Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

μαλλον θα έχει κάποιο όγκο προς τα κάποια πλευρά εκτός κ αν είχε αρκετό νεκρό χώρο απο μέσα γ αυτό και κατέβηκε ώστε να μπουν στην βάση τα scrubbers...  Ας παίξουμε στοιχηματάκια ότι παρά τις εκτεταμένες εργασίες το ανάγλυφο όνομα δεν θα βγει :P 

Link to comment
Share on other sites

Μονο προς τα μπροστα εχει χωρο να μακρυνει γιατι φαρδος δεν εχει παταει ακριβως πανω στο καταστρωμα!βεβαια θα δειξει εαν μπορει να γινει κ το  xi ετσι η θα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη!!!

με τι φωτια τι ζημια ειχε μαθαμε;;;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μόνο αυτή η εταιρεία θα μπορούσε εν έτει 2018 να πάει από σινιάλα τουλάχιστον ουδέτερα σε σινιάλα που θυμίζουν τα της Arcadia Lines των αρχών 1990 σε αρνητικό. Και όσο ρομαντικά κι αν θυμίζουν αυτά τώρα, δεν ταιριάζουν ούτε στο πλοίο, ούτε στην εποχή, ούτε καν στο προφίλ της εταιρείας.

Περικλή Παναγόπουλε λείπεις

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ομολογώ πως βλέποντας το Cruise Ausonia χωρίς φουγάρο αφ' ενός(κάτι σαν το Τζέλα Δ ένα πράγμα:D) αλλά και με καινούρια φορεσιά αφ' ετέρου, ήταν πειρασμός να κάνω την καταδρομική μέχρι τη δοκιμαζόμενη φέτος, Genova. Κι επειδή κάνει κακό στο δέρμα να πιέζεσαι, πήγα κι εγώ ο καραβολάτρης και habemus Cruise Ausonia. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις το μοναδικό αυτό σχεδιαστικά φουγάρο να περιμένει παρκαρισμένο στην προβλήτα την επανατοποθέτησή του, παρεπιπτόντως αυτό το σχήμα με τα φτερά πάντα μου θύμιζε το σχήμα του πάνω μέρος του αγαλματιδίου της Θεάς των Όφεων για κάποιο λόγο. 

 

Εξ' όσων άκουσα, η καθυστέρηση της τοποθέτησης του φουγάρου έχει σημειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή για κάμποσες ημέρες, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Ιταλοί να τοποθετούν πιο ελαφρά και λιγότερο ογκώδη εξαρτήματα, όσο αναμένουν το βασικό κομμάτι. Είτε μπλέ, είτε κόκκινο, η πλωριά άποψη είναι πάντα εντυπωσιακή. Οι φώτο εκτός ναυπηγείου είναι ευκολάκια, πλήν όμως εμείς έχουμε και bonus coverage με μια άποψη του πλοίου εντός του ναυπηγείου.

 

Βέβαια, ο Grimaldi δε με αφήνει ν' αγιάσω. Έδωσε κάμποσα εκατομμύρια για scrubber Alfa Laval, πλήρωσε για να αγοράσει τέτοιο βαπόραρο, του κάνει εκτεταμένη επισκευή, το έβαψε ολόκλ... έεεεε,  όχι ολόκληρο. Το περίγραμμα της πρύμης το άφησε σε Superfast κόκκινο, όπως μπορούμε να δούμε και σε αυτήν εδώ την κοντινή λήψη. Όπως επίσης και το κομματάκι του καταπέλτη επιβατών που κρύβεται από το σπαστό. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πόσα χρήματα γλίτωσε από αυτό, πόσα παραπάνω λίτρα μπογιά να χρειάζονταν για να βάψει αυτά τα δυο πραγματάκια?

