Jump to content
Shipfriends

dionisos

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dionisos

  1. 1. ΣΟΛΩΜΟΣ διοτι εκτελει τα δρομολογια των Δυτικων κυκλαδων συνεχως και με ελαχιστα προβληματα 2. ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ διοτι τελικα απεκατεστησε την συνδεση Αλεξανδρουπολης- Σαμοθρακης χωρις τα προβληματα που υπηρχαν πριν. 3. FAST FERRIES ANDROS για την συνεχη εξυπηρετηση της Ανδροτηνομηκονιας χωρις προβληματα. 4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ για την εξυπηρετηση της γραμμης Πατρα-Σαμη-Ιθακη. MARE DI LEVANTE διοτι ξυπηρετει την Γραμμη Ζακυθος-Κυλληνη καθ'ολη την διαρκεια του ετους διακοπτοντας μονο για τον Δεξαμενισμο του
  2. Το Ανδρος ολοκληρωσε τα δρομολογια και ηδη πριν λιγο ξεκινησε για την Επιστροφη. Το Αρτεμις ομως ακομη παραμενει στην Παρο. Μηπως δεν χρειαστει να παειστην Σαμοθρακη και εχει ηδη επισκευαστει το Σαος.
  3. Θερμα συληπητηρια στην Οικογενεια του. Ενας απο τους καλυτερους εργοδοτες. Ειχαμε γνωριστει στην Ζακυνθο την δεκαετια του 80.
  4. Ολα Καλα Ολα Αγια. Θα ηθελα ομως να θεσω ενα Προβληματισμο και μια υποθεση εργασιας μιας και εχουν δει πολλα τα ματια μας. Εαν ο μη γενοιτο συμβει Μηχανικο Προβλημα- Αβαρια σε ενα απο τα δυο Πλοια που αυτη την στιγμη Εξυπηρετουν τα Δυο Νησια καθοτι και τα δυο δουλευουν για περιπου η πανω απο Δεκαοκτω ωρες ημερησιως ποιο Πλοιο θα ειναι ετοιμο να τα αντικαταστησει την Στιγμη που και οι δυο Αγορες (ΚΑΛΒΟΣ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)βρισκονται στα Δικαστηρια??
  5. Τοπλοιο εχει βγει για δοκιμαστικο. Τχυτης μεχρι τωρα 23.5 Κομβοι
  6. Στο ΑΙΣ αν μπεις με το ΙΜΟ θα τα βρεις. PATMOS EX ALBATROSS-IZU 7225142 137.85Χ23.42 1972 GROSS 8992 DW 2714 RODOS EX PEGASUS-FERRY KOGANE MARU-ARGO 7314345 131.98X22.71 1973 GROSS 10298 DW2825
  7. Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους με Υγεια και Ευτυχια.
  8. Δυστυχως ενω ξεκινησε με τους Καλυτερους Οιωνους στην Ζακυνθο τελειως αποτομα ανοιχτηκε και σε αλλα μονοπατια. Επρεπε να παραμεινει αποκλειστικα στο Ιονιο.
  9. Εφθασε και εδεσε στον Μωλο της ΔΕΗ
  10. Την Γραμμη αυτη (ΝΕΑΠΟΛΗ-ΔΙΑΚΟΦΤΗ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΙΣΣΑΜΟΣ) και ( ΓΥΘΕΙΟ-ΔΙΑΚΟΦΤΗ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΙΣΣΑΜΟΣ ) την εκαναν και τα πλοια ΜΑΡΘΑ και ΠΡΩΤΕΥΣ Χειμωνα Καλοκαιρι. Δεν νομιζω οτι ηταν ποιο μεγαλα απο το ΙΟΝΙΣ. Βεβαιως το Σκελος ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΚΙΣΣΑΜΟΣ γινοταν μονο το Καλοκαιρι και μονο απο τον ΘΗΣΕΑ για οσο διαστημα εκανε την γραμμη απο ΠΕΙΡΑΙΑ.
  11. Εχεις δικιο. Ξεχασα οτι εχουμε τις καλυτερες Σπιατζες που τισ εχουμε ονομασει Λιμανια.
  12. Ως γνωστο παντα θα υπαρχει Εξιλαστηριο Θυμα και μαλλον παντα ειναι ο Πλοιαρχος φταιει δεν φταιει.
  13. Μην εκπλαγειτε αμα δειτε και Εικοσαρια. Οταν υπηρχε ο Συναγωνισμος στην Ζακυνθο επιανε και 21 +. Οι παλιοι ξερουν και θυμουνται
  14. Γνωριζεις σε παρακαλω αν Πλοιαρχος ειναι ο Capt. Στρατος Πετριδης
×
×
  • Create New...