Jump to content
Shipfriends

Themis Prevenios

eMembers
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,083 profile views
  1. Εντυπωσιακή είσοδο στο Μπατσί της Άνδρου σήμερα το πρωί λόγο της εορτής του αγίου Φιλίππου. Στον εν Άνδρο βίντεο και φωτογραφίες
  2. Δεν ξέρω εάν το μέλλον είναι εταιρείες τύπου Άττικα η εάν πρέπει να πάμε σε μοντέλα μικρότερων εταιριών που δεν έχουν τόσο μεγάλο δανεισμό και κινούνται αργά και σταθερά με δικά τους κεφάλαια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ανάπτυξη μικρών όπως fast ferries ,golden star και levante που κυρίως χάρη στην οικονομική ευρωστία των ιδιοκτητών τους αργά και σταθερά ανεβαίνουν. Όλες αυτές οι εταιρείες ξεκίνησαν με ένα δύο πλοία και χωρίς πολλά πολλά βρέθηκαν να κυριαρχούν αυτή την στιγμή στις γραμμές τους και να κάνουν κάθε χρόνο παρά πάνω βήματα ανάπτυξης.
  3. Η γραμμή της Ραφήνας καλά κρατεί για φέτος.Σημερα πρώτη Οκτωβρίου και υπάρχουν 5 αναχωρήσεις καθημερινή. Τώρα το πρωί που ταξιδεύω τα δύο πρωινά πλοία έχουν αρκετό κόσμο και ακόμα το τουριστικό ρεύμα φαίνεται δυνατό καθώς το πλοίο έχει πολλούς κύριος Γιαπωνέζους.
  4. Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα είναι στην γραμμή του;;;
  5. Η φετινή εικόνα της εταιρείας τουλάχιστον ως προς τα ταχύπλοα με επιείκεια θα την πει κανείς τουλάχιστον αναξιόπιστη. Δεν μας είχε συνηθίσει η συγκεκριμένη εταιρεία σε τόσα περιστατικά. Συνεχείς βλάβες με συνεχή προβλήματα σχεδόν καμία τήρηση των ωραρίων που τις περισσότερες φορές οφείλεταν στον λάθος σχεδιασμό και υπολογισμό της εταιρείας. Από ότι ακούστηκε και τα δύο superferry δεν πήγαν και τόσο καλά στο κομμάτι Σαντορίνη Κρήτη όπως πέρσι.
  6. Το πλοίο κοντά στο Πόρτο Χέλι ανοιχτά της Ύδρας μετά από τριάμισι περίπου ώρες ταξίδι.Καλο κουράγιο στο πλήρωμα σήμερα.
  7. Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ – Τ/Χ “ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΠΡΕΣ”, Ν.Π. 12580 για αποκόλληση μεταλλικού προστατευτικού δεξιού υδροπροωθητήρα. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Πειραιά προς τους λιμένες Πάρου – Νάξου – Μυκόνου – Νάξου – Τήνου – Άνδρου – Ραφήνας, με 204 επιβάτες, 47 Ε.Ι.Χ. και 03 Δ/Κ. Από το Λιμεναρχείο Τήνου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του “ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΠΡΕΣ” προς συνέχιση εγκεκριμένου δρομολογίου για λιμένες Άνδρου και Ραφήνας
  8. Το πλοίο στο απογευματινό δρομολόγιο από Ραφήνα δεν έπιασε καθόλου στην Άνδρο
  9. Καλά δεν τον λες και ελβετικό ρολόι στα δρομολόγια του. Καθημερινά είναι το φαινόμενο.
  10. Γύρω στις 1:30 ώρα περίπου κανει την διαδρομή με ταχύτητα γύρω στα 20 μίλια. Ένα θέμα με τα εισιτήρια υπάρχει γιατί κόβονται στην είσοδο του πλοίου και με τον χαμό που έγινε το βράδυ έκανε 3-4 ώρες για να φύγει. Από σήμερα ίσως ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
×
×
  • Create New...