Jump to content
Shipfriends

Ioannis Kamitsis

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Neo Faliro & Patmos
  • Interests
    Tourism Industry

Recent Profile Visitors

968 profile views
  1. Συνεργασία του Δήμαρχου Πάτμου με την BLUE-STAR για τα δρομολόγια του 2018 Συνάντηση στα γραφεία της Blue Star Ferries είχε ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου κ. Χρήστος Σπυρομήλιος με τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Διονύση Θεοδωράτο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα δρομολόγια της εταιρείας για την Πάτμο το καλοκαίρι του 2018. Ο κ. Θεοδωράτος διαβεβαίωσε πως τα δρομολόγια τόσο της Blue Star Ferries όσο και αυτά της Hellenic Seaways θα παραμείνουν και θα συνεχιστούν όπως ήταν το καλοκαίρι του 2017. Αν χρειαστεί θα γίνουν και βελτιώσεις προς το καλύτερο. πηγή: http://www.patmos.gr/συνεργασία-δημάρχου-με-την-b/
  2. Villum Clausen - Πλοίο ¨Αποκάλυψη¨ , βγαίνουν και τα νούμερα 😎
  3. Την ερώτηση δυστυχώς, δεν την έκανα για να πάρω κάποια απάντηση. Για αυτό και η τοποθέτησή μου προηγήθηκε της ερώτησης. Κάποιοι ασχολούνται με τα θέματα ακτοπλοΐας στα φόρουμ από χόμπι και αγάπη για τη θάλασσα και τα βαπόρια. Υπάρχουν όμως και άλλοι, οι οποίοι ασχολούνται συν της άλλης για λόγους επιβίωσης. Δυστυχώς ανήκω και θα ανήκω σε αυτή την ομάδα μέχρι να καταλάβουν ΚΑΠΟΙΟΙ γιατί φωνάζουμε για μεταφορικά ισοδύναμα! Και όσο το Κράτος δεν μπορεί, η μόνη τονωτική ένεση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση νησιών σαν το δικό μου είναι ο Ανταγωνισμός! Όταν αυτός υπάρχει.....
  4. Με ποια κριτήρια θα πάρει απόφαση υπέρ της εξαγοράς η επιτροπή ανταγωνισμού; Κάνω την ερώτηση εδώ γιατί σχετίζεται με την προηγούμενη τοποθέτηση - απορίες μου.
  5. Μετά την εξαγορά της Hellenic Seaways από την Attica, είμαι πολύ περίεργος για το ποια θα είναι η πολιτική ( ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, τιμολόγηση, προσφορές ) της Blue Star για την περίοδο Μαΐου - Σεπτεμβρίου για το νησί της Πάτμου! Δυστυχώς μετά από τέτοιες αγοραπωλησίες, χαμένοι βγαίνουν πάντα οι έμμεσα ενδιαφερόμενοι ( επιβατικό κοινό, μόνιμοι κάτοικοι, τοπικές επιχειρήσεις ). Δυστυχώς, αεροδρόμιο το νησί δεν διαθέτει, οπότε το μάννα έξ ουρανού σε εμάς έρχεται αποκλειστικά δια θαλάσσης.
  6. Για την διευκόλυνση του κόσμου και την πιο άμεση μετάβαση του στο «ιερό» νησί των Δωδεκανήσων, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ειδικά δρομολόγια μέσω της Blue Star Ferries, ώστε όσοι παραβρεθούν στο «Patmos Revelation» να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με την ασφάλεια και την άνεση της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας της επιβατηγού ναυτιλίας. Με επιπλέον δρομολόγιο την Πέμπτη (29/6) στις 15:00, για την καλύτερη εξυπηρέτησή όλων, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των συμμετεχόντων-αθλητών, καθώς και έκπτωση 30% στους συνοδούς τους και στα οχήματά τους σε όσους επισκεφτούν την διοργάνωση και το νησί από τις26 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου. Πηγή : http://www.patmos-revelation.gr
  7. Το επίτιμος δημότης Πάτμου νομίζω ότι τελικά είναι λίγο! Προτείνω στα δημαρχεία των νησιών μας να υπάρχει εικόνισμα με τη φωτογραφία αυτού του ανθρώπου!!! Να είσαι καλά με υγεία άνθρωπε μου και όλα τα αλλά ξέρεις να τα διαχειρίζεσαι όσο λίγοι! Εις ανώτερα και σύντομα 4απλός και 5απλός!!! Ξέρεις την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφει το νησί της Πάτμου ( και τα υπόλοιπα νησιά βέβαια ) σε σένα και στο δημιούργημά σου!!! Με εκτίμηση,
  8. Στη σημερινή εκδήλωση για την προβολή της Πάτμου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, που ανέφερα στο χτεσινό ποστ, παρουσιάστηκαν από τη BlueStar ferries, την HSW και τη Dodekanisos Seaways τα φετινά δρομολόγια για Πάτμο, αλλά και στατιστικά στοιχεία αφίξεων στο νησί, των εν λόγω εταιριών κατά τα προηγούμενα έτη.
  9. σε εκδήλωση για την Πάτμο, παρουσιάζονται από τη HSW και τη Dodekanisos Seaways, τα φετεινά δρομολόγια για Πάτμο.
  10. Ένα χρόνο μετά...με πολύ χαρά...!!! Hellenic Seaways - Μ. Πέμπτη από Πειραιά , Τρίτη του Πάσχα επιστροφή !!! Ευχαριστουμέ θερμά, για ακόμα μια φορά!!!
  11. Εννοείται...Κανείς δεν είπε να δώσει τιμές συμβατικών. Η αλήθεια είναι είναι ότι η Πάτμος κρατάει ακόμη όσον αφορά τον ποιοτικό τουρισμό σε κουλτούρα αλλά και τσέπη! Τέλος πάντων, καλές δουλειές να έχει ο άνθρωπος και ευελπιστούμε για του χρόνου!
  12. Ελπίζω του χρόνου να δούμε Seajets στο νησί της Αποκάλυψης!!! Θα ήθελα ειλικρινά να μάθω το λόγω της αναβολής για φέτος, αν τελικά το Naxosjet δρομολογηθεί κανονικά.
  13. Τι θα γίνει ρε παιδιά με την ανάρτηση των δρομολογίων ( συμβατικά ) της θερινής περιόδου; Δεν έχουν καταλάβει ότι έτσι λειτουργούν υπέρ των ανταγωνιστών; φανταστείτε ότι περιμένει ένα ολόκληρο νησί με αγωνία, από τη στιγμή κιόλας που δεν διαθέτει αεροδρόμιο!
  14. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμο Πάτμου προς την εταιρεία Blue Star Feries, η οποία μετά από πολλά χρόνια ( βοήθησε και ο ανταγωνισμός βέβαια ) στην ανακοίνωση των δρομολογίων της για το 2017, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο μας δίνει επιστροφή προς Πειραιά τις Τρίτες !!! * Το έκανε και μέσα στη περασμένη σεζόν, με τη διαφορά όμως ότι ήταν απόφαση last minute και δεν καρποθήκαμε τα μέγιστα. Κάτι το οποίο θα συμβεί όμως φέτος, χάρη στον έγκαιρο προγραμματισμό της εταιρείας!
×
×
  • Create New...