Jump to content
Shipfriends

logaras

eMembers
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About logaras

  • Birthday 10/19/1952

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens

Recent Profile Visitors

1,320 profile views
  1. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube απο το λιμάνι MERAK. Σήμερα π.χ. είδα ένα σχετικό βίντεο με το TRIBUANA 1. Δεμένο το πλοίο και λές και βρισκόταν στον Κάβο Ντόρο. Αυτό θεωρείται ασφαλές λιμάνι? Η επι - αποβίβαση των οχημάτων είναι τραγική.
  2. ΧΘΕς 6/11/23 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙς 19 : 15 ΑΠΟ ΠΑΡΟ ΚΑΙ 23:05 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.
  3. Καλησπέρα , Σάββατο 12/8 για Πάρο, μόλις βγήκαμε μας περνάει το 4 συνεχίζουμε και στο Σούνιο αριστερά μέχρι την άκρη της Μακρονήσου, δεξιά για την άκρη της Τζιάς συνεχίζει λίγο παράλληλα με το νησί, δεξιά προς νότο με τον Κάβο Ντόρο να βράζει , κούνημα γερό, κάποια στιγμή αριστερά με στόχο τη Γύαρο , ηρεμία δίπλα στο νησί, και μόλις το περάσαμε δεξιά προς νότο για Σύρο , δίπλα απο το νησί για περίπου 5 λεπτά και στροφή αριστερά με στόχο την άκρη της Τήνου δυτικά, πλησιάσαμε αρκετα και στροφή δεξιά παράλληλα με το νησί με τελικό στόχο τη Μύκονο!!! Φεύγοντας απο κεί για Πάρο αφήσαμε και ντουμάνι. Λίγο μετά το φάρο του Κόρακα περνάει και το Pawer Jet. Χρόνος ταξιδιού 6ώρες και 15'.
  4. Για να λέμε και τα καλά στα πληρώματα και τις εταιρείες. Χθές απόγευμα 2/10 απο Πάρο για Πειραιά με κανονική αναχώρηση 19:15, η οποία σχεδόν πάντα τηρείται, το πλοίο έδεσε στις 19:15. Είμαστε πάνω απο 60 Ι.Χ. και λίγες νταλίκες, ρώτησα τον υπεύθυνο στην φόρτωση και είπε λόγω της Ιου που προστέθηκε στο δρομολόγιο. Αφήσαμε τον ντόκο στις 19:30 ακριβώς (φοβερά γρήγορη φόρτωση) και περάσαμε το φανάρι στο Πειραιά στις 23:30 και πάλι ακριβώς!!! Ημουν πατάρι, σχεδόν απο τους πρώτους, και πάτησα προβλήτα 23:45!!! Μπράβο τους...
  5. Το ισοζύγιο του φετινού καλοκαιριού θα κλείσει στο τέλος Σεπτεμβρίου και εκεί να δώσετε τα αριθμητικά δεδομένα αγαπητή εφημερίδα. Αυτή τη στιγμή ο προσεχής μήνας μόνο ακυρώσεις έχει σε όλα τα καταλύματα του νησιού. Οπως λένε στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
  6. 14:35 Το Δήλος παραμένει αρόδου απο το λιμάνι της Νάξου αφού το Power Jet δεν λέει να φύγει απο το κεφάλι του λιμανιού. Αν συνεχιστεί η καθυστέρηση αναγκαστικά θα πρέπει να συνεχίσει για Σαντορίνη και στην επιστροφή να βγάλει τους επιβάτες για Νάξο!!!
  7. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δρομολογίων της εταιρείας, για το διάστημα απο 23/7 έως 9/8, κάθε Τετάρτη δεν εμφανίζει δρομολογημένα το Δήλος και το Πάτμος. Είναι σωστό ή πρόκειται για λάθος;
  8. Να συμπληρώσω στο παραπάνω ότι, σχεδόν όλη η νεολαία απο την Πάρο, πηγαίνει αργά το βράδυ στην Αντίπαρο για νυχτερινή διασκέδαση και επιστρέφει με τα πρωινά δρομολόγια που ξεκινάνε απο τις 5-5.30 το πρωί. Ολη τη νύχτα στο κέντρο του νησιού γίνεται πανηγύρι!!
  9. Πρωτοφανές να έχουν βλάβη τα καμάρια της Seajets!!!!
  10. Υπάρχει κάποιο νέο για την πρόοδο των επισκευών του πλοίου ή θα το δούμε ξαφνικά ένα πρωί στη ράδα του Πειραιά;
  11. Διαβάζω τόσες μέρες για το βύθισμα του πλοίου και τα βάθη ανεβοκατεβαίνουν. Τελικά μπορεί να μην ξέρει ο καπετάνιος το πλοίο που κουμαντάρει; Τότε γραντουνίζουμε και την εμπιστοσύνη μας στους καπεταναίους!!!
  12. Παρόλο που δημιουργήθηκαν 7 σελίδες σχολίων σε 14 ημέρες απο το ατύχημα, το οπτικο υλικό με το πλοίο στην δεξαμενή είναι ελάχιστο. Είδαμε την διακοπή της live μετάδοσης απο web κάμερα να διακόπτεται απότομα!!! (τα σχόλια που υπήρχαν βέβαια ήταν κωμικοτραγικά), και τώρα λές και έχει πέσει κάποιο είδος σεντονιού για το περιστατικό. Υπ΄ όψιν δεν αναφέρομαι στο forum των shipfriends αλλά γενοκότερα. Ερμηνείες βέβαια πολλές και διάφορες.
  13. Τρείς επιστροφές απο Πάρο σε Πειραιά με Πάτμος (μεσημέρι), Δήλος(βράδυ), και Νάξος (βράδυ), φέτος το καλοκαίρι, και στις τρείς αναγγελία απο μεγάφωνα για τη μείωση της ταχύτητας την οποία και καταλάβαινες αμέσως.
×
×
  • Create New...