Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Καλα δεν ειναι ο πρωτος που για λογους βιασυνης το πεταει αρον αρον για δρομολογια οπως ειναι.

Οταν ερθει η ωρα του θα γινει κι αυτο μπλε. Ας εβαζε και το G κοκκινο τουλαχιστον για ομοιομορφια 😀

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 23 Μαΐου 2018 at 12:24 AM, Nomadas said:

Η εταιρεια ειναι ενα χημειο....κοκκινο θα το δουμε με γκριμαλντι λαινς στο πλαι.😁

Και δεν το πίστευα ότι θα το δούμε κι αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον δεν διαβαζουν shipfriends μερικοι.. 😛 το πλοιο ξεκιναει απο βδομαδα δρομολογια διοτι δν υπηρχε διαθεσιμο πλοιο περα του Florencia για να ξεκινησει τη γραμμη του.Οι μπογιες απο Σεπτεμβρη.

Υ.Γ Δεν βαζω παραθεσεις σε παλιοτερα μηνυματα που τα χουμε εξηγησει αναλυτικα αυτα πολυ απλα επδ κ παλι καποιοι θα τα περασουν στον βροντο.. ;)

Link to comment
Share on other sites

αφου καιγονται να ξεκινησει. πως κανετε ετσι:P

ουτε το πρωτο ειναι, ουτε το τελευταιο. οχι μονο στον G, αλλα σε πολλες περιπτωςεις κατα καιρουε (θυμηθειτε το venus πριν 28 χρονια) θα το βαψει οταν τελειωσει η σαιζον ;)

Link to comment
Share on other sites

Και έφυγε με προορισμό την Augusta της Σικελίας, κι όχι την Civitavecchia ή την Olbia. Δε θυμάμαι άλλο πλοίο του Grimaldi εκεί, στην Augusta υπάρχει και ναυπηγείο.

Link to comment
Share on other sites

Το λατω πηγα να δω αυτο εφυγε κ με ξαφνιασε καθως δεν το περιμενα!αλλα παραλιγο να μας μεινει καθως οι ιταλοι στο μαζεμα των αγκυρων δεν το εκανε απο πανω αλλα προτιμησε να τραβαειντο βαπορι κ με 7 κλειδια στο νερο παραλιγο να καψει τους εργατες της πλωρης..

 

Link to comment
Share on other sites

Έφυγε χθες το μεσημέρι από την Augusta (στην οποια μάλλον πήγε για ανεφοδιασμο) με προορισμο την Chivitavechia  οπου και αναμενεται να καταπλευσει σε λίγη ώρα 

 

Edited by Marios Superfast
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Επειδη τις τελευταιες μερες ακουγονται διαφορα για επιστροφες πλοιων και δη του Cruise Ausonia και με αφορμη το ακολουθο στατους του Nikos_Chania

Quote

Κοίτα να δεις που μόνο τυχαίο δεν ήταν οτι το SF 12 δεν βάφτηκε μπλε...
 

Θα πρεπει να αναφερουμε οτι η αγορα του πλοιου χρηματοδοτηθηκε κατα μεγαλο ποσοστο(40 εκατομυριων ευρω)απο την Τραπεζα της Σαρδηνιας,συνεπως μεσα στη συμφωνια της δανειοδοτησης θα υπαρχουν φανταζομαι και οι σχετικες ρητρες για παραμονη του πλοιου στις γραμμες του Ιταλικου νησιου.Αφηστε δε που η ονοματοδοσια του συγκεκριμενου πλοιου εχει μεγαλη βαρυτητα για τον ιδιο τον Γκριμαλντι.

 

Συνεπως το γεγονος οτι παρεμεινε προσωρινα στα κοκκινα χρωματα εχει να κανει με τον καθυστερημενο χρονο παραδοσης του στους Ιταλους και τις αναγκες αμεσης δρομολογησης που υπηρχαν.Aφηστε δε που το κοκκινο ζωναρι των Μινωικων θα εβγαινε να μπει πιο ψηλα στο πλοιο απο το υπαρχον κοκκινο αν μιλαγαμε για παραμονη του χρωματος για λογους..οικονομιας.

Επειδη λοιπον μαλλον θα ηταν το τελευταιο πλοιο που θα αφηνε τον στολο της Grimaldi Lines αν χρειαστει στο μελλον ενισχυση της παρουσιας των Μινωικων Γραμμων στη χωρα μας οι υποψηφιοι ειναι 2.Αυτη ή Aυτος 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, MILTIADIS said:

Aφηστε δε που το κοκκινο ζωναρι των Μινωικων θα εβγαινε να μπει πιο ψηλα στο πλοιο απο το υπαρχον κοκκινο αν μιλαγαμε για παραμονη του χρωματος για λογους..οικονομιας.

Καλα, δε νομιζω να θεωρουσε κανενας οτι προκειται για θέμα οικονομίας στο συγκεκριμενο βαπορι.

Το οτι δεν βαφτηκε δεν σημαινει απαραιτητα ότι υποδεικνυεται ως επομενος παίκτης στα νερά μας ;)

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά υπαρχει περίπτωση να θελει να διπλώσει το πλοιο ; κακο στον εαυτό του θα κανει . Σαρώνει την ώρα π ειναι . Μονο αν θελει να κάθεται το ένα πλοιο και να φεύγει το αλλο . Αν μιλαμε παντα για την ώρα π φεύγει , αν το παει το βράδυ αλλάζει 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μετα την ολοκληρωση των δρομολογιων της γραμμης Τσιβιταβεκια-Ολμπια πλεον θα κανει δρομολογια στη γραμμη Λιβορνο-Παλερμο στη θεση του Ζευς Παλας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...