 

Τέλος πάντων, δικό του το μαχαίρι και το καρπούζι. Και για να πάρω θέση και για την καινούρια φορεσιά, η θέση μου είναι πως είμαι επάνω στο φράχτη και δεν ξέρω σε ποιό οικόπεδο να μπώ. Θα ήθελα να δώ το πλοίο ολοκληρωμένο με το φουγάρο για να αποφασίσω. Πάντως μου θυμίζουν αρκετά αυτό εδώ, και σαν χρώμα αλλά και σαν γραμματοσειρά.

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/21/2018 at 2:22 AM, Nick the Greek said:

Το περίγραμμα της πρύμης το άφησε σε Superfast κόκκινο, όπως μπορούμε να δούμε και σε αυτήν εδώ την κοντινή λήψη. Όπως επίσης και το κομματάκι του καταπέλτη επιβατών που κρύβεται από το σπαστό.

Αυτο μπορει και να εγινε διοτι βαφτηκαν πρωτα οι καταπελτες εξωτερικα και αρα οσο τους εβαφαν ηταν κλειστοι. ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τοποθετήθηκε τελικά χτές και το φουγάρο, το πλοίο πια στο σύστημα της Grimaldi Lines στη γραμμή Civitavecchia - Olbia για το καλοκαίρι του 2019. Βραδυνές αναχωρήσεις(2245) από την Civitavecchia και μεσημεριανές από την Olbia.

Link to comment
Share on other sites

On 12/21/2018 at 2:22 AM, Nick the Greek said:

το έβαψε ολόκλ... έεεεε,  όχι ολόκληρο. Το περίγραμμα της πρύμης το άφησε σε Superfast κόκκινο, όπως μπορούμε να δούμε και σε αυτήν εδώ την κοντινή λήψη. Όπως επίσης και το κομματάκι του καταπέλτη επιβατών που κρύβεται από το σπαστό.

 

On 12/25/2018 at 1:13 AM, MILTIADIS said:

Αυτο μπορει και να εγινε διοτι βαφτηκαν πρωτα οι καταπελτες εξωτερικα και αρα οσο τους εβαφαν ηταν κλειστοι. ;) 

ετοιμα και τα φινιρισματα

Link to comment
Share on other sites

Το ξαναγράψανε με Italics σε σχέση με την φωτό του Δεκέμβρη - χωρίς να σκεφτούν να το μικρύνουν - :lol: ? Γενικά δεν ξέρω πως τα κατάφεραν αλλά είναι ακριβώς σαν όλα αυτά τα κινέζικα προϊόντα απομιμήσεις που βρίσκει κανείς είτε σε ρούχα είτε σε αντικείμενα που για να μην κατηγορηθούν για copyrights κάνουν μικρές αλλαγές ώστε σαν πρώτη ματιά να είναι ίδιο αλλα και να μην ειναι ταυτόχρονα

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με την γραμματοσειρά που χρησιμοποίησαν και το κάνει όντως να φαίνεται σαν παπούτσι απομίμηση Nike με την Νίκη να πηγαίνει προς τα αριστερά αντί τα δεξιά (το έχω δει με τα μάτια μου) είναι ότι είναι μεν italics, αλλά με κλίση προς τα αριστερά, αντί τα δεξιά όπως γίνεται σε όλες τις γραμματοσειρές.

Το θέμα δεν είναι αν είναι καλή ή κακή ιδέα, αλλά το ότι οποιοσδήποτε με στοιχειώδη γνώση γραφιστικής ή απλά αισθητικής θα το είχε καταλάβει και διορθώσει, είτε αποτρέψει εξ αρχής. Θέλει προσπάθεια να καταφέρεις κάτι τέτοιο.

Προσωπικά, θα θελα να δω την αριστερή μπάντα (είναι ικανοί να αλλάζουν κατεύθυνση στην γραμματοσειρά ανάλογα την μπάντα) και την εφαρμογή τους και σε άλλα πλοία του ομίλου, σε περίπτωση που απλά έγινε λάθος στην εφαρμογή τους στο συγκεκριμένο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...