Jump to content
Shipfriends

PANUNIVER

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

593 profile views
  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑΔΕΣ???
  2. ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΕΠΙ ΝΕΛ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
  3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ.
  4. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ???ΤΕΛΟΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ??
  5. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
  6. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ.
  7. Σύμφωνα με πλήρωμα του SUPERFERRY το καράβι δε θα σταματήσει 7/1/2016 βάσει των δρομολογίων που είχαν ανακοινωθεί.Θα πάρει παράταση το λιγότερο ένα μήνα.Και το δέσιμο του θα είναι 20 μέρες το πολυ!!! Δε θέλει να αφήσει την πρωινή ζώνη χωρίς πλοίο η GOLDEN STAR..Αντίθετα με τη FAST FERRIES η οποία με τρία πλοία καταφέρνει να μείνει με ένα και αφήνει μόνο του τον "αντίπαλο" στο πρωινό. Αν είναι λογικοί οι πλοιοκτήτες θα πρέπει να βγεί άμμεσα το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ έτσι ώστε να υπάρχουν δύο πλοία μόνιμα στη γραμμή.Αλλιώς αφήνεις την GOLDEN STAR να βαράει το ντέφι.
  8. Αναρτήθηκαν οι λίστες με τα ποσά που δικαιούνται οι ναυτικοί από την κατάπτωση των εγγυητικών.Τα τελικά ποσά που θα καταβληθούν τα έδωσε η εταιρεία .Σε καθένα ναυτικό έχουν αφαιρεθεί χρήματα από αυτά που έβγαλε η ΠΝΟ ότι τους οφείλονται,εκτός από εξαιρέσεις ( τους κολλητούς ). Λογικό!!!Πως θα μαζευτούν τα λεφτά των διευθυντών και υποδιευθυντών του γραφείου που γράφονται ναύτες και πλοίαρχοι .Μιλάμε ότι χρειάζεται πολύ φτύσιμο στη γωνία ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.
  9. Και τελικά από 30 Νοεμβρίου το ΑΝΔΡΟΣ απογευματινό.Πλοίο που αγοράστηκε για την πρωινή ζώνη γυρνάει στην απογευματινή.Πάνω που άρχισε να καθιερώνεται και να γίνεται γνωστό στο κοινό της γραμμής αφήνει τον ανταγωνιστή μόνο. Μέγα λάθος..Εταιρεία που έχει τρία καράβια επιβάλετται να διπλώσει τη γραμμή έτσι ώστε να έχει τα στάνταρ δρομολόγια της .Μην ξεχνάμε ότι ετοιμάζεται και το καινούριο!!
  10. Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΓΙΤΗ!!!
×
×
  • Create New...