριμένα αναφέρονται και στην ΑΝΕΚ, η οποία δηλώνει ότι κάνει έκτακτα δρομολόγια για Χανά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Καλά τα 2 πρώτα, αλλά για το Ρέθυμνο ποιό θα κάνει έκτακτο;

Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα κανει και ημερησια δρομολογια το Πρεβελης ωστε να εχει απο Μεγαλη Τεταρτη και μετα καθημερινες αναχωρησεις. Υπενθυμιζω οτι περυσι σε ολοκληρη τη χρονια δεν εγινε ουτε ενα ημερησιο για Ρεθυμνο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως μέρες Ρεθυμνιακής (Πρέβελη/Αρκάδι),δεν θα ξαναζήσει ο νομός. ;)

Και εάν το Αρκάδι ήταν αργό,όμως ήταν και πανέμορφο.

όσο για το Πρέβελη,αυτό είναι όντως εφάμιλο του Μυτιλήνη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικα το Πρεβελης δεν εκανε ουτε ενα ημερησιο δρομολογιο για Ρεθυμνο, χαρακτηριστικο οτι χθες Μεγαλη Πεφτη, δεν υπηρχε αναχωρηση απο τον Πειραια. Πραγματικα μου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενο γεγονος και με τη σταση της η ΑΝΕΚ μου δειχνει οτι σιγα-σιγα θελει να απεμπλακει εντελως απο τη γραμμη του Ρεθυμνου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι επιθυμεί η ΑΝΕΚ να απεμπλακεί, κυρίως λόγω καταγωγής οικογένειας Βαρδινογιάννη (Επισκοπή Ρεθύμνου) και των έντονων (και προσωπικών) αντιδράσεων που θα προκληθούν σε τοπικό επίπεδο, εάν καταργηθεί η γραμμή. Αφήστε που μπορεί να ανοίξει και η όρεξη κανενός ανταγωνιστή και (άν βρεθεί καράβι) να τους ξεφυτρώσει καταμεσής στη Δυτική Κρήτη και κάποιος άλλος εκτός Χανίων (βλέπε HSW το καλοκαίρι). Βεβαίως αυτή η υπόθεση ισχύει για όσα χρόνια αντέξει το Πρέβελης, όπως εστί και ευρίσκεται. Όταν και αν ισχύσει η 35ετία ή αν πάθει κάτι (ό μη γένοιτο) το καράβι ή άν πουλήσει η ΑΝΕΚ άνω του ενός πλοία, χωρίς αντικατάσταση, βλέπω τους συμπαθείς κατοίκους Ανωγείων, Μυλοποτάμου και λοιπών επαρχιών νομού Ρεθύμνης να πλουτίζουν ΚΤΕΛ, ταξί και βενζινάδικα με κατεύθυνση Χανιά ή Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα, αύριο και μεθαύριο τα δρομολόγια του επιβατικού πλοίου «Πρέβελη» από Ρέθυμνο σε Πειραιά και από Πειραιά σε Ρέθυμνο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωσή της η ΑΝΕΚ Lines, τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Ε/Γ -Ο/Γ «Πρέβελη» για Ρέθυμνο-Πειραιά 18/7 και 20/7 καθώς και Πειραιά - Ρέθυμνο 19/7 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Οι επιβάτες των παραπάνω δρομολογίων και τα οχήματα τους θα προωθηθούν μέσω των δρομολογίων της γραμμής Χανίων και Ηρακλείου.

Επιβάτες χωρίς όχημα θα μεταφερθούν στο Ρέθυμνο από τα Χανιά και από τα Χανιά προς το Ρέθυμνο με ναυλωμένα λεωφορεία με μέριμνα της εταιρείας.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE

Link to comment
Share on other sites

Οι Ρεθυμνιοι παραγωγοί και λοιποί τοπικοί παράγοντες, γιατί δε βγαίνουν να κάνουν καμία διαμαρτυρία, τωρα που ο νόμος τους μένει προσωρινά χωρίς σύνδεση με το Πειραιά. :mad:

Στην απεργία όλοι οι Κρητικοί τοπικοί παράγοντες διαμαρτυρόντουσαν εντόνως, τώρα που οι εταιρείες τους «πουλάνε» για το βωμό του κέρδους (ανθρωπιστικού έργου:rolleyes: ) δε μιλάνε???

Link to comment
Share on other sites

Ματαίωση δρομολογίων του «Πρέβελη»

Απο την ΑΝΕΚ

«Λόγω της παρατεινόμενης παραμονής του Ε/Γ-Ο/Γ ΚΡΗΤΗ ΙΙ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής για τον απεγκλωβισμό και απομάκρυνση αμάχων πολιτών από τον Λίβανο, τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ Πειραιά-Ρέθυμνο 21/07 και 24/07 καθώς και Ρέθυμνο-Πειραιά 23/07 και 25/07 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

»Οι επιβάτες των παραπάνω δρομολογίων και τα οχήματά τους θα προωθηθούν μέσω των δρομολογίων της γραμμής Χανίων. Επιβάτες χωρίς όχημα θα μεταφερθούν στο Ρέθυμνο από τα Χανιά και από Χανιά προς Ρέθυμνο με ναυλωμένα λεωφορεία με μέριμνα και δαπάνη της εταιρείας μας».

Link to comment
Share on other sites

http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/25/1221945.htm

Τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Τ «Πρέβελης» για Πειραιά - Ρέθυμνο την Τετάρτη 26/7 και Ρέθυμνο - Πειραιά την Πέμπτη 27/7 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα λόγω της αναγκαίας παρατεινόμενης παραμονής του Ε/Γ-Ο/Τ «Κρήτη ΙΙ» στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΑΝΕΚ LINES.

Οι επιβάτες των παραπάνω δρομολογίων και τα οχήματά τους θα προωθηθούν στον προορισμό τους μέσω των δρομολογίων της γραμμής Χανίων. Επιβάτες χωρίς όχημα θα μεταφερθούν από Χανιά προς Ρέθυμνο και από Ρέθυμνο προς Χανιά με ναυλωμένα λεωφορεία με μέριμνα και δαπάνη της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...